Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(זקוק לעזרה בבנית) מפרט מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

המחשב הנוכחי שלי נמצא במצב טרמינלי והחל לזרוק מסכים כחולים על ימין ועל שמאל, הדיאגנוזה כרגע ש-Slot אחד של ראם מת, ואילו השני בדרך לשם. המעבד עתיק (E5200) וכך גם הלוח ולכן אני לא מתכוון להתעסק עם שדרוגים. כרטיס המסך לעומת זאת יעבור למחשב הבא (HD6850).

לפני מספר שנים הייתי בונה המפרט בעצמי, לעומת זאת עכשיו הצצתי באתר של רשת מחשבים כלשהי וניסיתי לבנות משהו וראיתי שיש מיליון סוגים של מעבדי I5 ואין לי מושג מה מהם סביר.

אשמח להמלצה על מפרט שעלותו עד 2500 ש"ח שיוכל לסחוב BF3 ודיאבלו 3 ודומיהם.

רב תודות!

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

חוץ מכרטיס המסך, האם עוברים למחשב החדש גם כונן קשיח או שאתה מעוניין בחדש?

האם דרוש גם ציוד הקפי או "ברזל" בלבד?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מצטער, שכחתי לציין שאני צריך כונן קשיח, הישן צנום נפח בהשוואה למה שנהוג בימינו. אין צורך בציוד היקפי.

תודה!

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הרכבתי משהו סמלי, שיאפשר לך להעביר את כרטיס המסך בקלות ויענה לך על הציפיות בתקציב שציינת:

מעבד I5-3470 (מעבד דור שלישי של סדרת CORE I - IVY BRIDGE)

קירור למעבד ARCTIC COOLING ALPINE 11GT REV.2

לוח אם GIGABYTE GA-B75M-D3V עם USB3/SATA3 ערכת שבבים B75

זכרון 2 יחידות של KINGSTON HYPERX / GENESIS 1600MHZ 4GB לסה"כ 8GB זכרון

כונן קשיח 500GB WD BLUE/SEAGATE

צורב

מארז GIGABYTE SETTO

ספק כח HIGH POWER ELEMENT PLUS 500W A.PFC 80PLUS

מחיר 2411 ש"ח.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...