Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח לכולם ,

אחרי דגם אחד של אדידס (סופרנובה - לפני שנתיים) ושניים זהים של נייקי (וומרו 6 ו-7) ,

החלטתי שאני רוצה לעבור לנעלי ריצה של חברה אחרת .

אני לא אצן , אני רוכב אופניים (יותר מסתם תחביב) , אבל נהנה מהליכות ערב עם בנות המין היפה מידי פעם ובאופן כללי הולך בנעלי ריצה מקצועיות ביום יום כי זה מקל על הגב שלי ועל הרגליים שלי שגמורות אחרי שנים של כדורסל (חצי מקצועני).

נברתי בכמה וכמה גליונות של עיתוני ריצה נחשבים (כמו Runner's World לדוגמא),

נראה שעולם נעלי הריצה הרבה יותר מפותח ומטורף משהיכרתי .

לאחר כמה מבחנים שקראתי גיבשתי לעצמי רשימה של 7-8 דגמים אפשריים של 6 חברות שונות (NB, Asics, Mizuno, Brooks , Nike , Adidas)

(למתעניינים, אני בעל תנועה נייטרלית עם קריסה מינימלית של ממש החוצה).

מעבר לעובדה שהצלחתי למצוא בארץ 5 מ-8 הדגמים , פשוט הזדעזעתי מהמחירים.

בעוד שנייקי ואדידס יחסית סבירים במחירי נעלי הריצה הטובות ביותר שלהם (600-650 שקלים) - וגם זה כי היבואן של אדידס החליט בצורה תמוהה לחלוטין שלא להביא לארץ את סדרת אדיסטאר המצויינת - החברות האחרות הרגו אותי עם המחירים !

איך נעל כמו אסיקס ג'ל נימבוס 14 (שאותה בסוף רכשתי - ושוב תודה לתלושים מפנקים מהעבודה לחג שאיפשרו את זה) מתומכרת בחו"ל ב130 דולר (כמו הנייק וומרו בדיוק) ועולה בארץ 900 (!!!!!!) שקלים ?? :shock:

למה נעליים של סקוני (לא אוהב את החברה אבל זו אחלה דוגמא) מגיעות ל1200 שקלים במחיר ?? :mm_mad:

ניו-באלאנס באלפיה ?? :roll:

זה טירוף !!

שיחקתי כדורסל שנים רבות ונעל מקצועית עלתה לי לא פעם 600-700 שקלים, אבל אלפייה+ על נעליים ???

האם נתקלתם במקומות שמוכרים יותר בזול ?

אני מכיר את eBay ואני קונה ותיק שם , פשוט קצת מפחד מחיקויים ..

האם אתם מכירים אתרים אמינים (בארץ או בחו"ל - ואני מתכוון אפס טעויות ותקלות ואמינות מושלמת) ברשת שמוכרים נעליים במחיר נורמלי ?

האם נתקלתם גם אתם בטירוף הזה ומה דעתכם ?

בברכת שנה טובה וריצה נעימה .

תומר.:wink:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

משיחה עם כמה פיזיוטרפיסטים מובילים בארץ (המטפלים של נבחרות ישראל), תיקח את הנעל הכי נוחה לך ברגל. זה הכי חשוב. אם היא יושבת טוב (וזהו דגם ריצה) היא תיהיה טובה.

מקומות זולים, מאיזה איזור אתה? אם אתה מהמרכז אז יש לך את מגה ספורט עודפים בבארות יצחק ואת ספורט דיפו בצומת ירקונים (ליד פ"ת). כמו כן יש את נגה עינת שמחירי הנעליים שלהם במצבע מסוים כרגע (גילוי נאות- לא יודע איזה נעליים בדיוק- רק ראיתי פרסומת בעיתון. הוצגו מס' דגמים של "סקוני").

שיהיה שהצלחה!

פורסם

שבת שלום וחג שמח,

א. המחירים אכן הרקיעו שחקים בכמה שנים האחרונות - אני אישית נועל Saucony שעלו בסביבות ה-1000 ש"ח.

