Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dash Cam - למה אין משהו נורמלי?

itzikc78
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני לא הצלחתי לקרוא שום מספר רישוי של הרכבים החולפים ממול, גם לא כשהם היו קרובים.

רק את זה של הרכב שהיה מלפנים וקרוב. זה לא ממש עוזר בסיטואציות אמיתיות כשצריך לזהות מספרים בזמן תנועה ומרחק סביר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.youtube.com/watch?v=5SPFu6-eUwg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זה לא המצלמה שמוכרים ב 365 ?

http://www.auto365.co.il/product-400-מצלמת_תיעוד_לרכב_Full_HD_דגם_DVR_037.aspx

נעשה ונצליח! בעזרת השם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המסך עדיין צמוד ולא נפול בכלל? הרגל עדיין צמודה לשמשה ולא רופפת?

הכל מתפקד בדיוק כמו ביום שקיבלתי אותה.

שימוש יומי, לא מפרק אותה כלל.

איכות צילום בינונית ומטה, ממש לא HD אמיתי, אפילו לא מתקרב לזה לא קורא מספרי רישוי

אלא אם כן ממש ממש קרוב. כמו כן, אם כבר לקנות, אז למה לשלם בארץ 320 ש"ח כשהוא

נמכר בEBAY ב100 ש"ח פחות?

אחריות לשנה. ויש על מי לסמוך במקרה הזה.

זו האיכותית יותר, לא זו עם התאריך הירוק.

הדגם האיכותי של ה DVR-037 מאפשר זיהוי מאוד ברור של לוחיות הרישוי, גם בלילה. הנושא הזה כבר דוסקס רבות בפורום הייעודי שננעל. הדגם עם הכתוביות הירוקות של התאריך והשעה, עליו אתה ככל הנראה מדבר, הוא אכן מחורבן.

בלילה איכות הצילום קצת פחות טובה, אבל בהחלט יותר ממספקת.

באופן כללי זו קניה מאוד טובה.

!AWDSOME

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=r4rwMV7hhaY

זאת נראית די טובה. מפריע לי אבל שצריך לחבר אותה תמיד לחיבור החשמל של הרכב, כי יש לי רק חיבור אחד ואני משתמש בו למטען של האייפון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=r4rwMV7hhaY

זאת נראית די טובה. מפריע לי אבל שצריך לחבר אותה תמיד לחיבור החשמל של הרכב, כי יש לי רק חיבור אחד ואני משתמש בו למטען של האייפון.

המלצה שלי היא לחבר את המצלמה לחיבור חשמל קבוע נסתר מאחורי הדש בורד וכך ניתן למשוך גם את הכבל חשמל דרך הדש בורד קורת A מעל סוככי השמשות ולמצלמה. מראה נקי מאוד ללא חוטים שעוברים מהשמשה למצת.

כל מה שצריך זו הבנה בסיסית, קטר, נורת ביקורת, איזולירבנד (אני משתמש בבידוד מתכווץ) ושקע מצית בכמה שקלים.

אני חיברתי את השקע המצית הנוסף לחיבור + אחרי סוויטש (מקבל מתח רק לאחר סיבוב המפתח אאל"ט לרוב כבל בצבע כחול).

מינוס מתחבר כמובן למינוס או לשלדה או לכל בורג אחר שכן מקבל מינוס (בדיקה ע"י נורת ביקורת).

את המטען של המצלמה מחברים לשקע מצית החדש ואת הכבל מעבירים מתחת לפלסטיקה של קורת A (מצריך פירוק) כמו שמתקינים מיקרופון לדיבורית.

אפשר לחתוך מכאן למצלמה- אני המשכתי ופירקתי את סוכך השמש והעברתי את הכבל מאחוריו (בין תקרת המתכת לבין תקרת ה"בד") ובשלב מסויים חותך לכיוון המצלמה.

המצלמה נשארת קבועה במיקום שלה ללא פירוק, בכל הנעה של הרכב המצלמה נדלקת אוטומטית (עצמאית) ומתחילה לתעד. לאחר דימום המנוע המצלמה מכבה את עצמה בצורה מסודרת ועצמאית.

