Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברכב שלי (106 95' XR) מערכת הנעילה המרכזית עובדת בצורה חלקית. הכוונה היא שכשפותחים (בעזרת המפתח) את דלת הנהג אז דלת הנהג ביחד עם הדלת שמאחוריה ודלת תא המטען נפתחות, אבל הדלתות שבצד ימין לא נפתחות אלא צריך למשוך את הכפתור בכל אחת מהן בנפרד. מה עלולה להיות הבעיה וכמה יעלה התיקון?

ושאלה נוספות - מהו קוטר ההגה בדגם הזה? (אני מזכיר - 95', 1.4, XR)

תודה רבה!

קקטוסולר ידנית

פורסם

הי,

האם משיכת הכפתורים בצד ימין קשה יותר מצד שמאל?

האם הכפתורים מגיבים לפקודת הנעילה / פתיחה או בכלל לא?

אם אתה יושב ברכב עם דלתות סגורות ומצד הנהג מעלה ומוריד את כפתור הנעילה, מה אז קורה בצד ימין?

אלעד.

פורסם

תודה רבה רבה לך אלעד!

משיכת הכפתורים בימין אכן קשה יותר מהמשיכה בשמאל, אבל זה יותר בדלת הקדמית. בשמאלית זה פחות מורגש, אם בכלל.

הכפתורים בשמאל מגיבים לפקודת הנעילה אם נועלים משמאל. הכפתורים הימניים לא מגיבים, אלא אולי ברטט חלש.

אם רוצים לפתוח את הדלת הקדמית בימין צריך להשתמש במפתח, שפותח רק אותה (אלא אם פותחים מבפנים), ואז את האחורית בימין צריך לפתוח מבפנים.

מה לדעתך הבעיה?

וההגה שלי הוא 2 צלעות ולא 3 צלעות - עדיין אותו קוטר?

שוב תודה רבה!

קקטוסולר ידנית

פורסם

הי,

משיכת הכפתורים בימין אכן קשה יותר מהמשיכה בשמאל, אבל זה יותר בדלת הקדמית.

בשמאלית זה פחות מורגש, אם בכלל.

הכפתורים בשמאל מגיבים לפקודת הנעילה אם נועלים משמאל.

הכפתורים הימניים לא מגיבים, אלא אולי ברטט חלש.

מוכר מהסקסו - נסה לשמן טוב טוב את מנגנון הנעילה ולשחק איתו (נעילה / פתיחה / נעילה וכו' עד שישתחרר - הכי נוח לשחק עם הכפתורים כשכל הדלתות סגורות והחלונות פתוחים)

אם אחרי שהכפתורים משתחררים הבעיה לא נפתרה חפש נתק בחיוט מנועי הנעילה של הדלתות

לגבי קוטר ההגה (מצ"ב) לא כתוב, אני מניח שיש סטנדרט לקוטר ההגה.

אלעד.

6.JPG

פורסם

תודה רבה אלעד, אני אנסה!

ואם כבר העלית את התמונה עם ההגאים - למה הרכב שלי הגיע עם הגה 2 צלעות כמו התחתון שבתמונה ורוב ה106 שראיתי הגיעו עם 3 צלעות כמו העליון שבתמונה? האם יש לזה יתרון מסוים?

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...