Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת דיבורית - ספיריט ללא חורים ברכב ברכב ישן אפשרי?

A900
שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

יש ברשותי פיאט 131 מודל 82 שמשמשת אותי לשימוש יום יומי!

ואני מעוניין להתקין דיבורית ספיריט שיש ברשותי אך ללא חורים! או נזקים!

רציתי לשאול האם ניתן להתקין דיברות ללא חורים ברכבים האלה? עם פלח או משהו? ומישהו מכיר מתקין אמין ומקוצועי (עדיף עם חיבה למכוניות ישנות) שיכול להתקין ברכב הזה ללא חורים באזור המרכז?

תודה מראש

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם פלאח "ללא חורים" - צריך לתפוס/לעגן עם ברגים למשהו. (לפחות במקום נסתר, אך עם חורים - כלומר - תפוס בברגים).

ברכבים היותר חדשים, יש "כריות" שמותאמות לדגם, שמאפשרות הרכבה (של הכרית) לרכב עם קליפסים + בורג-קליפס - ללא שום קידוח או חורים בדאשבורד של הרכב. הפלאפון עצמו מתחבר לכרית בברגים.

יצרן שאני מכיר (שמייצר כריות כאלו) ושנרכשו על ידינו (בעבודה) מוצרים שלו (דרך מתקיני פלאפון) הוא kuda. תבדוק באתר שלו, אולי קיים משהו גם למכוניות ישנות/אספנות. לא אתפלא אם המציאו אישזהו פטנט.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר פשוט לתקוע את פלח בלי חולים נראים לעיין, אולי ברדיו או משהו?

אין לי צורך בכרית כזאת.

מצורפת תמונה של פנים הרכב

2012-06-13_13-02-31_671.jpg

2012-06-13_13-02-22_445.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להיפך - אם היה לי רכב כזה, כמו שלך, הייתי מחפש אולי בכל זאת כרית מתאימה (אני חושב שהסיכויים למצוא אינם רבים אבל אולי המציאו משהו, לך תדע).

ברכבים בני זמננו, מכניסים בדר"כ את הפלאח בין הרדיו לבין גוף הרכב (ומעגנים בברגים. לעיתים הפלסטיקה אינה נסגרת לגמריי אחרי התקנה כזו). לומר לך שניתן לעשות זאת אצלך - אינני יודע, נראה לי קצת קשה בלי לגרום נזק (גם הפלסטיקה קצת ישנה ולא כ"כ אלסטית. הייתי חרד גם שהפלסטיק לא יתפוצץ וייסדק בגלל הברגים).

אולי למישהו מפה (פורום אספנות) יש פתרון כלשהו (אני מאמין שאולי מישהו כן התקין דיבוריות ברכבים מהשנתונים שלך).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, יש כמה אפשרויות, הפשוטה שבהם היא מסגרת מתכת שהולכת מסביב לרדיו-דיסק ויוצאת ממנה חתיכת פאלח שעליה ניתן להתקין את הדיבורית.

יש לי המלצות לכמה מתקינים מעולים, מאיפה אתה בארץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר פשוט לתקוע את פלח בלי חולים נראים לעיין, אולי ברדיו או משהו?

אין לי צורך בכרית כזאת.

מצורפת תמונה של פנים הרכב

אני הייתי מפרק את הרודסטר הותיק, מכין "פלח" ממתכת בדיוק כמו זה מהפלסטיק אך מוסיף 5 ס"מ באורך ועוד כמה סנטימטר לפי ה"עומק" של החלק העליון של הדש בורד לעומת הפנל, מכופף לצורה של האות ל ומרכיב את פנל המתכת בין פנל הפלסטיק לדשבורד ומהדק עם שני האומים של הרדיוטייפ. על המשטח שנוצר מימין למכשיר, מרכיב עם ברגים את הדיבורית/טלפון. צירפתי שרטוט הבהרה. בהצלחה.

פנל לרדיוטייפ ופלפון.JPG

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, יש כמה אפשרויות, הפשוטה שבהם היא מסגרת מתכת שהולכת מסביב לרדיו-דיסק ויוצאת ממנה חתיכת פאלח שעליה ניתן להתקין את הדיבורית.

יש לי המלצות לכמה מתקינים מעולים, מאיפה אתה בארץ?

אני מאזור רמת-גן

ואני לא אוהב דיבורית בלוטוס ניידת, היה כזאת וזה היה על הפנים! לא נוח, גומר סוללה למכשיר, וצריך לחייג ולהסתכל על הנייד בזמן שיחה.

אגב האם מישהו מכיר את הדיבורית הזאת? האם צריך בזה התקנה עם חורים וכל הבלאגן הזה?

http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/triple_touch/PlatformDevicePhone,136.aspx?alias=car_webcamera

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכיר, אחלה דבורית יש לי כזאת, אבל גם בשבילה צריך חורים או סטנד שאליו היא תתחבר.

הפתרון בשבילך כמו שאמרו לך כבר לפני זה מסגרת לרדיו עם פלאח לדיבורית .

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם מתעב דיבוריות נטענות.

יש לי ברכב BT קבועה, מהסוג הפשוט הזה עם 3 מקשים.

עושה את העבודה כמו שצריך.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים איתך שדיבורית ניידת זה לא טוב, לא מנתקת את הרדיו אוטומטית, אין לה תצוגה, וזקוקה לסוללה.

היה לי ספיריט ברכב המיושן שמשמש אותי ליוםיום, התקנתי אותו על חלק בקונסולה המרכזית שיכולתי להחליף בקלות לחדש אחרי פירוק הטלפון כי גם לי היה חשוב שלא יישארו סימני ברגים. הטלפון היה בעל איכות שמע ותפעול נוראית.

בהמשך התקנתי דיבורית בלוטות' parrot עם מסך על כרית של Kuda, ללא שימוש בקידוחים.

הבעיה עם הכרית של Kuda שברכב שלי היא הפריעה לקפל את מושבי הספורט. מדובר ברכב קופה ויש צורך לקפל את המושבים הקדמיים לצורך כניסה לאחור.

הפיתרון המוצלח ביותר שמצאתי בסופו של דבר הוא רדיו עם דיבורית בלוטות' פנימית. אמנם מראה הרדיו לא מתאים לתקופת הרכב אבל לא עושה שום נזקים בהתקנה ונוח לשימוש.

תמיד כדאי שתעשה התקנות בעצמך. אם אין ברירה, ברכב מיושן או אספנות רצוי שרק בעלי מקצוע עם אהבה לנושא יעבדו על הרכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...