Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת ניסאן ג'וק שחורה - אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום,

אני מחפש בימים אלו פרטים על סוכנות רכב ממנה אוכל להשכיר ליומיים ניסאן ג'וק שחורה.

ידנית או אוטמטית, ממש לא משנה לי.

הספציפיות נובעת מדרישה מאוד ספציפית, זה עבור אירוע (חתונה) ויש ביקוש לרכב הספציפי הזה כרכב לזוג הנשוי..

ההשכרה בירושלים ואיננה אלא לעוד מספר שבועות, אני פשוט מברר מראש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שווה להעיר לתשומת ליבם שהרכב מאוד צפוף.. במיוחד לכלה עם כל השמלה והבלגן.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

ידוע לי, וכבר אמרתי על כך בעצמי על ההתחלה אך אינני מכיר אלטרנטיבות אחרות

אני לא כלכך מכיר את עולם השכרת הרכב, אילו רכבים ניתן להשיג בהשכרת רכב וכדאי לקחת למאורע כזה?

במחיר שפוי כמובן..פחות מ 1000שקל ליומיים (את הג'וק הבנתי שאפשר להשיג באיזור ה500שקל)

עם שאיפה לרכב גבוה, כמובן:roll:

פורסם

הג'וק חביב למראה למי שאוהב, אבל הם יצטערו על כך שכן המקום מאחור זה פחות ממה שכל סופרמיני ממוצעת מספקת.

באלדן אכן יש ג'וק (ידני או אוטו') ויש גם קשקאי במחיר של עד 500 ליום.

פורסם

האמת היא שהג'וק נראה כמו צעצוע חביב שבאמת יתאים לטקסים האלו שקשורים לחתונות. הוא מאוד צפוף מאחור וגם זה נכון, אבל ממילא מרבית שימלות הכלה הן סוג של כלא צפוף למסכנה שנאלצת ללבוש אותן, כך שגם במושב אחורי של S קלאס לא בטוח שהיא תרגיש בנוח.

פורסם

שלום רב,

הבחירה בניסאן ג'וק לחתונה אכן מצויינת!

נשמח להשכיר לך ג'וק שחורה לכל תקופה שתידרש. אנא פנה אלינו לליס פור יו :3006*

שיהיה במזל טוב!

פורסם

הבחירה לא מצוינת.

עדיף מכונית מרווחת כמו פלואנס או לעלות קצת ולקחת סופרב.

תחסוך את הכסף של הג'וק וכח סיריון-לא תרגיש בהבדל(וגם תתנייד ברכב הרבה יותר נאה!)

שיהיה במזל טוב.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

עונת החתונות - דיון שלישי בסגנון בחודש.

הזוג יכול להגיע ברולס-רויס פאנטום בצביעה פסיכדלית ואף אחד לא ישים לב. כי בישראל, שלא כמו בארה"ב, שהזוג מגיע לאולם/גן אז מעט המוזמנים שהספיקו להגיע לפניהם עסוקים בבופה. אנחנו הגענו לגן עם קבריולט ואף אחד לא זוכר את זה (היה בופה מוצלח).

אם מתעקשים על רכב פוזה, אז לפחות שיהיה נוח מאחור ומפואר ואז סופרב היא הבחירה הטבעית, אבל מחוץ לתקציב. פלואנס תהיה מאוד מרווחת גם היא וזולה יותר. האופציה שהרוב בוחרים בה - למצוא חבר/קרוב עם רכב מרווח שיסכים לקבל את התפקיד המכובד על עצמו.

פורסם

אני אומר עזוב הכל ולך על מסוק. ב1000 ש"ח(פלוס עוד קצת..) אני מארגן לך רובינזון שחור מבריק

שעושה תוק תוק תוק. חוץ מזה, אם בחתונה של הקבלן ונטורה החתן והכלה ירדו במטוס, אני מציע

שבחתונה שלכם נעיף את הרבי בטיל טומהוק!

• תוכן חדש...