Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיבו, אני מצטער על היום שהדבקתי את זה מסיבות אישיות אחרי שקיבלתי כמה תגובות (ולא, לא קשור ליופי או לא).

וחוץ מזה שזה באמת מראה די מגוחך אחרי שהבנתי מה זה באמת ולא הקימו את זה סתם ליופי אלא זה כביכול מתיימר להיות אנטנה שמגיעה ברכבים יוקרתיים.

עשיתי היום קניות ולפני שעליתי הביתה ניסיתי לשחק איתו וראיתי שהוא מודבק בצורה חזקה מאוד. אני חושב שהדבק היה שחור מה שאומר שאחד החזקים אם לא ה- בדבק דו הצדדי.

רציתי לשאול, אם אני אפעיל לחץ מטורף יכול לקרות נזק לפח הרכב?במידה ואני מצליח להוריד את זה, איך אפשר להוריד סימני דבק קשיחים ? לא שהאיזור שם לא נשרף הצבע, אבל עדיין ריבוע שחור זה יהיה מגעיל פי 2.

תודה לעוזרים !.

פורסם

אתה מצחיק :).

תנסה להוריד את ה"אנטנה" הזו בשעות הערב, כאשר פח המכונית לא חם ויש קצת רטיבות באוויר. את הסימנים, תוריד עם סמרטוט ומים חמים - פשוט וקל.

פורסם

לא מבין מה אנשים מדביקים את זה על הרכב, מה זה, יפה כאילו? זה יפה אולי על ביואיק לה-קרוס חדשה, על קורולה או אלמרה (גם ראיתי כאן ליד הבית) זה נראה במקרה הטוב מוזר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הוא לא ביקש חוות דעת אלא עזרה...

חוט דייגים. תעביר אותו בזהירות מתחת לאנטנה ותשתמש בו כמסור לחתוך את הדבק.

אח"כ לנקות את השאריות עם מטלית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יהיה יותר קל להוריד את הדבק כשהוא חם, כלומר אחרי עמידה בשמש ב4 בצהריים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חוט דנטלי ויאללה לעבודה

אפשר גם חוט דייג

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כן, אבל הבעיה שניסיתי לשחק איתו כמו שאמרתי והוא דבוק נורא חזק,

אז בגלל שזה נורא חזק אני די מפחד שעם עוצמת התלישה והחוזק יקרה נזק לפח, אבל מצד שני זה לא ממש הגיוני.

פורסם
כן, אבל הבעיה שניסיתי לשחק איתו כמו שאמרתי והוא דבוק נורא חזק,

אז בגלל שזה נורא חזק אני די מפחד שעם עוצמת התלישה והחוזק יקרה נזק לפח, אבל מצד שני זה לא ממש הגיוני.

חיכית לערב/לילה? אם לא, חוט דיג הוא אכן הפיתרון. בכל מקרה, אל תמשוך חזק באף מצב.

פורסם

מאיפה אפשר לרכוש חוט דייג ?לא זכור לי אי פעם שדגתי:lol:.

בלאק, כן, דווקא ניסיתי לשחק איתו לכמה שניות מיד אחרי שעשיתי קניות אתמול בערב בחושך וכבר לא חם בערב.

פורסם

אז קח סכין יפנית ולעבור בין האנטנה לאוטו, ותדאג שהסכין יהיה צמוד לאנטנה ולא לאוטו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אז קח סכין יפנית ולעבור בין האנטנה לאוטו, ותדאג שהסכין יהיה צמוד לאנטנה ולא לאוטו.

לא מומלץ בעליל !!!

שניה אחת של זווית לא נכונה באחיזת הסכין תחרוט לו על הגג.

רק עם חוט דיג.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אז שיחפש חנות למוצרי דייג, יש לא מעט כאלה וגם בחנויות השונות לפעמים בכלי כתיבה או טמבוריות יש חוטי דייג.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...