Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כיום אני עובד כגנן עם סובארו איפרזה סטיישן שנת 97 וישנן שתי נקודות שמציקות לי.

בשל חשש מפריצה לרכב אני צריך להוריד את הכלים מהבית לרכב בכל תחילת יום עבודה ולעלותם בחזרה הבייתה בסוף יום העבודה. נקודה נוספת היא ריח הדלק של הכלים בזמן נסיעה היות ומדובר בחלל אחד.

היות ושתי נקודות אלו מציקות לי מאוד אני שואל האם יש טעם "להתקדם" לסובארו טנדר שנת 94 שאותו ניתן למגן על ידי השחרת חלונות והלחמת ברזלים על החלונות או שאין טעם ועדיף לעבור לטנדר עבודה אמיתי כמו הטויוטה היילקס.

מבחינת תקציב המעבר לטנדר סובארו ידרוש השקעה מעטה ביותר לעומת מעבר לטויוטה שידרוש כ-30 אלף ש"ח שאין לי כרגע ואצטרך ללוותם (כנראה ללא ריבית, אבל עדיין...).

תודה מראש.

ניסים.

פורסם

טנדר של סובארו אם תמצא יהיה סביר להניח לא במצב הכי טוב שיש תצטרך להתחיל להשקיע בו

טנדר כגון טויוטה, איסוזו ואחרים יכולים להיות עבורך קפיצת מדרגה הכול הוא שאלה של תקציב נסה לחפש לך טנדרים משנות

ה2000 עם ארגז סגור ואם התקציב מאפשר לעלות בשנתון אז זה עדיף הטויוטות בשנים האלו מצוינות ולפי

מה שאני שמעתי נמכרות מעל המחירון כאשר הם במצב טוב.

אם תקנה טנדר לדעתי תשקיע כמה מאות שקלים על פירסום נחמד בישבילך על הרכב זה יפה ותמיד עוזר לעסק.

שיהייה המון הצלחה.

• תוכן חדש...