Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים קניתי לרכב מערכת של פיוניר מדגם DEH2450UB

עכשיו אני מחפש המלצות לסאב וופר איכותי עם תיבה והכל במחיר עד 600 ש"ח

מצאתי את שתיי אלו ורציתי המלצות לעוד או חוות דעת עליהם

pioneer TSWX303

או

pioneer TSW308D4

ולגבי מגבר ורמקולים אצטרך המלצות בבקשה

פורסם

אתה חייב מגבר בשביל סאב וופר, המערכת לא תוכל להפעיל סאב, ככה שכדאי שתחשוב בכיוון של מגבר 4 ערצים , הוא יוכל להניע סאב וזוג רמקולים.

ותחפש בה בפורום מכירת ציוד חד שנייה תמצא מוצרים יותר טובים מפיוניר (סאבים יותר טובים).

SCANSPEAK

פורסם
לפני שבועיים קניתי לרכב מערכת של פיוניר מדגם DEH2450UB

עכשיו אני מחפש המלצות לסאב וופר איכותי עם תיבה והכל במחיר עד 600 ש"ח

מצאתי את שתיי אלו ורציתי המלצות לעוד או חוות דעת עליהם

pioneer TSWX303

או

pioneer TSW308D4

ולגבי מגבר ורמקולים אצטרך המלצות בבקשה

הדגם הראשון מגיע עם תיבה מקורית הוא יכול להתאים להגברה בסיסית

הדגם השני בא עם שני סלילים של ארבע אום ,לא הייתי הולך עליו אלא אם אתה מתכוון לרכוש מגבר מונובלוק

מלבד זאת סאב קונים בהתאם להגברה שלך וכיוון שאין לך הגברה עדיין

אין לי אינדיקציה איזה סאב להתאים ,בכול אופן על סאבים זולים כאלו של פיוניר לא הייתי הולך.

באיזה סוג רמקולים\מגבר אתה מעוניין.?

מה התקציב שלך לצורך העניין.?

פורסם
הדגם הראשון מגיע עם תיבה מקורית הוא יכול להתאים להגברה בסיסית

הדגם השני בא עם שני סלילים של ארבע אום ,לא הייתי הולך עליו אלא אם אתה מתכוון לרכוש מגבר מונובלוק

מלבד זאת סאב קונים בהתאם להגברה שלך וכיוון שאין לך הגברה עדיין

אין לי אינדיקציה איזה סאב להתאים ,בכול אופן על סאבים זולים כאלו של פיוניר לא הייתי הולך.

באיזה סוג רמקולים\מגבר אתה מעוניין.?

מה התקציב שלך לצורך העניין.?

אז זהו שאני לא מבין בעסק הזה, בגלל זה אני מתייעץ פה וביקשתי שיתנו לי המלצות

רמקולים טובים מגבר טוב ובאס סה"כ השקעה אני רוצה 2000 ש"ח, אם אפשר בפחות אז זה טוב.

תראה יש לי מערכת כרגע של פיוניר שקניתי לפני שבועיים.

הדגם הוא DEH2450UB

אני רוצה בגדול רמקולים איכותים לקדימה ולאחורה סה"כ 4 רמקולים (אימפרזה ניו אייג'), אם אני לא טועה זה 6 או 6.5 אינץ אני לא זוכר במדויק.

אני רוצה מגבר טוב אמין לא חרטה שמתקלקל אחרי שנה.

ואני רוצה באס איכותי עם צליל עמוק מדויק ולא שסתם יעשה בום בום בלי קשר לקצב.

אני צריך שיתאימו לי את כל זה לרדיו דיסק שקניתי, אם תוכל לעזור אני הודה לך מקרב לב.

פורסם

מגבר אתה יכול לקחת JBL GTO 1004 או הייפוניקס HFI100.4 או משהו בסגנון (100 -85 ואט RMS לערוץ ב 4 אוהם)

קדימה תשים קומפוננט של מורל/פוקאל/ הרץ , קח בחשבון שהכי מומלץ לבחור קומפוננט לאחר שמיעה ,מכיוון שלכל חברה יש את אופי הצליל שלה , יש אנשים שמתחברים יותר להרץ יש שמתחברים יותר למורל , אין פה יותר/פחות טוב , זה עניין של טעם אישי.

סאב - אתה יכול למצוא משהו חביב ביד 2 .

קח בחשבון שהתקנה וחיווט עולים לפחות 500 שקלים , ככה שאני ממליץ לך לחפש בפורום המכירת ציוד מיד 2 ע"מ שתוכל איך שהוא להיות באזור ה 2000-2500 שקל

פורסם
מגבר אתה יכול לקחת JBL GTO 1004 או הייפוניקס HFI100.4 או משהו בסגנון (100 -85 ואט RMS לערוץ ב 4 אוהם)

קדימה תשים קומפוננט של מורל/פוקאל/ הרץ , קח בחשבון שהכי מומלץ לבחור קומפוננט לאחר שמיעה ,מכיוון שלכל חברה יש את אופי הצליל שלה , יש אנשים שמתחברים יותר להרץ יש שמתחברים יותר למורל , אין פה יותר/פחות טוב , זה עניין של טעם אישי.

סאב - אתה יכול למצוא משהו חביב ביד 2 .

קח בחשבון שהתקנה וחיווט עולים לפחות 500 שקלים , ככה שאני ממליץ לך לחפש בפורום המכירת ציוד מיד 2 ע"מ שתוכל איך שהוא להיות באזור ה 2000-2500 שקל

יש לך המלצות לבאס ספציפי?

ודרך אגב זה מתאים לרדיו דיסק שלי נכון!

פורסם
היה לי את ה:pioneer TSW308D4

הוא הוחלף דיי מהר, מסיבה אחת: הסאב הזה אלים מידיי, הוא בועט חזק ולא מדוייק, סתם עושה הרבה רעש, ממש לא קשור לשיר שמתנגן.

יש לך מגבר סאב ורמקולים מומלצים?

פורסם
איזה מגבר יש לך?

בכל מקרה, אני עם הסאב JBL GT5 1024BR ואני מבסוט ממנו.

אתה יכול לראות את שאר הרכיבים שמותקנים אצלי בחתימה שלי.

מגבר אני יקנה jbl gto1004

אני עכשיו רוצה סאב טוב שמשמיע צליל נקי ומותאם לקצב ולא סתם עושה בומים לא קשורים

ואני צריך 4 רמקולים 2 קדימה 2 אחורה

פורסם
במחיר של 600 שח לסאב +תיבה אתה יכול ללכת על GTO1202D JBL

זה סאב בסיסי טוב וחזק שמתאים להגברה ע"י ה-JBL GTO1004

מה התקציב שלך לרמקולים.?

אין לי תקציב ספיציפי אני פשוט מחפש משהו איכותי צליל נקי טוב ושיהיה איכותי לא שיהרס אחרי חודש

אני לא רוצה ב1000ש"ח אבל גם לא ב100 ש"ח אני צריך בגדול 4 רמקולים שתיים קדימה שתיים מאחורה

אני רוצה שהמוזיקה תיהיה גם מאחורה ולא רק מקדימה (בגלל זה אני לא קונה קומפוננט)

פורסם

תחפש es300 של הרץ יד שניה.

המחיר שלו נע סביב ה 600 שקל בקשר להגברה ה1004 של jbl הוא מגבר מצוין .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...