Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר לקבל שיעור בנושא משבשים?

adarbaratz
שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב,

מתעניין בנושא ורוצה להבין מי נגד מי..

אשמח לעזרה מכאלה שמכירים אנשים שמכירים אנשים עם משבשים:D

אם לא מתאים על גבי הפורום אז אשמח גם בפרטי.

תודה:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל התורה על רגל אחת:

מדידת מהירות מורכבת ממקור ששולח אות ומחיישן שקולט את האות המוחזר. את האות בד"כ שולחת דיודה כלשהי.

בנוגע לגלאי המכמונות-יש בתוכו דיודת לייזר. הדיודה שולחת פולסים של אור בתדרים מסויימים ובעוצמה מסויימת שחוזרים מעצמים בהם הם פוגעים.

לאחר מכן גלאי במכמונת מחשב את הזמן שלקח מאז יציאת הפולס ועד להחזרתו ע"י העצם (קליטתו בחזרה) ומגיע למהירות שבה העצם נע באמצעות הנוסחה הפשוטה x=vt .

עקרון השיבוש (בעיקר בלוחמה אלקטרונית שמתבטאת לא רק בשיבוש של גלאים אלא בשיבוש נעילת טילים שמתבייתים באמצעות קרן לייזר) מתחלק ל2 אספקטים שונים:

1. החזרת סיגנל בתדר ובעוצמה ששווה לעוצמה הנשלחת באופן מיידי וקבוע. כששולחים בעוצמה שווה אות בחזרה, מדמים מצב שבו האות מיד חוזר לגלאי (שמצפה לו בכלל אחרי פרק זמן מסויים), דבר שגורם לקריאה לא נכונה של הנתון ולחישוב לא נכון של מהירות העצם-ובכך ההתבייתות והנעילה על העצם נכשלים.

2. החזרת סיגנל בתדר ובעוצמה גבוהים יותר. טכניקה זו בעצם מבצעת 2 דברים: הראשון הוא "בליעת" האות המקורי בתוך כל התדרים המשודרים (דבר שמבלבל את החיישן שלא יודע מה נשלח אליו), ושנית-מעמיס אותו כך שהוא לא יודע להתמודד עם עוצמת אות שכזו ובעצם הופך אותו ללא אפקטיבי לפרק זמן מסוים.

רוב המשבשים המצויים בנויים מרצף של כמה דיודות לייזר. יש דיודות שעובדות על פי העקרון הראשון (במידה ואתה יודע באיזה עוצמת אות ותדר אקדח הלייזר המשטרתי הספציפי עובד). היתרון במקרה הראשון הוא פשטות המימוש וגודל המעגל שלא קל לגלות אותו במקרה והורכב נכון.

יש כאלו שעובדות בטווח תדרים ועוצמות על מנת לכסות את כל המקרים האפשריים. דיודות מהמקרה השני הן הרבה יותר יקרות וגדולות ומצריכות מעגל מסובך יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מבחר רחב של משבשים- מהם הדגמים הפופולאריים והמומלצים בתחום ומה מחירם?

כדי לחדד את השאלה, איזה. משבש נחשב לטופ בתחומו כמו שידוע ש "ציטה וולנטיין הם השילוב המנצח"?

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מודע לזה ששימוש במשבש אינו חוקי במדינת ישראל?

אם שוטר תופס אותך עם משבש ברכב (ומנסיון, זו לא בעיה לדעת מתי יש משבש ומתי לא) תקבל הזמנה לבית משפט על הכשלת שוטר, הרכב יוחרם והמשבש יפורק.

מדובר בעבירה פלילית עם כל ההשלכות שלה.

אם אתה כל כך רוצה לקנות משבש, אני ממליץ לך על הדגם הבא:

http://www.hiddeneye.co.il/index.php/listening/mwbw-tdrim-slvlriim-cdma-gsm-dcs-3g.html

יקר אבל שווה כל שקל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה משבש שיעיל נגד רובי לייזר?

זה לא ישבש לי גם את הפלאפון?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נגד רובה לייזר כזה הוא לא יועיל :lol:

Storm_Trooper_Shooting.jpg

אין שום קשר בין שיבוש קרן הלייזר לבין שיבוש הפלאפון.

eyals05, אני חושב שפותח השרשור התכוון למשבש מכמונות לייזר של המשטרה (דבורה?) ולא על משבש סלולרי.

benjah, הוא אכן ישבש לך כהוגן את הפלאפון :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמרו לפניי, משבש הוא לא חוקי.

מותר לך להשתמש במכשיר שמגלה לך היכן ישנו מכשיר כל שהוא לעומת לזאת אסור בשום פנים ואופן להשתמש במכשיר שמשבש אותם.

אם למשל היה מכשיר שמשבש את פעולת המצלמות זה היה לא חוקי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

eyals05, אני חושב שפותח השרשור התכוון למשבש מכמונות לייזר של המשטרה (דבורה?) ולא על משבש סלולרי.

ציפית ששוטר ירה לעצמו ברגל וימליץ על מכשיר לא חוקי? :shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו מכיר אישית נהג שהוגש נגדו כתב אישום כזה?

כי הפחדות כאלה קיימות כבר שנים, אבל מכל המקרים הידועים לי, מעולם לא הוגש כתב אישום נגד נהג בגלל משבש, לא על הכשלת שוטר ולא על שום סעיף אחר.

בשני מקרים שידועים לי אישית, הנהגים נדרשו לפרק את המכשיר וזהו. הוא אפילו לא הוחרם.

במקרה אחר שהמכשיר הוחרם, הוא הוחזר עם התנצלות לאחר התערבות עו"ד.

לפי הידוע לי מעמדו של המשבש בארץ הוא אפור, וכנראה שכרגע נוח ללמשטרה להשאירו כזה ולשחק בהפחדות, כי בכלל לא בטוח שבית משפט יספוק שמדובר בהפרעה לשוטר במילוי תפקידו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיים משבש שנקרא LPP או בשמו המלא Laser Park Pro, החברה פשטה רגל אבל אם יש לך

מאיפה להשיג אחד כזה אשריך, התפקיד העיקרי שלו הוא סיוע בחניה, בין היתר בתמימות מלאה הוא גם משבש את הקרן לייזר

שנורה אליך.

משבשים אכן לא חוקיים בשום מדינה, יש כמה חברות שמייצרות משבשי לייזר ברמה גבוהה

שהטובים מבניהם נותנים שגיאה לאקדח הלייזר של השוטר שלא מעידה על שיבוש אלא על הפרעות קריאה\מדידה לא נכונה.

(המשטרה היום יודעת לזהות תקלה שמשבש לייזר עושה וכשהיא מתקבלת אתה נעצר מיד)

להזמין מחוץ לארץ לא תוכל כי זה לא ייכנס לארץ אלא אם כן אתה מגיע עם זה במזוודה.

הרעיון במשבש לייזר הוא לא להמשיך לשבש אחרי ששוטר לזר עלייך אלא לכבות אותו באותה השניה ששמעת צפצוף והאטת.

כך בעצם אתה נותן לשוטר הזדמנות שניה למדוד אותך במהירות שהיא אכן חוקית הפעם ובלי הפרעה, ככה בעצם

הוא מבין שלא מדובר במשבש והוא לא עוצר אותך.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...