Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש צינור וואקום לבוסטר

vwmaster
שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

מישהו מכיר חנות בה ניתן לרכוש צינור לוואקום בוסטר (צינור גומי מחוזק) בין הסעפת יניקה לבוסטר , קוטר 12 מ"מ , אורך 2 מטר?

עדיף מאיזור חיפה.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניתן להשיג אצל ששון לוי בחלוצי התעשיה מפרץ חיפה, (ליד המנהרה פינת אריה שנקר).

הייתי אצלו, יש לו צינור גומי רגיל שלא מתאים לוואקום.

הצעות נוספות ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היית אצל העסק שמוכר מוצרי גומי לייד שזר (לפני צומת קרית אתא)?

יש גם עוד עסק כזה אם תמשיך (כיום צריך לפנות ימינה בצומת ואז פרסה בכיכר חזרה ומתחת לגשר)לכיוון ההום סנטר, מצד שני של הכביש וקצת לפני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היית אצל העסק שמוכר מוצרי גומי לייד שזר (לפני צומת קרית אתא)?

יש גם עוד עסק כזה אם תמשיך (כיום צריך לפנות ימינה בצומת ואז פרסה בכיכר חזרה ומתחת לגשר)לכיוון ההום סנטר, מצד שני של הכביש וקצת לפני.

אולי אתה מתכוון לוורטהיים? דיברתי איתו עכשיו בטלפון, הוא טוען שיש לו צינור כזה, אני אקפוץ אליו ביום שישי.

באותה הזדמנות אמרתי לעצמי למה לא לחפש אצל היבואן? אז התקשרתי למחסן צ'מפיון בחיפה, המחסנאי טוען שיש להם צינור כזה, אמנם המחיר די יקר אבל עדיין, זה חלק מקורי. הצינור הישן החזיק 40 שנה, אני מקווה שהחלופי שלהם יחזיק לא פחות מזה. נבקר גם אותם ביום שישי ונראה אם הצינור מתאים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחסנאי טוען שיש להם צינור כזה, אמנם המחיר די יקר אבל עדיין, זה חלק מקורי. הצינור הישן החזיק 40 שנה, אני מקווה שהחלופי שלהם יחזיק לא פחות מזה. נבקר גם אותם ביום שישי ונראה אם הצינור מתאים.

יש לו חליפי או מקורי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן התכוונתי לוורטהיים

אם זה לחיפושית, ניסית גם בואדי ברחוב שדרות הציונות למטה, אצל "אום פארטס"?

יש לו כמעט הכל לחיפושיות, פעם מזמן כשהיתה לי חיפושית אני זוכר שהוא היה זול, לא יודע מה כיום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע למה אתה מתעקש על מקורי או איך שרשמת מחוזק,

אצלי בג'יפ החלפתי את כל הצינורות של מערכת הוואקום של הגיר בצינורות כפולים תוצרת ספרד, את המידות ושם החברה של הצינור אני לא זוכר אבל אני יכול לברר לך אם תרצה הא וזה כלל צינור שמתחבר לבוסטר וואקום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע למה אתה מתעקש על מקורי או איך שרשמת מחוזק,

אצלי בג'יפ החלפתי את כל הצינורות של מערכת הוואקום של הגיר בצינורות כפולים תוצרת ספרד, את המידות ושם החברה של הצינור אני לא זוכר אבל אני יכול לברר לך אם תרצה הא וזה כלל צינור שמתחבר לבוסטר וואקום.

מדובר על צינור די ארוך ובעל תפקיד מאוד חשוב, אני מעדיף להשקיע עוד קצת זמן בחיפושים ומזומנים כדי להרגיש בטוח. הצינור המקורי מכיל בתוכו סליל חוט מתכת ואין כל אפשרות למחוץ אותו, מה גם שהוא עמיד לדלק. זה מה שאני מחפש.

כבר ארגנתי מספר כתובות באיזור חיפה, יום שישי נשקיע שעה-שעתיים בחיפושים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר על צינור די ארוך ובעל תפקיד מאוד חשוב, אני מעדיף להשקיע עוד קצת זמן בחיפושים ומזומנים כדי להרגיש בטוח. הצינור המקורי מכיל בתוכו סליל חוט מתכת ואין כל אפשרות למחוץ אותו, מה גם שהוא עמיד לדלק. זה מה שאני מחפש.

כבר ארגנתי מספר כתובות באיזור חיפה, יום שישי נשקיע שעה-שעתיים בחיפושים.

אז אם זה ככה למה שלא תרכיב צינור אידראולי (אותם צינורות יש גם בכל מערכת הגה ברכבים) יש לך כל מיני סוגים של צינורות שכבה 1 או 2 או 4 שכבות ברזל מבפנים ומבחוץ הוא עשוי גומי קשיח אם אתה יודע על מה אני מדבר.

בעבודה אני מייצר כאלה למלגזות טרקטורים ומשאיות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אם זה ככה למה שלא תרכיב צינור אידראולי (אותם צינורות יש גם בכל מערכת הגה ברכבים) יש לך כל מיני סוגים של צינורות שכבה 1 או 2 או 4 שכבות ברזל מבפנים ומבחוץ הוא עשוי גומי קשיח אם אתה יודע על מה אני מדבר.

בעבודה אני מייצר כאלה למלגזות טרקטורים ומשאיות...

הכי מתאים. AEROQUIP /PIRELLI

בימ"ל להידראוליקה גם יכין לך את הפיטינגים בקצוות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...