Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוע באיתור סובארו XT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארצנו מסתתרת לה היכן שהו XT אפורה, אוטומטית, שנת 86', מיבוא אישי.

אני ראיתי את הרכב לפני כ-5 שנים לערך, בדרום ת"א.

לא ידוע מה עלה בגורלה מאז...

מצ"ב תמונה שמצאתי באתר.

לכל המוסר פרטים ישמר מקום מובטח בגן-עדן.

תודה.

אקס טי .jpg

פורסם

בארצנו מסתתרת לה היכן שהו XT אפורה, אוטומטית, שנת 86', מיבוא אישי.

אני ראיתי את הרכב לפני כ-5 שנים לערך, בדרום ת"א.

לא ידוע מה עלה בגורלה מאז...

מצ"ב תמונה שמצאתי באתר.

לכל המוסר פרטים ישמר מקום מובטח בגן-עדן.

תודה.

***נמחק שם יישוב***

.בתוך הישוב חונה סובארו XT 1986 אפור מטאלי.

אני מסתובב כבר 3 שנים והרכב חונה באותה הנקודה ללא תזוזה.

נכנס לישוב. כל הזמן ישר . עובר את מעגל התנועה ולפני שהכביש מתעקל שמאלה , יש פניה שמאלה . הרכב חונה בדיוק בצומת ונראה מהרחוב הראשי.

צביקה מרגלית

פורסם
***נמחק שם יישוב***

.בתוך הישוב חונה סובארו XT 1986 אפור מטאלי.

אני מסתובב כבר 3 שנים והרכב חונה באותה הנקודה ללא תזוזה.

נכנס לישוב. כל הזמן ישר . עובר את מעגל התנועה ולפני שהכביש מתעקל שמאלה , יש פניה שמאלה . הרכב חונה בדיוק בצומת ונראה מהרחוב הראשי.

ידידי למה לפרסם מידע מדויק והכוונה מדויקת כאן בפורום?

דבר כזה עושים במסר אישי.

היית רוצה שיפרסמו פה הכוונה מדויקת לרכבים שלך כדי שכל מען דבעי ידע להגיע לרכבים שלך?

חומר למחשבה.

שנה טובה:wink:

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

שלום לחברי היקר פותח השרשור, שלום צביקה וצביקה וכל השאר !

לגבי התמונה, זאת לא תמונה מן הארץ, התמונה היא של XT6 ולא XT טורבו 86' - לוח השעונים במיילים, הפודים (ידיות המחוונים) הם של XT6 (כולל הקרוס קונטרול) ואת זה אני יודע כי עשיתי לאחרונה הכלאה בין פוד של XT6 לשל XT טורבו, ההגה בתמונה הוא כלל לא של XT אלא של XT6. בארץ כביכול הייתה רק XT6 שחורה אחת בייבוא אישי וגם אם הייתה לדברי הבעלים לא שרדה כי לאחר שנמכרה נגנבה מהר מאוד, וכל זה היה לפני שנים.

לגבי הXT הכסופה שהייתה בגבעון החדשה, הייתה שייכת לחבר מאוד יקר וקרוב, היא נמכרה מזה כמה חודשים, ואז הופיע ע"י הבעלים החדשים גם הוא מאיזור ירושליים למכירה באתר יד2, היא מזמן לא בגבעון כבר, אין מה לדאוג. אגב זה אותו חבר שמכר את הניסן 300ZX שנת 85' יד I :roll::-) , מה שאומר שאנשים מיוחדים מחזיקים ברכבים מיוחדים עוד יותר :-P .

בלי קשר לתמונה הספציפית, יש עוד לא XT אחת שהסתובבה בארץ ונגרטה או נשלחה לברזל, וזה מידע אישי, כמו כן עד היום יש כמה אשר מסתובבות (ולא בגוש דן..), וליתר דיוק שוכנות בחצר\מרתף\מחסן\חנייה של בעליהן, אבל מי כמונו יודעים שמי שבאמת מחפש משהו יימצא את מבוקשו.

בברכת חג שמח ושנה טובה - שתביא עימה רק בשורות טובות !

• תוכן חדש...