Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת מנוע דולקת שבולט אופטרה

poratnir
שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב לדודתי יש שברולט אופטרהשלום מנוע 1600 שנת 2006 לאחרונה הרכב מדליק נורת מנוע וכבה מיד לאחר שילוב הילוך במוסך המורשה איפסו את הרכב והדבר חזר לאחר מספר ימים, התקלה המופיעה מתייחסת לזיהום אויר. המוסך המורשה מכוון לכיוון בעיה בגיר.. נראה לי חוסר מקצועיות משווע . למישהו יש רעיונות על בסיס ניסיון? ולא ניסוי וטעימה תוך תשלום מחירים מופקעים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב לדודתי יש שברולט אופטרהשלום מנוע 1600 שנת 2006 לאחרונה הרכב מדליק נורת מנוע וכבה מיד לאחר שילוב הילוך במוסך המורשה איפסו את הרכב והדבר חזר לאחר מספר ימים, התקלה המופיעה מתייחסת לזיהום אויר. המוסך המורשה מכוון לכיוון בעיה בגיר.. נראה לי חוסר מקצועיות משווע . למישהו יש רעיונות על בסיס ניסיון? ולא ניסוי וטעימה תוך תשלום מחירים מופקעים?

אני לא יודע באיזה מוסך אתה נמצא אבל...

נורת תקלת מנוע הכוונה היא ל- OBD2 שזה תקן בינלאומי שכל הייצרנים משתמשים בו והוא בודק אך ורק תקלות הקשורות למנוע.

רוב הפעמים שהיא נדלקת זה מצביע על חיישן למבדה תקול. והעלות של החלפה שלו די גבוהה (חליפי בערך 700/800 ומקורי 1000+ )

אבל בשום פנים ואופן זה לא מצביע על תקלה בגיר!! יש סיבה שיש לנורה הזו צורה של מנוע וקוראים לה "נורת תקלת מנוע" ולא "נורת תקלת מנוע גיר ABS כריות אוויר" וכל שאר הדברים שמנסים לדחוף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיה נפוצה מאוד באופטרה , זה לרוב דווקא לא חיישן אלא הבוכנה שמחזירה את הגזים למנוע, נתקעת egr לי המליצו לתעלם כי רוב האנשים שהחליפו אותה זה חזר להם אחרי פחות מ10 אלף קילומטר וגם ההחלפה יקרה.. סביב האלף שקל, אגב הרכב עבר בדיקת זיהום אוויר בטסט והכל בסדר אצלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפנה את דודתך למכון להזרקות דלק ,שיחברו את הרכב לסורק תקלות ושיאמרו לה מה קוד התקלה.

לפי קוד התקלה שיתקבל יהיה ניתן לדעת על מה מדובר שכן נורית תקלת מנוע הינה תקלה כללית ולא מעידה על שום דבר מסויים.

לגבי עניין הגיר, זה חשוד אבל בכל זאת שאלה:האם חל שינוי כלשהו בהתנהגות הרכב/בהחלפת ההילוכים פרט להידלקות המנורה ?

(האם יש משיכת הילוכים או שהרכב אינו מעביר את היחלוכים בצורה חלקה ?)

אם לא,הכיוון של המוסך המורשה שגוי מיסודו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שכתבתי לך,עזוב כבר את המורשה ופנה למכון להזרקות דלק טוב יש הרבה מומלצים בפורום.

כתוב מהיכן אתה ויכוונו אותך לאן לגשת.ככל שאתה מתאר את הבעיה הסיכוי שזה באמת קשור לגיר קלוש.

בשביל לדעת ולהבין יותר מזה,נדרש אבחון מקיף יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...