Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניצן, האם אתה יודע שאורות לחיה בפנסים קידמיים דולקים כל נזמן, במקביל לאור גבוה/נמוך, ונותנים סוג של גיבוי?

ואז, כשנשרפת לך נורה של אור נמוך באחד הצדדים, עדיין נשאר אור חניה באותו צד, שמאפשר לנהגים אחרים להבחין בכך, שאתה מגיע ממול עם מכונית, ולא עם אופנוע.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ניצן, האם אתה יודע שאורות לחיה בפנסים קידמיים דולקים כל נזמן, במקביל לאור גבוה/נמוך, ונותנים סוג של גיבוי?

ואז, כשנשרפת לך נורה של אור נמוך באחד הצדדים, עדיין נשאר אור חניה באותו צד, שמאפשר לנהגים אחרים להבחין בכך, שאתה מגיע ממול עם מכונית, ולא עם אופנוע.

אם כך יש פה גם הצדקה בטיחותית שעליה לא חשבתי ולו רק לצורך גיבוי.

אבל זה גם מטעה כי אתה לא מבחין מייד שנשרפה לך נורה.

פורסם

כל בן אדם יבחין בקלות בהבדל בעוצמת תאורה בין נורה בהספק 55 ואט לנורה בהספק 5 ואט.

5 ואט זה כאמור לסימון גבולות הרכב בלבד.

פורסם

אורות חנייה הם יותר אורות לאנשים מחוץ למכונית, מאשר לנהג.

כאשר אני נמצא בחניונים של בניינים, ישנם נהגים שמחכים לחברים עם מנוע דולק ואורות גבוהים. אז לא, אני לא משוחרי איכות הסביבה ואם לא בא להם, שלא יכבו את המנוע, אבל אני פשוט שונא את זה שלא אכפת להם והם מסנוורים אותי, ברמה שאני צריך להסיט מבט למטה. מה ביקשתי? כולה לסובב שלב אחורה את הידית.

אני משתמש באורות חנייה בכל כניסה לחניון פתוח, כאשר לא חשוך בחוץ לחלוטין.

פורסם

את הגרביון השחור והמטופש הזה ששמים על החלונות האחוריים קונים בתחנות הדלק.

תודה, אבל מגוע גרביון מטופש? יש לך המלצה למשהו אחר?

ניסיתי מדבקות והצללות למניהם, זה הדבר היחיד שבאמת חוסם משהו.

ובנוגע לאורות החניה, כפי שחשבתי מיותר לחלוטין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מטופש כי זה מכוער מאד לדעתי. יש גם צלונים שנצמדים בואקום לחלון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ובנוגע לאורות החניה, כפי שחשבתי מיותר לחלוטין.

מעניין.

עד כה השתתפו בדיון 5 אנשים.

4 אמרו שצריך, אחד אמר שלא, אך גם הוא בסוף הסכים, שהם מוסיפים לבטיחות בחלק מהמצבים.

פורסם

אם זה היה כזה חשוב, לא נראה לי שהייתי עובר 2 טסטים עם לדים (שהם פשוט לא מאירים אלא רק נותנים יופי לעומת אור חנייה שאמור רגיל שאמור להאיר לכמה מטרים) באורות החנייה.

מצד שני, לא סתם זה קיים ברכב לכן אני בטוח שיש לזה יתרון.

מהבחינה האישית שלי, זה רק ליופי.

פורסם

בוא נניח, אתה נוסע בכביש חשוך, פתאום המנוע כבה לך.

אתה יורד לשוליים, אבל חצי מהאוטו בולט עדיין לתוך הכביש, כי השוליים צרים.

האם לא תרצה איכשהו לסמן את האוטו שלך, על מנת שיראו אותו מרחוק?

פורסם
אם זה היה כזה חשוב, לא נראה לי שהייתי עובר 2 טסטים עם לדים (שהם פשוט לא מאירים אלא רק נותנים יופי לעומת אור חנייה שאמור רגיל שאמור להאיר לכמה מטרים) באורות החנייה.

מצד שני, לא סתם זה קיים ברכב לכן אני בטוח שיש לזה יתרון.

מהבחינה האישית שלי, זה רק ליופי.

לא יודע באיזה מכון עברת.

איפה שאני עושה הם מאד מאד קפדניים יותר מאי פעם(כבר שנים שם)

הם לא יעבירו רכב ללא אור חניה.

פורסם

לא הבנתם אותי נכון,

נגיד עכשיו נשרף לי לד אחד, אני מאמין שאם אני אגש ככה למכון הטסטים יכשילו!

לעומת זאת, כשהם פועלים אבל למרות שהם לדים אני באמת לא רואה סיבה להכשלה כי חנייה זה פרט שולי.

בסופו של דבר זה עושה עבודה טובה כמו רגיל, זה שזה לא מאיר כמו רגיל זה לא אומר שלא יראו אותו בלילה כששמים על אור חנייה ומרחוק, אפילו להפך.

פורסם

יש מדינות מתוקנות (במיוחד בין האלפים לים הצפוני) שבהן השימוש באורות חניה כאשר חונים בדרך לא מוארת הוא חובה. בפרינץ 4 שהיה לאבי אי שם בסביבות 1969 היתה מנורה מיוחדת על הכנף שהמכסה שלה היה לבן מלפנים ואדום מאחור, ונועד לספק דרישה זו תוך שימוש במינימום זרם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...