Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בצה"ל עסקינן - בעצם במנות קרב (שם היו שפופרות הריבה) - מישהו זוכר "מנות של"ג" (שהיו מכונות "עשיריות", בניגוד ל"חמישיות" הסטנדרטיות). מי יודע כמה ארגזים הושלכו לאשפה לאחר שהוצאו מהם שימורי הפירות, למרות שהיה שם אוכל מצויין.

לגבי שפופרות - בשנות ה-70 המוקדמות הן היו צורת אריזה מקובלת למוצרים רבים, כולל מיונז בגרסאות שונות, ריבת חלב, ממרח שוקולד, רובות ומוצרים דומים. היה שימושי מאוד בטיולי צופים וגדנ"ע .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מי שהיה ילד אי שם ב-1995 זוכר שנמכרו סוכריות חמוצות מאוד. אחרי זמן מה הן פשוט נעלמו.

מישה יודע אם הן עדיין קיימות או לחלופין מכיר סוכריות חמוצות מאוד אחרות?

זוקס

קופסה צהובה עם 2 חייזרים ירוקים עליה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
זוקס

קופסה צהובה עם 2 חייזרים ירוקים עליה

09030873672b8341173f5962a450279ec385b7.jpg

זה לא זה.

אני מדבר על סוכריות שנמכרו בבודדים (לפי משקל) שכל אחת הייתה ארוזה בנפרד.

נראה לי קראו לסוכריות אמיצים.

פורסם

מישהו זוכר את השוקולדים של חברת סילבנה ?

לרוב הם נמכרו כבונבונירות, ותמיד נתנו לילדים בסוף הארוחה במסעדות ערביות.

השוקולדים היו אליפטיים ועטופים בנייר כסף צבעוני.

המפעל שכן ברמאללה, ומוצריו שווקו גם בארץ, בתקופה שהם עדיין לא היו פלסטינים אלא "ערבים מהשטחים"..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

והסוכריות הצבעוניות והקשות האלה שבפנים היה שקד, היו שמים 3 כאלה עטופים ברשת בחתונות ואירועים.

היום ראיתי ילד יוצא מהמכולת עם קרטון קטן של שוקו, אז פינקתי את עצמי במילשייק וניל.

יש גם וופלים ארוכים באריזה(הקרטון) צבע צהוב אדום, אני זוכר את זה מתחילת שנות ה-90 אצל סבתא שלי, גם זה נמכר עד היום והייתי אוכל כאלה בכמויות. את הגליליות של פעם קצת קשה למצא אבל פה ושם עוד יש ועד היום אני שומר אמונים לבסקוויטים של גטניו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
והסוכריות הצבעוניות והקשות האלה שבפנים היה שקד, היו שמים 3 כאלה עטופים ברשת בחתונות ואירועים.

דרז'ה. נפוץ באירועים של יוצאי צפון אפריקה.

אני בתור ילד מאוד אהבתי את הסוכריות שהיו מחלקים בעיקר במסעדות, שהיו "מדפיסים" את שם המסעדה על הסוכריה.

מישהו זוכר?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני בתור ילד מאוד אהבתי את הסוכריות שהיו מחלקים בעיקר במסעדות, שהיו "מדפיסים" את שם המסעדה על הסוכריה.

מישהו זוכר?

שיפודי התקווה כמובן! או שזה היה יהודה אווזי?

דרז'ה זה הסוכריות שקדים שיש בחינה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
עם עיגול לבן במרכז הסוכריה ומסביב חישוק צבעוני?

בינגו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

1. ארטיק קופיקו שאבא היה קונה לנו בים כשהמסטיק עליו היה קשה מהקור של הארטיק.

2. מסטיק שחור עם ציור של גיבור העל שיכול למתוח את הידיים שלו

3. סוכריית סוס שחורה מעוגלת שבמרכזה יש סוכרית יין אם אני לא טועה עם סוכריות עליה (מת למצוא את זה)

4. סוכריות יין עגולות באריזה שקופה, כשהשחורה הכי טעימה

פורסם
מישהו זוכר את זה??

50275_99900396631_2694277_n.jpg

אני דיי בטוח שבכל רשת סופרים זולה תמצא את הבמבה הזאת וחנויות של המגזר הערבי(אם אתה תושב יפו\עכו\רמלה\לוד וכו...).

פורסם
אתה לא הוזה זה היה "פרי" של חורף תמיד הוא צץ בחורף. אגב שמתי לב שרק בת ימים וירושלמים מכירים את זה

ואווו! איזו נוסטלגיה אני כ"כ זוכר בתור ילד שהייתי מבקש שייקנו לי את זה ואוכל רק את הלמעלה,תמיד חשבתי שגם בתוך הגביע יהיה מילוי כזה

עוד משהו שחשבתי עליו זה קרטיב ממש ישן-ארטיק ווניל מפוצץ בסוכריות קטנות מבחוץ,ממש מצופה בסוכריות צבעוניות של שטראוס,אני לא זוכר את השם שלו ולא מצאתי אף לא תמונה שלו אני פשוט זוכר שזה היה חלום רטוב של כל ילד

עוד דבר זה שתייה שאף חבר שאני שואל אותו לא זוכר אותה,לפני בערך 15 שנה חברה מסויימת יצאה בליין של משקאות בצבעים,לכל טעם היה שם של הצבע של הבקבוק,לדוגמא היה בקבוק blue-בטעם ענבים,organge-בטעם תפוז וכן הלאה

היה גם את הקש הארוך ארוך הזה שמלא באבקה חמוצה מאוד-בערך חצי מטר קש מלא באבקה הזו

images?q=tbn:ANd9GcSv4NbF3MxVkMQlakyHeByWgS2DQN_HJvjtTK3dstMvSxjsp4Wz&t=1

• תוכן חדש...