Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע לפני השחרור נזכרתי שהצבא נותן לחייליו זוג משקפיים במתנה ואצתי רצתי לאופטיקה הלפרין עם הוואוצ'ר המייוחל.

השירות היה אכן מהיר ואדיב, אבל רגע לפני שסגרנו על העניין הוסיף המוכר כי הציפוי נגד שריטות וסנוורים לא כלול ועולה אי אלו שקלים, בתור צרכן פראייר, אבל גם כזה שמתעלל היטב בחפציו ומשקפיו ורגיש לסינוורים שילמתי את התוספת, תוך כמה ימים כבר קראו לי לקחת את המשקפיים המוכנות.

שנתיים לאחר מכן התחיל הציפוי המהולל פשוט להתקלף מהצדדים פנימה כך שבהדרגה אפשר לראות פחות ופחות דרך הזכוכית....

לא יודע מה איתכם, אני מבין שעל המחיר והמבצעים משלמים בדברים אחרים, חוזר לאופטיקאי המקומי...

פורסם

אני הייתי מתרחק מהלפרין כמו מאש, ה"אופטומטריסטים" שלהם הם חובבנים בקרב בעלי המקצוע, המרשמים שלהם הם מדוייקים רק בקירוב, מנסיון של מס' זוגות מהם שלא היו "חדים" ואח"כ עשיתי (בבני ברק במחיר מצחיק, חנות קטנה ומטריפה בתחילת רח' רבי עקיבא בשם אופטיקה ליבוב) ההבדל היה שמיים וארץ. הגדילו ועשו בהלפרין לאבא שלי זוג שלאחר כמה חודשים שהיה איתם ועם כאבי ראש הלך לאותה חנות והתברר שהמספר שהוא הרכיב הוא כלל לא המס' שהוא צריך !

אופטיקה הלפרין לטעמי הם בינוניים ומטה ומצליחים רק בזכות שיווק מצויין, איכות היא מהם ומעלה.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
המרשמים שלהם הם מדוייקים רק בקירוב,...

עשו בהלפרין לאבא שלי זוג שלאחר כמה חודשים שהיה איתם ועם כאבי ראש הלך לאותה חנות והתברר שהמספר שהוא הרכיב הוא כלל לא המס' שהוא צריך !

אופטיקה הלפרין לטעמי הם בינוניים ומטה ומצליחים רק בזכות שיווק מצויין, איכות היא מהם ומעלה.

יוסי

כל אופטומטריסט יקבע לך מספר קצת אחר. במציאות אין מספר מדויק.

כמו אצל רופא שיניים שמסביר לך מדוע הרופא הקודם הרס לך את הפה, כך גם אצל אופטומטריסטים.

יהודה

פורסם

אני רוכש את המשקפיים שלי כבר שנים באופטיקנה.

בוחר מסגרת רק מהמדף של המבצעים.

לא מצפה את העדשה בכלום. כשהיא נשרטת לי ציפוי כזה לא עוזר (בפעם האחרונה אחרי יומיים מגיץ של ריתוך:cry:).

יוצא פחות מ500 ש"ח.

המסגרות איכותיות למדי.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אופטימטריה זה עניין סובייקטיבי כמו שאמר יהודה.

3 אופטימטריסטים שונים יתנו 3 מרשמים שונים, ובכל אחד מהם הלקוח יראה טוב.

זה נובע בעיקר בגלל שהראיה שלנו לא מתעוותת ברבעים, אבל כן מתקנים אותה ברבעים.

יש גם אופטימטריסטים שמשתמשים בשמיניות, אבל זה כבר כמעט ונכחד מהעולם.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...