Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בערב מגיעים לארץ חברי משפחה מאיטליה, וכמובן שהדבר הראשון שאנחנו נעשה זה ללכת לאכול. אני נבחרתי למצוא את המקום.

אז כמו בכותרת, אני מחפש מקום לקחת אותם אליו. הם בעצמם בעלי מסעדה (טובה) באיטליה, ולכן אי אפשר לקחת אותם לאכול פסטה בולונז בספגטים :lol: זאת הפעם השלישית שהם בארץ, וכבר היינו איתם במקומות כמו רפאל (הם מאוד נהנו שם, אני פחות...), אז אני רוצה לגוון.

השאיפה היא להשאר באיזור ת"א, אבל אפשר להדרים או להצפין קצת כמובן. רמת המחירים המבוקשת היא 150-250 שקלים לסועד, אבל הדגש הוא יותר על איכות האוכל והאווירה מאשר פלצנות ותחושת יוקרה (טוטו למיניהן). פעם שעברה לקחנו אותם גם לסבסטיאן בהרצליה פיתוח וזה לדעתי הסגנון המבוקש.

תודה מראש :-)

פורסם

להאדסון לא אתקרב אפילו בצחוק, יומיים על האסלה אחרי שאכלתי מהנתח ה"מובחר" שלהם :roll:

הייתי מנסה את MESSA, ת"א יפו של חיים כהן, שגב אקספרס גם טובה.

פורסם

אורחים עסקיים מחו'ל אני לוקח לננוצ'קה לארוחה המשותפת השניה. אצלך מכיוון שמדובר במשפחהאין מניעב ללכת לשם על הפעם הראשונב.

תבלו!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הרברט סמואל של רושפלד עוד קיימת בטילת תל אביב?

ישנה המסעדה של ניר צוק ביפו- קורדיליה, אוירה טובה אך לא בדקתי ממש מזמן.

עוד מקום שלישראלים הוא פשוט אך תיירים אוהבים הוא דוקטור שקשוקה או משהו אחר שנתפס כאוטנטי- ישראל י טיפיקו.

אולי לא לערב ראשון, נחמד כשיש גם שוק מסביב.

דווקא הפשטות עובדת.

יש גם פיני בחצר בגלל המיקום. לא הייתי מזמן, אולי אנשים יודעים.

פורסם

תודה לכולם על ההמלצות, המסעדה הנבחרת להערב היא Messa, נראה שהיא מציעה את השילוב הנכון בין לוקיישן, אוכל טוב וצמחונות. כמובן שאדווח לפורום איך היה.

פורסם

אם אתם בקטע של מסעדה איטלקית אז לא מזמן הזדמן לי לבקר במסעדת בוקצ'יו והאוכל היה מצויין, המחיר שפוי לחלוטין ולאחר הארוחה ניתן לעשות הליכה רומנטית על הטיילת.

אם אתם בקטע של בשר אז אני מאוד אוהב לקחת את האורחים שלי למסעדת "רק בשר" ברמת החייל.

ראיתי פה המלצה על "מסה" והיא אכן מסעדה מעולה, אבל אם אתה לא רוצה לפשוט את הרגל כדאי לתקוף אותה בצהריים כאשר מגישים עיסקיות במחירים שפויים, בערב אפשר בשקט לצאת עם נזק של 150 ש"ח לסועד. עוד מסעדה מומלצת בסדר גודל הזה היא "שגב אקספרס" ברמת החייל.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני בכוונה לא מחפש מסעדות איטלקיות מובהקות, כי קצת קשה להפתיע אותם עם אוכל איטלקי, מסיבות מובנות :lol:

בשגב אקספרס הייתי פעם ולא התרשמתי, אבל זאת רמת המחירים שהם מחפשים, בגדול.

פורסם
תודה לכולם על ההמלצות, המסעדה הנבחרת להערב היא Messa, נראה שהיא מציעה את השילוב הנכון בין לוקיישן, אוכל טוב וצמחונות. כמובן שאדווח לפורום איך היה.

יש ניצחתי!

מה הפרס? :wink:

פורסם

אם אתם בקטע של בשר אז אני מאוד אוהב לקחת את האורחים שלי למסעדת "רק בשר" ברמת החייל.

