Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף החודש אני טס למילאנו (נ.ת. מלפנסה) וצריך רכב ל-8 ימים. רוב הנסיעות תהיו באלפים ודולומיתים. ה-RENTALCARS נתן לי עד עכשיו הצעה הכי טובה. הדגמים (בתקציב שלי) הם:

Ford Fusion-Alfa Romeo Mito-Opel Astra Estate-Lancia Delta-Peugeot 308

כולם עם גיר ידני.

מה אתם ממליצים? אני מבין, ש הכול "או רכב דומה לו", אבל לפחות לדעת מה לחפש.

פורסם

כמה נוסעים? כמה מטען?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל, אתה תהיה לבד? זוג? משפחה?

אני שכרתי רכב בצפון איטליה לפני שנה. לפי הרכבים שרשמת, נראה ששכרתי מאותה קבוצה. כאשר הגענו לדלפק בשדה התעופה, נציג חברת ההשכרה ראה שאנחנו זוג והציע לנו אאודי A1 עם מנוע 1.4 TFSI ותיבת טיפטרוניק (הוא לא יכול להציע אותו למשפחות ולכן היה מעוניין "להפטר" ממנו). מכיוון שתכננתי לנסוע בכבישים מעניינים רציתי לקחת רכב עם תיבה ידנית, אבל אחרי ששמעתי מה האופציות שלי בידני, הסכמתי לקחת את האאודי. מה אני אגיד לך... לא מצטער לרגע. רכב מהנה ומאוד מתאים לכבישים האלו וגם מועיל בחניות בתוך הערים הצפופות.

בהמשך הטיול נאלצתי להחליף את הרכב (אל תשאל... קרעתי צמיג ואין גלגל חלופי), ומתוך הבחירות שהוצעו לי בחרתי את המיטו. קיבלתי את הגרסא עם מנוע הדיזל 1.3. אומנם היה משהו מאוד נכון בלנסוע באיטליה באלפא רומיאו אדומה (גם אם קטנה) אבל הרכב הרגיש עגלה לעומת האאודי ולא הייתי ממליץ עליו.

פורסם

אם אינך מחפש רכב "מהנה לנהיגה" וחשוב לך החסכון קח סופרמיני - משהו בסדר גודל של פולו\קליאו ודומותיהן. יספקו מקום לשני נוסעים על מטענם. תביא בחשבון שחלק מחברות ההשכרה מציעות את הדגמים עם המנועים החלשים ביותר וגימור מינימלי, אחרות מספקות דווקא גרסאות מהנות. למשל - בגרמניה הזמנתי פורד מונדיאו סטיישן (סיעה של שבועיים עם כל הפמיליה) וקיבלתי דגם סופר מפואר (חבל שהיתה תקלה שאילצה אותי לקבל רכב חלופי), לעומת זאת לפני חודש בסלובניה קיבלתי קליאו 1.2 שלא סיפקה את הצרכים (המנוע לא הספיק לשני נוסעים בכבישים ההרריים של המדינה).

תבי בחשבון שבאירופה מקובל לשכור רכב ידני - רכב אוטומטי נחשב מותרות והשכירות הרבה יותר יקרה, עד מחיר כפול לאותו דגם. אם יתמזל מזלך תשים יד על רכב דיזל שיחסוך בדלק - הבעיה היא שבד"כ זה עניין של מזל, איזה רכב הוחזר באותו יום באותה תחנת השכרה.

וכמובן לפעמים יש מזל מיוחד - כמו אחותי שלפני 25 שנה הזמינה באיטליה פיאט אונו וקיבלה אודי 90, ובני שלפני חודש הגיע לתחנת השכרה בסן-פרנסיסקו כדי לקבל את הניסאן טידה שהזמין, אבל היה מחסור בטידה - וכתחליף קיבל אורוה עם שלוש מאות ומשהו סוסים בצורת שברולט קאמארו אדמה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שכרתי הרבה רכבים השנה האחרונה במלפנסה... רובם דרך RENTALCARS אבל גם ישירות ודרך אופרן.

לדעתי:

1. עדיפה חברת השכרה טובה. בחברות המקומיות הקטנות (sicily by car, locauto) זה הימור - אם הרכב לא חדש מצבו בדר״כ לא טוב. מאחר ואתם שניים בלבד ניתן לקחת יותר רכב קטן מהחברה טובה (Maggiore, europecar, hertz, avis)

2. תתקשר ל rentalcars ותנסה לבקש הנחה נוספת. יש גם מוקד בארץ. (וגם תוכל לבדוק מאיזו חברה הרכב המוצע)

3. בפעם האחרונה שבדקתי אופרן כללו נהג נוסף והשתתפות עצמית. ב RC זה תוספת שמשולמת במקום לספק אז שים לב שאתה משווה תפוזים לתפוזים. גם לאופרן כדאי להתקשר.