ב. אתה בעל פלטפוס / הילפוס? מתכנן נעל שתהיה ליום יום או רק להליכות ערב? הליכות הערב זה על הליכון או בחוץ? כמה אתה הולך /

רץ בשבוע? לפי אלו תדע להתכוונן לסוג הנעל.

ג. אני ממליץ על ברוקס / סאקוני ולא, לא הייתי מזמין נעל מחו"ל בלי למדוד אותה, כמה שתהיה זולה.

פורסם

endless.com - חברת בת של Amazon (=אמינה) עם מחירים ממש טובים.

קניתי מהם את ה-Nimbus 13 שלי אחרי שמגה ספורט רצו עליהם 900 שקל (או 700 אחרי שלל הנחות).

יצא בערך 400 שקל הכוללים משלוח עם שליח DHL עד הבית תוך 3 ימים מיום הקניה + מיסים בארץ (משלמים אותם מראש בקניה).

יש להם הרבה קופונים של 20% הנחה. כדאי לקנות כשיש אחד בתוקף.

פורסם

ZX:

אני מהקריות , אין לי בעיה לטייל קצת בשביל למצוא נעל במחיר סבבה , את שלי קניתי ברגבה (צמוד לנהריה) כי הנימבוס אזלה ב-כ-ל החנויות באיזור חיפה והקריות.

אגב, אני בן לשני הורים מתחום הרפואה ושנים שיש לי אורטופד ספורט מומחה צמוד שמטפל בי באופן פרטי במידת הצורך (טפו-טפו טפו שלא תהיה...) - אני מסכים עם הטיפ שלך , שניה אחרי שנעלתי את האסיקס הבנתי כמה היא טובה. וזה היה בחנות.

מאור:

אני ללא פלטפוס , הנעל משמשת ליום יום כולל הליכות בעיר (לא טיפוס של הליכונים \ מכוני כושר - אני רוכב על אופני הרים - טבע זו אהבה גדולה) , עבור הליכות בשבילים יש לי נעלי שטח של אדידס ואני מרוצה מהן.

אני לא יכול לסבול את סקוני , ברוקס לא מצאתי למרות שהיה לפחות דגם אחד שלהם שסיקרן אותי .

מורף:

מההיכרות שלי עם פדאקס, הם גנבים בני גנבים בארץ וגובים אקסטרה מיסים ומחירים טירוף על שחרור חבילה (180 שקלים על חבילה של 200 שקלים !!!) , האם DHL עובדים באותה צורה ?

אני תמיד מודד נעל בארץ ומוודא מידה ומשם ממשיך הלאה .

פורסם

זה מאוד פשוט, מוכרים נעל ב-1,000 שקל ולמעלה מכך כי יש פראיירים שמוכנים לשלם.

כשרציתי נעל איכותית שעלתה בארץ 700 פניתי לEBAY והיא הגיעה לארץ ב-350 ש"ח. אם היו מוכרים בחנות ב400-450 (ואל תדאגו להם הנעל לא עולה להם 350) לא הייתי לוקח את הסיכון אבל להרוויח 350 שקל על נעל? חזירות לשמה!.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

נעלי ריצה של ריבוק ב125 שקל באאוטלטים.

מחזיק לי שנה של רציות 10 ק"מ פלוס פעם בשבוע

נעילה יום יומית לעבודה [עובד מחסן] ומדי פעם רכיבה חפוזה על אופניים בעיר על פדאלים פלאט.

לכדורסל יש לי נעלי כדורסל,

לדאונהיל יש לי נעלי רכיבה.

זה הכל. חראם על הכסף.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ZX:

מההיכרות שלי עם פדאקס, הם גנבים בני גנבים בארץ וגובים אקסטרה מיסים ומחירים טירוף על שחרור חבילה (180 שקלים על חבילה של 200 שקלים !!!) , האם DHL עובדים באותה צורה ?

מעולם לא היו לי בעיות עם DHL. מצד שני, אני כמעט ולא משתמש בדואר שליחים.

