Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שמי יצחק ואני חדש פה,

אני מעוניין לקנות רכב (סופר מיני) לי ולחברה שלי, בעיקר לשימוש עירוני במחיר גג 70K.

היות והיצע המכוניות לא נגמר אשמח לשמוע עצות לגבי אילו רכבים כדאי לי לשקול, ומאילו כדאי לי להרחק (למשל ברור לי שלרנו אני לא מתקרב אחרי החוויה הלא נעימה שהיתה להורים שלי עם מגאן 2008...) חשוב לי מאוד שהרכב יהיה אמין, וחסכוני בדלק. תודה מראש!

שבת שלום,

יצחק

פורסם

נסו את ניסאן אקו-מיקרה. בתקציב שלכם תוכלו למצוא אחת בת שנה בערך יוצאת ליסינג, עם קילומטראז' נמוך יחסית. הרכב חדש יחסית אז קשה לקבוע האם הוא אמין אבל עד כה לא שמענו על בעיות כלל בדגם הזה, חסכוני מאוד בדלק ולא יקר לרכישה. אבל מה, לא כל כך יפה מבחוץ וכמה מכתבי הרכב הנחשבים בארץ קטלו אותו (לדעתי ללא סיבה של ממש).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל תודה על התגובות,

הניסן מיקרה נראית לי (אולי לא בצדק, אבל זה התחושת בטן) כמו קופסת שימורים לא בטיחותית, ובכל אופן אני לא מעוניין לקנות רכב שקשור לקרסו (רימו את ההורים שלי בלי להניד עפעף))

אני בהחלט שוקל את ה I20, אבל שמעתי לאחרונה ממספר אנשים שחוץ מהמכוניות של 2012 הוא שותה דלק בכמויות (כולל ממכר שהוא חצי קצין רכב ביחידה שלו), בנתיים אני מחפש...

מה לגבי רכבים עם TSI? הם אמינים?

פורסם

לגבי רכבי ה-TSI אין תשובה חד משמעית. יש דעות לכאן ולכאן. ראה את השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=442462

הכמה אנשים האלו כנראה עבדו עליך מבלי להניד עפעף, לא פחות ממה שאתה טוען שעבדו עליך בקרסו.

קודם כל, דגמי 2012 של ה-i20 הגיעו רק השבוע ארצה אז אף אחד לא יודע מה צריכת הדלק האמיתית שלהם.

שנית, הם עושים שימוש באותו מנוע 1.4 ליטר ובאותו גיר אוטומטי, אז שינוי ענק בצריכת הדלק כנראה שלא יהיה כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חבל להיות מוזן משמועות, רכבים בצבא שנוסעים רוב הזמן מלאים עם מזגן בשיא העוצמה ודוושה לחוצה עד הסוף בטח לא ישיגו צריכת דלק חסכונית.

נסה לקרוא מבחני דרכים שנעשו ע"י עיתנאות הרכב בארץ ולהיעזר בפורומים מקצועיים כמו כאן, אבל תמיד רצוי שתעשה נסיעת מבחן ואולי אפילו תנסה לשכור רכב דומה ולראות איך הוא מתנהג בתנאי היום יום שלך ואפילו לבדוק את צריכת הדלק ע"י תדלוק ובדיקה מול הקילומטרים שתעבור.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

צבא זו לא דוגמה לצריכת דלק,

נסעתי כמה פעמים עם המפקד שלי על D-MAX צבאי, ואני לא יכול לספור (הפסקתי באמצע) כמה קיקים הוא נתן, באיזה בורות ושטחים הוא נכנס וכו'.

גם הרבה פעמים הרכבים מושארים מונעים סתם ללא סיבה עם מזגן דלוק, מספר פעמים ביום, למשך 20-30 דקות כל פעם, מה שמעלה משמעותית את צריכת הדלק של הרכב.

קרוביי משפחה שלי מחזיקים בi20 בליסינג פרטי, כלומר כל הוצאות הדלק - עליהם, צריכת הדלק בעיר נעה על משהו כמו 1:12-1:13 עם מזגן, וסגנון נהיגה לא הכי חסכוני. מאמין שאני הייתי משיג מהרכב הזה 1:13 בלי להתאמץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...