4. בהרים באיטליה מנוע נורמלי זה לא מותרות.

5. לא להשאיר ציוד ברכב, ובעיקר לא באופן שהוא נראה. גניבת מרכבים אינן נדירות.

בהצלחה

פורסם

תודה לכולם.

אני כן מחפש רכב "מהנה לנהיגה", ברור שבמסגרת התקציף. אני נהנה מנהיגה בדרך הררית לא פחות מנוף עצמו. לכן לא הזכרתי סופרמיני וכנרא אקח רכב מקבוצת "קומפקט". בשנה שעברה התמזל מזלי וקיבלתי גולף TSI ידני. השנה לא ראיתי אותם. אז מה זה Ford Fusion? ואיך Lancia Delta?

פורסם

אני אישית בצעתי הזמנה לחודש הזה במלפנסה דרך אופרן.

במקרה הפרטי שלי החבילה שלהם סה"כ לא רעה בכלל.

באיטליה הם משכירים דרך יורופקאר.

מה שכן משתמש בשם אליבבה המליץ על סוכן בשם "עמי סקי", אל תשאל פשוט תמצא אותו בגוגל.

הבחור קצת.. "עם אופי", אבל אם הייתי זוג (בלי ילדים) הייתי לחלוטין לוקח ממנו.

ההצעה שלו היתה הכי זולה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

השאלה היא מה הצורך שלך, כמה אנשים תהיו, כמה מזוודות וכו'.

לרוב חברות ההשכרה הבינלאומיות הגדולות יש כלי רכב דומים בכל קטגוריה.

מוזמן לפנות אלי בפרטי לשאלות נוספות,

גיל מאוויס

פורסם

כבר כתבתי רכב לשתי אנשים עם מעט מטען (2 מזוודות), מהנה לנהיגה בכבישים הררים, הרבה נסיעות, כנראה מוגדר Compact.

פורסם

מלפנסה נמצאת מאוד קרובה לגבול עם שוויץ (הרבה יותר שוויץ ממילנו).

לרוב המכוניות בשוויץ זולות יותר, חזקות יותר ומתוחזקות טוב יותר.

אם אתה מגיע בשעת יום אני ממליץ לנסוע לשוויץ ולקחת ממש בגבול רכב שכור משם.

פורסם

אני מגיע ב-8 בבוקר וחוזר ב-12.30 בלילה. איך אני מגיע לשוויץ, רכבת? היכן בדיוק בגבול אני אמצא סניפים להשכרת רכב? הכול זה עם מזוודות ביד. האם כול הבלגן הזה שווה? יכול להיות, שאני מפונק מדי, אבל אין לי מושג איך עושים הכול זה. אשמח אם תהיה מוכן לפרט.

פורסם

שווייץ קרובה - הכל יחסי. רק איזה 100 ק"מ, ואין גישה מיידית ברכבת. גם אם הטיעון של המחיר נכון, עלות הנסיעות בשני הכיוונים תהיה יותר מהחסכון בדמי השכירות, ולבזבז 4 שעות לפחות בכל פעם (מה שנוסעים גם צריך לחזור) - ממש לא שווה.

מהקולקציה שנתתת הדלתא היא הכי הכי, עם מנוע דיזל תהנה מאוד ותחסך בהוצאות. יש שם הרבה דגמי דיזל בכל הדרגות.

לדעתי היא בקבוצה יקרה יותר.

דע שהפירוט באתרים לא מחייב לתת לך דגם מסויים, במקום יש גם כאלו שאינם ברשימה - עדיפים או פחותים.

עשה חיפוש בפורום - כי הנושא שלך עלה פה כמה פעמים בזמן האחרון. בדוק היטב את נושא הביטוחים. הוא יכול לשנות את התמונה הכוללת.

לגבי ההחזרה - שים לב כי ליד השדה אים תחנות דלק. הפתרון הוא להכנס לכיוון סומה, כמה ק"מ צפונה, רק ששם התדלוק בלילה הוא במזומן בלבד למכונה אוטומטית ובלי עודף ועברתי 3 תחנות עד שמצאתי אחת כזו, כך שיש להשאיר רזרבה של שטרות.

אישית יש לי נסיון מצויין עם אויס, בלי שום קשר לנציג שלהם כאן. נסה להרשם למועדון באתר שלהם ותקבל כמה יורו הנחה ואולי שדרוג.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הדלתא אצל חברות שונות נמצאת בקבווצות שונות (יש ב-COMPACT ויש ב-INTERMEDIATE). שאלה איך להבטיח (או נגיד לשפר את הסיכוים :-) ) שאני מזמין דלתא, פז'ו 308 או פורד פוקוס ולא מקבל פיאט דובלו. ישנה אפשרות לבקש דיזל?

• תוכן חדש...