Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום .

אני עובד עם הדפדפן אינטרנט אקספלורר 9 , ווינדוס 7 בעברית הום - פרמיום .

הבעייה היא כזו , אהי מוריד סרגל כלים מאתר של וואלה - זה מוריד אותו להרד דיסק , לאחר מכן אני מפעיל את הקובץ . אך הסרגל לא מופיע בדפדפן . כנ"ל לסרגלי כלים כגון מאקו ואחרים .

התומכים של בזק בינלאומי - לא הצליחו להתחבר - "שליטה מרחוק" - יתכן שזה גם קשור לבעייה .

בנוסף באימיול - לא עובד לפתע .

ע"מ לבודד את הבעייה , בשורת ההפעלה - msconfig - בתוכנות שמופעלות - ניטרלתי את ESET , גם את חומת האש של ווינדוס ניטרלתי .

שום דבר לא עוזר .

לפני כשבועיים הכל היה תקין .

ניסתי להוריד דפדפן אחר כגון כרום , אך בעת ההורדה אני מקבל הודעה " אין אפשרות להוריד את הקובץ אין חיבור אינטרנט " ובעצם האינטרנט תקין ויש תקשורת תקינה לחלוטין .

אין במחשב חוץ מ- ESET שום תוכנת נגד רוגלות או אנטיוירוס נוסף .

אודה לכם באם תוכלו לעזור לי .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אל תתקין את כל הזבל הזה, זה מתכון לתקלות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תעשה ריסטור ללפני שבועים ומעלה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...