Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקרה שלי הוא כזה:

קנו לי ביום ראשון מתנה לחג, חולצה דיי יקרה.

לא אהבתי כל כך, אז הלכתי להחליף ביום שלישי, ולא מצאתי שום דבר במקומה, אז ביקשתי לבטל את העסקה.

המוכר הוציא לי "בטעות" זיכוי על החולצה, וכשאמרתי שאני לא רוצה זיכוי אלא ביטול עסקה, הוא אמר שהוא לא יכול להוציא ביטול עסקה על זיכוי.

חזרתי אתמול כדי לדבר עם אחראי, וגם הוא טען בתוקף שאין אפשרות לבטל את העסקה על זיכוי, ולא עניין אותו שהטעות היא של המוכר ולא שלי.

היום דיברתי עם שירות הלקוחות, ואמרו לי שבכלל ביטול עסקה הוא אפשרי רק עד 48 שעות מהקנייה. (שכמובן לא היה באפשרותי להחליף לפני כי היה חג)

לפי החוק, זה לא אמור להיות 14 ימים מיום הקנייה?

מה אני יכול לעשות במצב כזה, לבלוע את הגלולה המרה? או שיש משהו שאני יכול לעשות? (חוץ מלא לקנות אצלהם שוב)

פורסם

אם אני לא טועה , החוק לגבי החזרת בגדים הוא 48 שעות

בעקרון אם תעמוד על שלך תוכל לקבל את כספך בחזרה (גם לפני החוק היה אפשר לבצע ביטול עסקה במקרים חריגים ללא תלות בזמן שעבר).

נ.ב האם במקרה רכשת את החולצה באחת מחנויות רשת סקאל?

פורסם

בטח איך בעלי חנויות פרטיים סובלים מהחוק הזה :roll:

אני כבר מדמיין את האנשים ש"קונים" לעצמם "הופעה" ללילה ומחזירים לחנות הבגדים תוך בקשת החזר - כאילו "השכירו בחינם" וכן הלאה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
בטח איך בעלי חנויות פרטיים סובלים מהחוק הזה :roll:

אני כבר מדמיין את האנשים ש"קונים" לעצמם "הופעה" ללילה ומחזירים לחנות הבגדים תוך בקשת החזר - כאילו "השכירו בחינם" וכן הלאה.

בדיוק בגלל הסיבה הזאת ביגוד אפשר להחזיר רק עד 48 שעות

אני זוכר כשרק יצא החוק איך אנשים היו מנסים להחזיר בגדים עם ריח של סיגריות, טיגון, שערות קצוצות (!!) וכו'.

ברשת סקאל יש להפעיל לחץ מתון עד אגרסיבי בדיוק.

בתור עובד לשעבר בסקאל אני יכול להגיד לך שלמוכר יש 2 מטרות - למכור כמה שיותר והכי חשוב לא לבטל עסקאות!! (ולפני החוק - לא להוציא זיכויים עם שלל טענות שונות ומשונות).

פורסם

ב 48 שעות אדם יכול לקנות בגדים בצהריים, לצאת למועדון בלילה, ולהחזיר אותם למחורת בבוקר :roll:

כיפק-היי למוסר הצרכנות המעוות הזה :shock: (לא החוק עצמו כמובן אלא אלו שמנצלים אותו לרעה)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בהנחה שקונה המתנה קנה את המתנה באותו היום שמסר לך אותה, ובהנחה שהוא לא שילם בתווי קניה - מגיע לך זיכוי כספי מאחר ואותם יומיים שעברו אינם ימי עסקים.

מתוך החוק:

"לרכישת טובין או סוגי טובין כאמור בפרט 7 לתוספת – מיום הרכישה ועד תום שני

ימים שלאחריו שאינם ימי מנוחה ובלבד שתווית המחיר על הטובין, אם ישנה, לא הוסרה;"

פרט 7 לתוספת:

ביגוד והנעלה;

• תוכן חדש...