כמו שאמרתי, אתה משלם את כל המס מראש. הם יודעים את חוקי המס בארץ ומחייבים אותך עליו בהתאם לעלות המוצר.

זה נועד למנוע עיכובים במכס ודרישה לתשלומים ועמלות מיותרות (כמו "שחרור חבילה" - המס כבר שולם ולכן היא מראש לא תעוכב).

פורסם

תזמין מendless.com

הזמנתי מהם 10 זוגות נעליים, מגיע מקסימום אחרי שבוע.

לגבי המיסים זה גרושים ולפעמים מקבלים החזר.

יש להם אסיקסים בחצי ולפעמים שליש מחיר ממה שמבקשים בארץ.

פורסם

למה שלא ימכרו באלפייה?

הם צריכים להחזיק כמות גדולה מאוד יחסית למכירות כי כל נעל באה ב 7-8 מידות פופולאריות כפול מספר החנויות שיחזיקו אותה והגעת לכמה מאות אם לא אלפי זוגות כדי למכור כמה סודדות בחודש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הם לא צריכים למכור באלפיה כי זו חזירות ,

אם לנייקי שיש יותר חנויות מהם (אם תחשיב חנויות מותג + מכירות במגה ספורט ודומיהם) מותר למכור במחיר יחסית שפוי בהשוואה לחו"ל , אני לא מבין למה שאסיקס או ניו-באלאנס יימכרו באלפיה ..

אני אנסה את ENDLESS בהזדמנות הראשונה .

פורסם

ENDLESS באמת אתר מעולה, משלוח מהיר ומחירים מאוד סבירים. הזמנתי דרכם 3 דגמים של אסיקס, הגיע תוך פחות משבוע כ"א.

אם אתה רוצה לחסוך כמה מאות שקלים, אל תקנה את הדגם הכי אחרון שיש לחברה להציע, קנה דגם היוצא משנה שעברה. לרוב מדובר רק בתרגיל שיווקי ואין בינהם כמעט שום הבדל מורגש.

לדוגמה במקום לקנות את הNIMBUS/CUMULS 14 של אסיקס קנה את גירסה 13 שלהם ותחסוך ככה כ40 דולר.

אם יש לך כף רגל 'ניטרלית' ממליץ בחום על הCUMULS של אסיקס.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אני קניתי נימבוס מחנות היבואן (מול קניון איילון) - בקופה שאלתי אם יש הנחה, המוכר שאל אם אני חבר בחדר כושר כלשהו - הצגתי לו כרטיס מנוי של הולמס פלייס וקיבלתי 40% הנחה!

הוא גם ציין שאם חבר/קרוב משפחה יגיע לסניף עם הכרטיס שלי, גם הוא יקבל הנחה (ז"א שהם רק רוצים לראות את הכרטיס, השם לא חשוב).

פורסם

גם בברוקס יש הנחה יפה לאנשי כוחות הביטחון/ספורטאים פעילים. באיזור ה40-50 אחוז. אני כבר על סט שלישי של ברוקס אחרי שעברתי גם על סקוני וגם על נייקי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

גם אני רכשתי לאחרונה את הג'ל נימבוס 14 של אסיקס, ובמקרה גם אצל מגה ספורט ברגבה :) למזלי חבר פינק בהנחת עובד, כך שיצא לי מחיר סביר לדעתי (בארץ) של 599 ש"ח (ולאחר מכן, בגלל ששולם באשראי של ויזה כאל, קיבלתי החזר של כ5% נוספים באשראי).

שימו לב כי ENDLESS, אתר מצויין, אבל לא שולח Asics מחוץ לארה"ב לצערנו :(

לגבי הנעל עצמה אגב - אחרי שנים עם "סניקרס" של נייקי פשוטות, ב-3 צעדים הראשונים שעשיתי עם האסיקס פשוט הרגשתי שאני מרחף על ענן. הבדל ענק, אני לא יכול להוריד אותן מהרגליים.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...