Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קינלי

קינלי אמיתי, כתום ומתוק וקר. לא הפאנטה פיפי המגעיל שמוכרים היום.

file_0_big.jpg

קינלי זה שם שהיה רק בארץ וזו בדיוק אותה הפנטה. פשוט הזכויות לשם היו שייכות לאיזה קיוסק נידח בטבריה שלא הסכים לוותר עליו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה, גם בת"א היה לנו, אני זוכר את הגביעים מסודרים בקרטון ליד הקופה במכולת, אהה ובקיץ היה מיצקפוא בשקיות הכחולות שככל שאני יודע היום יכול היה להיות נוזל קירור מוקפא :lol:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

כל זה ואף אחד לא מציין את השמדת אחד ה land-marks הכי גדולים ברמת גן ובכלל בתחום הזה בכל הארץ- המפעל של עלית.

בתור אחד שגדל בשכונת עלית זה היה אחד הדברים הכי מבעסים שיש:-(

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

בננית (חטיף בטעם בננה מצופה שוקולד קצת יותר צנום מטוויסט, יש בכלל טוויסט היום??)

את שניהם תוכל למצוא בשק"ל צבאי...

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

עוד כמה

image633716911788125000.JPG

%D7%9E%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%9D%20%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%AA%20%D7%9E%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%9D%20%D7%A9%D7%9C%20%D7%A4%D7%A2%D7%9D.jpg

%D7%92%D7%95%D7%9E%D7%99%20%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%99%20%D7%9E%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%9D%20%D7%A9%D7%9C%20%D7%A4%D7%A2%D7%9D.jpg

ולביום כתבה שעשתה קצת מחקר לגביי ממתקים "נוסטלגים" ואיפה ניתן להשיג אותם

http://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-5c9513645ec8331006.htm

מקווה שעזרתי לכמה ממכם :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
כל זה ואף אחד לא מציין את השמדת אחד ה land-marks הכי גדולים ברמת גן ובכלל בתחום הזה בכל הארץ- המפעל של עלית.

בתור אחד שגדל בשכונת עלית זה היה אחד הדברים הכי מבעסים שיש:-(

אתה עוד ילד. כשאני גדלתי לא רחוק משם (איזור רמה ז"ל) עוד היה המפעל של עסיס איפה שבנייני התאומים, מפעל של תקליטים ליד הבורסה ועוד. למעשה עד רחוב מקדונלד כמעט הכל היה מפעלים ובצד השני ליד בן גוריון (מודיעין לשעבר) היה מפעל צד עם הוופל המצופה המרובע בעטיפה כחולה.

פורסם
עוד היה המפעל של עסיס איפה שבנייני התאומים, מפעל של תקליטים ליד הבורסה ועוד.

לא בוכים על עסיס שנשפך:-P

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אתה עוד ילד. כשאני גדלתי לא רחוק משם (איזור רמה ז"ל) עוד היה המפעל של עסיס איפה שבנייני התאומים, מפעל של תקליטים ליד הבורסה ועוד. למעשה עד רחוב מקדונלד כמעט הכל היה מפעלים ובצד השני ליד בן גוריון (מודיעין לשעבר) היה מפעל צד עם הוופל המצופה המרובע בעטיפה כחולה.

גם אני גדלתי שם! יליד 86 בית ספר הגפן :).

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
גם אני גדלתי שם! יליד 86 בית ספר הגפן :).

גם אתה ילד.

אני סיימתי תיכון כשאתה נולדת (בוגר הגבעה ואח"כ מודיעים).

פורסם

שוקולד קרוקנט - היה מעולה, מעלה געגועים

"גלידה חמה" - זוכר אותה מילדותי בחיפה.

מישהו זוכר את המשקה שוופס קולה עם טיפת לימון? איך אהבתי אותו..

והמסטיקים מרמאללה? baloonba sylvana או משהו כזה..

פורסם

נשיקולדה יש כולל האריזה האייטיזית המזעזעת, ראיתי בפיצוצייה לידי ואמרו לי שזה חזר לייצור.

אני מברך על כל יום שיש שוקולד ספלנדיד (לשעבר ליבר או צ.ד) - זה הפינוק באולטימטיבי של ילדותי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...