Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כאשר אני מחליף בולמי זעזויים התושבת העליונה של הקפיץ יוצאת בקלות או שאני צפוי למלחמה?

IMG_2747.jpg

כל טיפ בונגע להחלפת בולמים יעזור

ד.א האם מומלץ להחליף את הבושינגים שמקשרים בין המוט מייצב לשלדת הרכב? (חלק מספר 2)

הרכב עבר 90K וקניתי בולמי זעזויים חדשים של זקס ב1062 ש"ח וכריות למפרדר ב360 ש"ח ולינקים למוט מייצב של למפרדר יובאו ב380 ש"ח

198.png

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

ממליץ לשים תותבי מיסב (בושינג) של Poweflex, שמנו בסיאט לאון ואיביזה ומאז הבאמפרים כאילו לא קיימים.

אין לי שום נסיון ב-BMW אבל ברכבים שעבדתי עליהם כיווץ טוב וישר של הקפיצים הקל מאוד בהוצאת המיסב והתושבת.

http://www.youtube.com/watch?v=PeIq-dxDA18

http://www.powerflex.co.uk/products/E90%2C+E91%2C+E92+%26+E93+3+Series+%282005-%29-2667/1.html

פורסם

האם הבושינגים האלו קלים להרכבה?

הבנתי שהם עשויים עם חריץ שאותו פותחים על מנת להרכיב אותם על המייצבים זה נכון?

פורסם
האם הבושינגים האלו קלים להרכבה?

הבנתי שהם עשויים עם חריץ שאותו פותחים על מנת להרכיב אותם על המייצבים זה נכון?

5 דקות התקנה

גם במקוריים שהתקנתי היה חריץ שנכנס בו הסליב, הם פשוט יצאו בלחץ והחדשים נכנסו בלחץ עם קצת דפיקות פטיש.

פורסם

גריז אוטומטיבי רגיל, או של ציריות. אפשר לערבב גם.

יש גריז מצויין של Bel-Ray אפשר להשיג דרך מחלקת השמנים של סונול או באיביי אני מניח.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב קצת באיחור אבל עדיף מאף פעם, החלפתי את הבושינגים קראתי לפני זה את הוראות הייצרן של BMW.

אסור למרוח שום גריז על הבושינגים ויש לדאוג גם שלא ישארו שאריות גריז באזור.

החלפת הבושינגים היא פעולה פשוטה שדורשת פתיחת שני ברגים הוצאת הבושינג מהמוט מייצב והחדרת הבושינג הישן.

הסגירה מתבצעת בשני שלבים, השלב הראשון כולל הידוק חלש לתושבת הבושינג.

השלב השני הוא להוריד את האוטו מהליפט ולסגור את התושבת סגירה מלאה.

• תוכן חדש...