Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לדאבל דין למוזיקה בלבד

Bobby2002
שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

הגיע הזמן בשבילי לבדוק אפשרות שדרוג לHU נורמלי במקום הדרעק הסיני שיש לי

אז ככה, רכב הוא דייהטסו טריוס 2011

מותקן מתאם המתאים לדאבל דין סטנדרטי.

מבקש לקבל המלצות לדאבל דין ללא DVD וללא GPS. רק מוזיקה, BT, רדיו, USB או SD, לפחות שתי יציאות למגברים בעוצמה טובה (לא 1.2 וולט שיש לי עכשיו). שליטה מהגה לא כ"כ חשובה, אבל אם יש שלט הגה - מה טוב. איכות הסאונד - כמובן טובה עד כמה שאפשר.

יש מצב גם לסינגל דין, פחות רצוי, אין לי פנל שסוגר מרווח ריק ולא בא לי להתעסק עם אילתורים.

אחת האפשרויות שראיתי (אמנם בזאפ) - קלאריון CX501, מישהו מכיר, התנסה? איך קלאריון מתחבר לאופי הצליל של מגברי SONY?

יש למישהו הצעות נוספות?

תקציב - נגיד 1500 עם אפשרות הגדלה קלה.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאתה מחפש מה שנקרא mechless head unit כלומר יחידת ראש חסרת חלקים מכאניים (הכוונה כאן היא לCD)

יכול להיות שTAMIRK עדיין מנסה למכור את האלפיין שלו, תבדוק איתו מה המחיר שהוא מבקש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

HU בלי דיסק? לא חייב, אבל גם הולך. התכוונתי שהגודל הוא 2DIN, רק אני לא כ"כ זקוק ל-DVD או GPS. יש עוד דגמים? רצוי חדשים אבל אם יש משהו מעניין גם יד 2 הולך (אבל זה צריך להיות ממש משהו מעניין)

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה

לJVC יש שתי סדרות נהדרות של AVX - סדרה 7 וסדרה 8

היתרון הוא שהמכשיר הבסיסי הוא זול! (וגם לסדרה 7 לפחות אם לא גם ל8 יש יציאה אופטית עם פורמטים סטנדרטיים שלא דורש פרוססור ייעודי)

אתה יכול לקנות בסביבות ה2500 שקלים דאבל דין שיש לו דיבורית BT מובנית, DVD וקורא HDD עד 320GB

התוספות היקרות הן בעצם הGPS שזה עולה בין 1000 ל2000 שקלים

ומתאם הגה.

מצלמת רוורס זה ממש בקטנה - אני הבאתי מצלמת רוורס לאוונסיס ב7 דולר כולל משלוח והיא עובדת נהדר.

מקסימום - תקנה את הדגם הבסיסי ובכל פעם שיהיה תקציב תוסיף לו אלמנט שחסר לך.

בנוסף לכך היבואן הוא יבואן סדיר ומוכר - אפריל טקליין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נראה לי.

ראיתי JVC דאבל דינים כאלו שיש להם אבל עדיין הקפיצות היו גדולות מידי - בקיצור, רגישות כוונון נמוכה.

אל תשכח שמדובר במכשירי DVD - לרובם יש יכולת TC מובנית מעצם היישום המתוסבך של 5.1 וDTS.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, האמת נראה לי שאוותר על DVD.

ניסוח מחדש:

זקוק להמלצה של HU שחייבים להיות בו:

1. BT

2. USB או SD

3. לפחות 2 יציאות למגבר, רצוי יותר

4. גודל - 2DIN

5. כיוונים - TC סביר לכל היציאות, חיתוכים בתצורה מינימלית של סאב ובמה קדמית, אם יש אפשרות ל2WAY + סאב או מעבר לזה - יתרון

6. עוצמת יציאה למגברים של לפחות 2.5 וולט, רצוי יותר.

7. איכות הסאונד - סבירה פלוס.

מאפיינים רצויים אך לא חובה:

1. שלט הגה - נחמד, אך לא חובה כלל. ברכב אין כפתורי שליטה מובנים

2. CD - נחמד אך לא חובה

3. שליטה בעוצמת תאורה של מסך

4. קלות הפעלה (אישתי נוהגת הרבה ברכב)

5. פנל נשלף - יתרון

מאפיינים לא רצויים:

1. אנימציה - לא ולא

רצוי חדש, תקציב - כ-1500 ש"ח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שאתה "קצת" בבעיה כי אפילו הרוד-רוברים הכי פשוטים עולים 2000 כחדשים.

מעבר לכך אני חושב שברוב הדאבל דינים האלה מערכת ההפעלה סוגרת את הגישה ליכולות הTC של הDSP. וחייב להיות שם DSP אם יש שם DVD.

השאלה היא אם יש יחידות כאלה שניתן לפרוץ את מערכת ההפעלה שלהן - אני חושב שדווקא את הסיניות שמבוססות על WINCE אפשר.

אם אני לא טועה אני חושב שראיתי אחת כזאת פרוצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא צריך 2DIN

מה שאתה צריך וגם יכנס לך בתקציב לחדש זה Clarion CZ702E

בתוספת מגירת פלסטיק ואם צריך אז מסגרת פסטיק דקה להתאמה

שניתן לרכוש אצל כול מתקין שמכבד את עצמו {וגם דרך EBAY} ,וסגרתה עניין.

http://i10.ebayimg.com/03/i/08/67/30/ed_1.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב מה כבר ביקשתי? משהו שיעשה עבודה של סינגל דין אבל בגודל של דאבל דין. בסוף נראה לי שאלך על יחידת ראש רגילה ונאלתר משהו כדי לסגור את הפתח שנוצר. האמת אני שונא את המראה של המגירה מתחת לרדיודיס. לדעתי מכוער. או שאלך על CX501.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך גם את האלפיין ixa w404 שזה בדיוק מה שאתה מחפש: דאבל דין שעושה עבודה של סינגל דין.

בנוסף אתה יכול לחבר לו את הפרוססור של אלפיין pxa h100 (הכי פשוט שלהם) והוא נותן לך DSP

HU: Pioneer 880PRS Amp: Digital Designes C2b

Comp: Rainbow Vanadium Phase Plug Cross @ Focal Utopia Crossover

Mono: Zapco REF500.1 Sub: Digital Designes 510b

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

elishaytov אחלה הצעה, נראה לי קצת מעבר לתקציב, ועוד פרוססור. אצטרך לחשוב טוב-טוב. תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...