Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

גם הזמן שלי הגיע :lol: ואני מתחתן בקרוב.

נשאר לי לסגור את עניין האלכוהול.

יהיו בערך 500 מוזמנים עם הרבה מאוד צעירים.

שאלתי היא האם מישהו יודע כמה פחיות רד-בול צריך על כל בקבוק וודקה.

ואם למישהו יש טיפ לכמויות על סדר גודל של חתונה כזאת מנסיון אישי, אשמח לשמוע.

בתודה מראש, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אני חייב לפתוח בפתיח :

רדבול וודקה זה רע יש קרמרי יש כל מיני תחליפים...

ולעניין קודם כל מזל טוב!

על כ7ל בקבוק לדעתי 6-10 רדבולים אל תשכח שלא כולם אוהבים רדבול :)

פורסם

אני חושב שהתכוונת לקרנברי, חמוציות בעברית.

בקשר לכמות, לבקבוק של 750 דווקא הייתי אומר שבין 10-15 פחיות משקה אנרגיה (זה תלוי בכמה מערבבים אבל בהנחה שאתם לא קרנפים ששותים חצי חצי זאת הכמות).

אמליץ לך בהזדמנות זאת על וודקה שקצת לא מתייחסים אליה ברצינות בארץ, לדעתי בגלל המחיר הזול (כי אם זה לא עולה 300 שקל אז היא לא שווה) היא נקראת סובייסקי מפורסמת פה ושם בטלוויזיה עם ברוס וויליס, באיזור הקריות בליקריות היא מאוד זולה בקבוק של ליטר עולה 67 שקל ולדעתי ועוד הרבה אחרים היא עולה ברמה על כל האחרות כמו פינלדנדיה אבסולוט ורוסקי.

תנסה לא תצטער.

בקשר לכמויות זה כבר בעייתי כי צריך לדעת מי קהל היעד וזאת רק אתה יודע, כמה צעירים יש? שותים הרבה? המבוגרים גם שותים?

חוץ מזה שיהיה המון המון מזל טוב.

פורסם

כמו הבחור מעלי, בתור אחד שעובד עם אלכוהול כבר 4 שנים, בין 6-8 פחיות לבקבוק 750 מ"ל במזיגה נכונה של הוודקה + הרדבול שזה בין 60 CC שזה שוט ואולי קצת יותר (מזיגה חופשית זה קצת יותר :p )

מה שאומר בערך 12 כוסות וודקה, רדבול אחד מספיק ל 2 כוסות כמעט עגול. ככה שיוצא לך 6 פחיות לבקבוק בערך.

ולחתונה של 500 איש שזה דיי הרבה שווה שיהיה בערך כארגז אולי קצת יותר.

נשמע דיי הרבה אבל יש לך 500 איש שזה המון. אבל בטח לא כולם שותים וודקה אז צריך גם איזה ייגר, וויסקי פידג' וכדומה.

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה רבה חברים, עזרתם לי לעשות סדר בדברים !

אז על כמויות הוודקה אני סגור פחות או יותר.

מה בקשר לבקבוקי בלאק, פיג' וכל האקסטרה.. כמה נכון לקנות ?

ברור לי שזה לא מדע מדוייק, אבל אני מניח לשאנשים כאן יש נסיון עם הסוגייה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

כמו שאמרו ליאב ועורות, בקבוק של 750 מ"ל יספיק ל12 כוסות, בוא נקח בחשבון שאף אחד לא מוזג מדויק ונגיע ל10 כוסות (75 מ"ל, עם קצת קרח, בכוס היי-בול [לונג] של 180 מ"ל, שזה מה שיש בעולמות בדרך כלל [או 180 או 200] יוצא יותר מחצי כוס, מעטים האנשים שימזגו לעצמם יותר מזה).

פידג' (וכל חברים המתוקים שלו, ולרוב גם ייגר) שותים בצ'ייסרים, 30 (או 21, תלוי במקום) מ"ל, הם 22 צ'ייסרים לבקבוק.

