Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה ללא טרמוסטט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ותודה לעונים

היה לי בעיה של התחממות מנוע בעליות,

ואחרי מאמץ של המנוע,

הסתפקתי עם זה תרמוסטט דפוק

או ניקוי רדיאטור,

אתמול פרקתי את התרמוסטט

ושמתי אותו במים רותחים על האש,

והוא לא נפתח בקושי שליש גם שהמים רתחו

בקיצור כנראה זה הבעיה,

השאלה שלי שחברתי את הצינור בחזרה בלי תרמוסטט

ברכב הנעתי את האוטו וחיכתי להפעלת המאוור וראיתי

שהמאורר נדלק רק שהחום מגיע לחצי, דהיינו היוניוט

נותן למנוע להתחמם עד החצי,

האם אני לא יכול לנסוע עם האוטו ככה

או שאין בעיה כי הוא מתחמם נורמלי גם בלי טרמוסטט

תודה לכל הכותבים

מנהל אתר תמונות יהודיות picjew

פורסם
בוקר טוב.

ראה נא בבקשה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=295654

יש לציין סוג הרכב.

נסיעה ללא טרמוסטט תגרום לעליה בתצרוכת הדלק, המנוע יעבוד תמיד בטמפ. נמוכה מהרצוי ולכן תערובת הדלק תהיה עשירה מדי, המנוע יתלכלך בפיח רב, ממיר קטליטי יסתם תחשוב איזה נזק יגרם לאורך זמן.

נכון שהיוניט מכניס את המאוורר בזמן אבל זה קורה רק כשאתה עומד. בנסיעה הרוח תקרר את המנוע והוא תמיד יעבוד בטמפ. נמוכה מדי.

פורסם
נסיעה ללא טרמוסטט תגרום לעליה בתצרוכת הדלק, המנוע יעבוד תמיד בטמפ. נמוכה מהרצוי ולכן תערובת הדלק תהיה עשירה מדי, המנוע יתלכלך בפיח רב, ממיר קטליטי יסתם תחשוב איזה נזק יגרם לאורך זמן.

נכון שהיוניט מכניס את המאוורר בזמן אבל זה קורה רק כשאתה עומד. בנסיעה הרוח תקרר את המנוע והוא תמיד יעבוד בטמפ. נמוכה מדי.

הי תודה על התשובה

מה שקרה היום זה שאחרי נסיעה עם מזגן התחיל החום מנוע לעלות

מה שאומר לא רק שהמנוע קר אלא אפילו עולה החום

האם בוודאי זה רדיאטור סתום

כי החום עולה רק שאני מאמץ את האוטו

תודה רבה

פורסם

כל מילה חקוקה בסלע !

לא פוסל רדיאטור סתום, אך לא ציינת את סוג הרכב שברשותך(עריכה: מזדה 121), ולכן אציין שני דברים:

הרכבת תרמוטט, מידית חובה !

ויש מכוניות שביטול התרמוסס גורם להתחממות.

לא פוסל על הסף בנוסף,רדיאטור סתום, בצע בדיקה לרדיאטור ונקה אותו או החליף אותו לפי הצורך , ואל תבטל תרמוסטט, בשום פנים ואופן !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
כל מילה חקוקה בסלע !

לא פוסל רדיאטור סתום, אך לא ציינת את סוג הרכב שברשותך(עריכה: מזדה 121), ולכן אציין שני דברים:

הרכבת תרמוטט, מידית חובה !

ויש מכוניות שביטול התרמוסס גורם להתחממות.

לא פוסל על הסף בנוסף,רדיאטור סתום, בצע בדיקה לרדיאטור ונקה אותו או החליף אותו לפי הצורך , ואל תבטל תרמוסטט, בשום פנים ואופן !

בברכה

צביקה

תודה רבה צביקה

איך אני יודע האם הרדיאטור סתום

שאני שופך מים לתוכו ופותח את השסתום למטה

המים יוצאים מיד

לא נראה גם שהוא מלוכלך

תודה רבה

• תוכן חדש...