Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי בדיקה של מספר כלי רכב כאופציה לרכישה החלטתי כי הונדה CRV הכי מתאימה. מבחינת מרחב ותא מטען לדרישות שלנו (שלושה ילדים ,עגלות ואופניי שטח).

האם כדאי להשקיע ברכב עם קילומטראז נמוך או לרכוש אחר עם קילומטראז גבוה אבל במחיר סביר יותר? אני יודע שאולי זה יצריך עוד השקעה שח כ3000-5000 שח בשנה הראשונה (אולי טיימינג וכדומה ) , אבל בכל שאר הרכבים גם עם קילומטראז נמוך אני בדרך כלל בשנתונים של 2008-2009 יש צורך בהחלפת צמיגים. כשנסעתי לבדוק מכוניות דווקא בעלי הקילומטראז הגובה כבר החליפו צמיגים ורצועת טיימינג , כשבאחרים ראיתי בברור על הצמיגים שהם כבר מ2008 . אני נוסע בערך 15000 ק״מ בשנה בנסיעות בין עירוניות.

תקציב של 100k + , אני אני בדרך כלל מחליף מכונית כל 5 שנים.

תודה

Honda CRV 2009

Mazda 2 2010

פורסם

לדעתי תמיד עדיף רכב חדש יותר. כל המכלולים ברכב מתבלים כל הזמן.

אם אתה יכול להרשות לעצמך לך על החדש יותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא כתבתי את ההפרשים בקילומטרז , מדובר על מכוניות בסביבות ה 110k לעומת מכוניות באזור ה60k , כאשר ההפרש במחיר יחסית גבוה.

Honda CRV 2009

Mazda 2 2010

פורסם

פרט מעט יותר אודות הרכבים; יד, מצב כללי, מחירון ומחיר מבוקש וכו'. אני מנחש שמדובר במודל 08'?

שצמיגים חדשים פחות יטרידו אותך - יש דברים חשובים יותר.

בסופו של יום - הכל תלוי בתקציב שלך. כמובן שעדיף רכב חדיש יותר עם ק"מ נמוך יותר - אבל לא בכל מחיר.

כדאי מאוד לקחת בחשבון את המצב של הרכב וכמה וכיצד טופל.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
פרט מעט יותר אודות הרכבים; יד, מצב כללי, מחירון ומחיר מבוקש וכו'. אני מנחש שמדובר במודל 08'?

שצמיגים חדשים פחות יטרידו אותך - יש דברים חשובים יותר.

בסופו של יום - הכל תלוי בתקציב שלך. כמובן שעדיף רכב חדיש יותר עם ק"מ נמוך יותר - אבל לא בכל מחיר.

כדאי מאוד לקחת בחשבון את המצב של הרכב וכמה וכיצד טופל.

כולם יד ראשונה , אני מחפש שנתון 08-09 . בכולם איכשהוא מתפשרים על מחיר סביר מכיוון שהמחיר מחירון גבוה וקשה בתקופה הזו למכור מכוניות. לי לקח חודש שלם למכור מאזדה 3 2005 שמורה מאוד פרטית עם 120ועוד מטופלת אך ורק המוסכים מורשים, אפילו הבוחן רכב היה מופתע מרמת התחזוקה של הרכב.

בסך הכול אני בודק שהרכבים תוחזקו באופן מלא, אני מבקש מהמוכר אישור בכתב עבור המוסך על מנת לקבל את ספר הטיפולים, לפחות לבדוק שנעשו בזמן.

ההפרשים במחיר משמעותיים.

Honda CRV 2009

Mazda 2 2010

פורסם

כמה נק'

1. אין רצועת טיימינג ברכב אלא שרשרת ולכן אין להחליפה.

2. לא משנה ק"מ הרכב,אם לא החליפו צמיגים ברכב משנת 08-09 צפה החלפה כך או כך מבחינה בטיחותית.צמיגים שנעו על הכביש מומלץ להחליפם לאחר 4 שנים.

3. הרכב מומלץ בחום מניסיון רב איתו,טיפולים שוטפים ויש לך שקט.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

רביעיית צמיגים סבירים עולה 1500 שקל.

ביחס לרכב ב100K זה לא אמור להטריד אותך(מקסימום תוריד אותו בעוד אלפייה מהמחירון).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...