אם כבר הזכרת אותם, מילה קטנה:

הייתי במקום פעם אחת בלבד. האוכל היה ברמה טובה, השרות היה ברמה טובה, וכמסעדת בשרים המקום טוב.

המחיר מהווה תמורה טובה למה שאתה מקבל באיכות המזון.

איפה הקאץ'?

לדעתי, זו לא מסעדה.

מה פרוש?

מדובר בכוך, נטול חלונות. מבנה תעשייתי קלאסטרופובי, אני חוזר ומדגיש, נטול חלונות.

חלק מהכיף של מסעדה, זו האווירה והיא נכללת בתשלום על המנה. כפי שאנו מורגלים לשלם יותר במסעדה היושבת על קו המים, עם נוף מדהים, מסעדת "רק בשר" מתומחרת כמו כל מסעדת בשרים טובה אחרת, רק שהם שכחו שהם יושבים במקלט אטומי ולא בלוקיישן נבחר.

להוסיף על זה, ממה שראיתי (זה היה לפני כשנתיים, אולי אני טועה, אם כן, התנצלותי הכנה), יש רק כניסה ויציאה אחת מהמסעדה. תוסיפו את זה לעובדה שמגישים שם מנות על גריל פחמים אישי המוגש לשולחן, והמקום הופך למלכודת אש מפחידה.

כשסעדתי שם, "מנגל נייד" שכזה, נפל על ריצפת ההעץ שבמקום, אמנם לא קרה כלום, אבל זה גרם לי להחליט לא לשוב למקום זה יותר, במיוחד בהתחשב בעובדה שישבנו בחדר הכי פנימי (שוב, ללא חלונות וללא שום אפשרות מילוט בעת שריפה).

כשהם יעברו למבנה המותאם למסעדה, אחזור לשם בשמחה.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
כל הכבוד לך שאתה שם לב למחדלי בטיחות בסגנון הנ"ל...:mm_yeah:

אני לא מלין רק על האספקט הבטיחותי, אלה גם על התמחור בהתחשב באופי המבנה.

כמו שבשביל לקבל כוכבי מישלן, המדרגים מסתכלים לא רק על איכות המזון, אלה גם על איכות הסכו"מ, השרותים, השרות והמבנה עצמו, כאן יש בעיה בתמחור.

כאשר המסעדה ממוקמת ב"מרתף", ללא חלונות (ויש המון אנשים שזה לא מפריע להם - עובדה, המקום מתקיים לאורך זמן בצורה מצליחה), יש בזה משום עזות מצח בגביית מחירים של מקום מקביל על הטיילת, שדרות רוטשילד, בנמל או במרינה.

אלו שתי הנקודות שהפריעו, הבטיחות ותמחור המנות בהתחשב במבנה המסעדה (לא בהתחשב באיכות המנות, שאלו, כאמור, היו מוצלחות).

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
יש ניצחתי!

מה הפרס? :wink:

האיטלקיה תפוסה. מתנצל :wink:

בכל אופן, הארוחה היתה מוצלחת מאוד והאורחים מאוד נהנו. מתברר שהם רצו ללכת לשם בעצמם בעוד כמה ימים והכירו את השם עוד מאיטליה. אני לא אגיד שזה לא מקום פלצני - כי הוא מאוד כן - אבל לפחות הוא פלצני בלי יומרות "עממיות" מיותרות כמו ברפאל. פחות אהבתי את העיצוב החשוך של המסעדה, אבל על האוכל אין מה לדבר, הוא היה פנטסטי ומיוחד מאוד. ובניגוד להרבה מסעדות שף היה מבחר מכובד, וגם לצמחונים בהחלט היה בין מה להתלבט. השירות היה נהדר, בלי יותר מדי הצקות, אבל עם נוכחות ערה וסבלנות רבה לאורחים האיטלקים הרועשים שבעיקר העסיקו את עצמם בניסיון להבין את המרכיבים כדי לחקות את זה במסעדה שלהם :lol:

החשבון היה בהתאם לכל זה, ואחרי יין ושאר משקאות יצא גם יותר מהמספרים שהופיעו כאן. אבל בסה"כ סביר ביחס למסעדות ברמה הזאת ובהנחה שלא מבלים שם כל סופ"ש. בקיצור, אם זה הכיוון, מסה היא מסעדה מומלצת בהחלט.

• תוכן חדש...