Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 406 2001-בעיה abs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שללום יש פיגו 406 שנת 2001 גיר אוטומט הבעיה שכמעט בכל בלימה הabs פועל לי משו פה לא תקין למה זה?

יעול להיות שיש אויר במערכת הבלמים ואז זה מפעיל מהר יותר את הabs או משאבת בלם מרכזית אולי לא תקינה?

יש לציין שהורכבו לפני 4 חודשים רפידות וצלחות חדשות ברכב נקנה לאחר ההחלפה אז אני לא יודע אם זה היה כבר אז

עוד יש לציין שאני נזילות על הדרם מהמשאבות ושהכל נראה תקין

פורסם

אני יודע הדוושה רוטטת ומרגישים אני יודע מהי ההרגשה של פעולת הabs לא נדלקת לי אף פעם נורת abs כמו כן יש לי סורק תקלות חיברתי לרכב וגם לא קיבלתי תקלה במערכת הabs הכיוון שלי הוא יותר בעיה באיזור מערכת הבילום משאבת בלם או אויר במערכת שגורמים לבעיה יש להוסיף שניפוח קטן בדוושה לא עוצר מאט את הרכב אך נדלק אור ברקס אלא ניפוח עמוק יותר מתחיל להאט ..

ולא חסר שמן ברקס

פורסם

קודם כל, שמעת על ניקוד?! הייתי צריך לקרוא פעמיים בכדי להבין מה שרשמת :roll:

שנית, אויר במערכת אכן ייגרום לדוושה "רכה" יותר ובלימה חלשה אבל לא לרעידות.

פורסם

מהנסיון שלי עם נורות יכול להיות שזאת בכלל בעיה חשמלית .

אצלי זה התחיל בABS ואז עוד שלל מנורות עד שהבנתי שהאלטרנטור שלי מת והרכב נוסע רק על המצבר.

תבדוק אם יש טעינה.

בהצלחה.

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

• תוכן חדש...