בצורה הזו לא צריך לגעת במסך/במצלמה/במטען. על מנת לפרק את המצלמה (מקום חניה בעייתי עקב חשש לפריצה) מוציאים את הכבל חשמל מסובבים את המצלמה (תושבת בורג) והיא מתפרקת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצה שלי היא לחבר את המצלמה לחיבור חשמל קבוע נסתר מאחורי הדש בורד וכך ניתן למשוך גם את הכבל חשמל דרך הדש בורד קורת A מעל סוככי השמשות ולמצלמה. מראה נקי מאוד ללא חוטים שעוברים מהשמשה למצת.

כל מה שצריך זו הבנה בסיסית, קטר, נורת ביקורת, איזולירבנד (אני משתמש בבידוד מתכווץ) ושקע מצית בכמה שקלים.

אני חיברתי את השקע המצית הנוסף לחיבור + אחרי סוויטש (מקבל מתח רק לאחר סיבוב המפתח אאל"ט לרוב כבל בצבע כחול).

מינוס מתחבר כמובן למינוס או לשלדה או לכל בורג אחר שכן מקבל מינוס (בדיקה ע"י נורת ביקורת).

את המטען של המצלמה מחברים לשקע מצית החדש ואת הכבל מעבירים מתחת לפלסטיקה של קורת A (מצריך פירוק) כמו שמתקינים מיקרופון לדיבורית.

אפשר לחתוך מכאן למצלמה- אני המשכתי ופירקתי את סוכך השמש והעברתי את הכבל מאחוריו (בין תקרת המתכת לבין תקרת ה"בד") ובשלב מסויים חותך לכיוון המצלמה.

המצלמה נשארת קבועה במיקום שלה ללא פירוק, בכל הנעה של הרכב המצלמה נדלקת אוטומטית (עצמאית) ומתחילה לתעד. לאחר דימום המנוע המצלמה מכבה את עצמה בצורה מסודרת ועצמאית.

בצורה הזו לא צריך לגעת במסך/במצלמה/במטען. על מנת לפרק את המצלמה (מקום חניה בעייתי עקב חשש לפריצה) מוציאים את הכבל חשמל מסובבים את המצלמה (תושבת בורג) והיא מתפרקת.

איזו מצלמה יש לך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה? לא מוצא שום מידע וסרטוני דוגמא מהמצלמה הזו.

חוץ מזה שמצלמות בגודל כזה יש מספיק. הדגשתי מצלמות בגודל קטן עמו GoPro, וזה מה שמפליא אותי שאין כאלו.

אולי באמת נשתמש ב GoPro וזהו, נפעיל ונכבה בכל כניסה ויציאה מהאוטו.

כאמור, בהתחשב בטכנולוגיות של היום במצלמות ה GoPro, לא ברור לי למה אין מצלמה פיצית שממש נצמדת לאחורי

המראה בלי כל המפלצת שתקועה באמצע החלון. גם לא ברור למה GoPro לא מוציאים את הפונקציה הפשוטה הזו

של כיבוי+הפעלה אוטומטית בהנעה וכיבוי של הרכב + "דריסת" הקלטה של קטעים האחד אחרי השני. זה יוסיף

להם מחזור ענק של מכירות של אנשים שרוצים מצלמה פיצית כזו ובאיכות כזו, עם המאפיינים האמורים של מצלמת dash

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאמור, בהתחשב בטכנולוגיות של היום במצלמות ה GoPro, לא ברור לי למה אין מצלמה פיצית שממש נצמדת לאחורי

המראה בלי כל המפלצת שתקועה באמצע החלון. dash

מילת המפתח זה ביקוש, אם היה לדבר כזה שוק תאמין לי שהיו כבר מצלמות כאלה למכירה בכל חור אינטרנטי.

למטרות תיעוד נסיעה, רוב רובו של הציבור מסתפק במצלמות פשוטות של 30-50$ מאיביי, אין טעם להשקיע בפיתוח מצלמות יקרות לשוק שבלאו הכי די מצומצם.

אני אישית לא רואה מה הבעיה, Dvr 037 תספק את הצרכים של כל נהג מעל ומעבר במידה וחס וחלילה יקרה משהו.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

קראתי בפורומים שונים הערה שנראית די מהותית , חשוב לודא אפשרות טעינת סוללה תוך כדי פעולת המצלמה. לא מצליח לחשוב על סיבה חשמלית שמחייבת תכנון מכשיר שבזמן טעינת סוללה המכשיר מושבת. מישהו יכול להתיחס לעניין ולהסביר .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...