צריכה ממוצעת של בנאדם בחתונה (כשהוא לא משלם על האלכוהול) תהייה בסביבות ה4 כוסות (כמובן שקיימים קיצוניים לשני הכיוונים, אז בבקשה, בלי "אני בחתונה של עמוס, פירקתי בקבוק בלאק, שתיים פידג', 14 רדבול, ו6 ליטר בירה, וכל זה לפני המנה העיקרית. ובדרך הבייתה עצרנו בפאב").

500 איש, נגיד מתוכם 400 שותים (100 ילדים שלא שותים בכלל), יוצא לנו 1600 (בממוצע) כוסות.

75% מהצריכה תהיה וודקה (עם רדבול, בלי רדבול, לא משמעותי)

עוד 10% יהיה וויסקי.

10% בירה (שאתה לא צריך לדאוג לה).

ו5% משקאות צ'ייסרים.

ניקח את ה1600 כוסות, נחלק ב10 (בהגזמה) כוסות לבקבוק, נשארנו עם 160 בקבוקים. (את הבירה נוריד בסוף, כדי להקל על החישוב של האחוזים).

120 בקבוקי וודקה (5 ארגזים, בדיוק :lol: )

16 בקבוקי וויסקי

8 בקבוקי פידג' וייגר (הייתי ממליץ 6 פידג' ו2 ייגר)

כל השאר זה הבירה.

* אני יודע שמה שאני כותב פה זה הרבה הרבה אלכוהול, אבל אלכוהול באירועים נשפך מהר, נורא מהר. הכמויות האלה מבטיחות שלא יחסר (10 כוסות לבקבוק, 4 כוסות לבנאדם) והן מעל ומעבר, אבל לא מוגזמות. 6 ארגזים של אלכוהול זה לא כזה הרבה. הייתי בחתונות (עבדתי בפאב וחברים של בעל הבית כשהיו מתחתנים היו מזמינים דרכו ואני הייתי מספק לאירוע) שהביאו 25 ארגזים ואפילו יותר, ולא הרבה חזר.

אה כן, שיהיה המון המון מזל טוב!

*אני עדיין מחכה שהמחשבון יעלה :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

להגיד לכם את האמת תמיד לקחנו לארועים שלנו הרבה בקבוקים (3 ארגז ומעלה) ותמיד נשאר אחד ספ'ר ואפילו יותר, ואנחנו עוד מרוקאים! שותים הרבה לא חסר.

5 ארגז נראה לי די הרבה....

בת מצווה של בת דודה שלי יותר מ 500 מוזמנים, 4 ארגזים גרייגוס, 2 פינלנדיה ונשאר ארגז גרייגוס וארגז פינלנדיה :p

ועוד כמה שטויות כמו ייגר וויסקי וכו'.

הכל תלוי כמה באמת ישתו אבל עדיף להשאר עם עודף מאשר עם חוסרים, בד"כ הבר שאתה מביא לאירוע מביא איתו כמה ספ'ר של בקבוקים למקרה הצורך שהוא יצטרך לפתוח.

Opel Adam S 2017

פורסם

spire - תודה רבה ! איזה יופי של חישוב ופירוט, כל הכבוד.

זה היה הכיוון שלי בכמויות פחות או יותר, עכשיו נשאר למצוא מחיר טוב לוודקה כי שם נמצא הכסף :)

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אני לא מבין משהו? אתה צריך לדאוג לכל האלכוהול? האולם לא מספק לך כלום?

אני בחתונה שלי, רק הבאתי וודקה ורד בול, סגרתי עם החנות שאם אני מחזיר לו בקבוקים סגורים הוא לוקח אותם חזרה ומחזיר לי את הכסף,

כך שלא הייתה לי בעייה של כמויות

פורסם

לאון האולם מביא בירות, שתייה קלה (בקבוקים אישיים, שזה יקר יותר, והכל מותגים של משפחת קוקה-קולה) ויין.

אני מביא בר באופן פרטי, סגרתי איתו שהוא מביא את כל הקוקטיילים למיניהם ואלכוהול תוצרת הארץ, ברמנים ובר מפואר.

אני מביא את האלכוהול האיכותי והוא ימזוג אותו.

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...