Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב המושלם למשפחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמו כולם אני מניח, אנחנו מחפשים את הרכב המושלם..

אנחנו זוג עם 2 ילדים (עד גיל שלוש) ובעוד 3-4 שנים מתכננים תוספת למשפחה.

נסיעות בעיקר בעיר כרגע (למרות שיכול להשתנות בעוד מספר שנים).

מה שחשוב לנו:

צריכת דלק נמוכה

טיפולים זולים

שלא יהיה גדול מימדים (רגילים לרכב קטן, גרים בעיר וחניה לא קיימת בשפע..)

רכב שיחזיק לפחות את השלוש ארבע שנים (עדיף רכב שיחזיק גם לילד הנוסף)

אפשרות כיבוי כרית אוויר מקדימה (כדי לשים סלקל מקדימה)

אנחנו מוכנים לשלם מחיר ראשוני גבוה (גם על רכב חדש, עד 130K) בשביל רכב שיחזיק את השנים קדימה.

אנחנו לא מחפשים רכב עם ביצועים גבוהים, הוא לא צריך להיות חזק או מהיר במיוחד ולא עם רמת גימור או תוספות מיוחדות.

מחפשים רכב שימושי ואמין שלא צריך להיכנס למוסך כל חודש לתיקון.

מה אתם ממליצים? רכב חדש או משומש? איזה רכבים יכולים להתאים לנו (קחו בחשבון 2-3 בוסטרים/כיסאות ילדים)?

ראיתי בפורום דברים טובים על טויוטה ספייס ורסו. יכול להתאים לנו?

תודה!

פורסם

יש לקרסו מלאי של רנו סניק שנת 2012 "0" ק"מ יד ראשונה מיבואן - למיטב ידיעתי נכנסת בתקציב עם עודף.

מדובר ברכב המשפחתי האולטימטיבי. כאשר עקב אכילס שלו תוקן בדגם האחרון כשהמנוע והגיר הוחלפו לאלה של ניסאן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה.

הרנו סניק והסקודה רומסטר חסכוניות בדלק?

C3 נראית טוב מאוד. לא ציינתי אבל אשתי מאוד תירתע מנסיעה ברכב ידני.. בעיקר בתוך העיר. ראיתי שיש C3 עם תיבה אלקטרונית (דיזל או בנזין). עדיין ממליץ?

מה דעתכם על הטויוטה והאם כדאי חדש או משומש לתקופה של חמש שנים בערך?

פורסם

C3 פיקאסו קיימת גם בגרסה רובוטית חד מצמדית.

אישתך תקרא לזה אוטומטי :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איך ה-C3 רובוטית מבחינת צריכת דלק ומחירי טיפולים? מבחינת אמינות, הרכב יחזיק במצב טוב חמש-שש שנים קדימה?

והאם עדיף ללכת על חדש או לחפש משומשת?

פורסם

לדעתי אם אתה הולך לכיוון ה-C3 הטויוטה ספייס ורסו תהיה עדיפה עבורך כמעט בכל פרמטר.

צריכת הדלק היא אחת מהחוליות החלשות של הסניק - לא משהו.

הטויוטה ספייס ורסו יותר קטנה אך עדיין מאוד ורסטילית, חסכונית וזולה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תודה. ראיתי שאף אחד לא המליץ על משפחתיות "קלאסיות" (מאזדה, יונדאי, פוקוס..), יש סיבה מיוחדת?

כיוון שאתה בעצמך ביקשת : "רכב קטן אנחנו לא רגילים לרכבים גדוןלים".

לדעתי,אין רכב קטן או סופר מיני שיתאים ל-3 ילדים (לא חשוב אם זה עכשיו או עוד 3-4 שנים).

במקרה הזה דווקא כן צריך לחשוב על משפחתית קלאסית- I30 שנתון 2009 מליסינג היא אחת הקניות הטובות היום בשוק (אפשר להשיג את הרכב באיזור ה75K-דגם עם גג שמש) ואם הרכב עבר ק"מ סביר וטופל כמו שצריך תוכל להחזיקו לפחות 5-6 שנים בשקט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כשהתחלתי לצאת עם אשתי (ובשנים הראשונות שלנו ביחד) המכונית שלי הייתה רנו קליאו ידנית, אז היא לקחה כמה שיעורי תגבור אצל מורה נהיגה והתחילה לנהוג על המכונית בלי בעיות.

עכשיו רכשנו מכונית רובוטית (פיאט, עם גיר דומה לזה של הסיטרואן) והאמת שאני מלא חרדות לגבי האמינות בעתיד, יכול להיות שסתם, אבל תביא את זה בחשבון. עם גיר ידני מדובר בהחלפת מצמד פעם ב-100-150KKM בעלות של 1500-3000 (תלוי במכונית), גיר רובוטי מתפגר זה כבר סיפור של 5000 ומעלה (תלוי במכונית).

אם למרות כל זה אין מצב לגיר ידני ואתה עדיין שוקל את ה-C3 (שהיא מרווחת, מאובזרת ומאוד-מאוד חסכונית) הייתי מציע לך ולאשתך לקחת סיבוב ניסיון ארוך עם הגיר הרובוטי. גם אם הפעלת המצמד והעברת ההילוכים מתבצעים באופן אוטומטי, התחושה היא לא כמו בגיר אוטומטי קלאסי (פלנטרי עם ממיר מומנט) ולחלק מהאנשים זה מאוד מפריע.

• תוכן חדש...