Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 90K

דביר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

שוב אני פונה איכם לאחר שקיבלתי אישור לקנות רכב לעצמי וההתלבטות בעיצומה:???:

התקציב הוא עד 90K והצרכים הם יופי חיצוני,אמינות וסחירות בבוא העת כאשר אם ניתן להשחיל לכל אלה שיקול של אחזקה מה טוב שכן מעולם לא היה לי רכב ללא פזומט והפחד מעלויות אחזקה הינו רב.

לעת עתה צדו את עיני שתי אופציות:אאודי A3 שמראש זו המכונית שהייתי רוצה אך בתקציב שלי ניתן לקנות רק מנוע 1.6 או 1.8 (99 או 00) ומכאן נבעה האפשרות השניה והיא (באותו תקציב!!!) גולף GTI או V5 שנת .2000

לכן רציתי לשמוע את דעתכם מה עדיף לאור השיקולים שהבאתי ובנוסף, העדפה בין שני דגמי הגולף (הרצתי חיפוש אבל אין יותר מדי מידע על ה-V5) אופציות נוספות יתקבלו בברכה.

תודה מראש

פורסם

הצרכים והאפשרויות שהבאת קצת סותרים אחד את השני.

אם אתה רוצה אמינות, סחירות וחסכון בעלויות, אאודי או גולף (ובמיוחד V5 או GTI) הן לא בשבילך. אלו לא מכוניות זולות לתחזוקה ולא ניתן לסמוך עליהן שיהיו אמינות לחלוטין ושהתיקונים יהיו זולים.

יופי חיצוני זה כבר משהו אחר - סובייקטיבי לחלוטין. ב-90K אתה יכול לקנות מכונית חדשה שתתן לך שקט נפשי ועלויות אחזקה זולות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בין ה V5 לGTI לך על הGTI בלי להרהר בכלל. מנוע טוב בהרבה, שלא נזכיר אפשרות לשפר ל180HP בקלות. (אפשר גם יותר, אבל ל180 HP זה ממש בקלות)

מה אתה מחפש ברכב חוץ מפוזה?

אם אתה רוצה כמה שפחות הוצאות בתקציב של 90K + סחירות בעוד כמה שנים, הייתי הולך על יאריס TS שנת 2003, עדיין באחריות, אמינה, חסכונית. אבל הרבה פוזה אין לה (אם כי לדעתי היא ניראית טוב, אבל גולף GTI תיראה טוב ממנה בלי ספק).

אופציה נוספת היא האיביזה טורבו (אם כבר מדברים על הקוצרן).

אבל שוב, השאלה היא מה אתה מחפש. פוזה + גיר ידני - OK. מה עוד?

גיא

פורסם

גיא ורוני,

ראשית תודה על התגובה המהירה:-)

שנית, רוני, ע"פ עלויות האחזקה אותן הביא שי בעל ה-GTI למרות שנראה שהן סוביקטביות אני יכול לעמוד בהוצאה ובאחזקה אותה הוא תאר. בנוסף,הייתי מעונין לדעת בסכום של כמה שקלים יותר לחודש מדובר באחקה לעומת מכונית טחרת והאם זה נתון שניתן לכימות גס ככל שיהיה.

בנוסף, אני מסכים שיופי הוא דבר סוביקטיבי אבל התחושה שאני מחפש היא של התרגשות לרדת לחניה ולדעת שאוטו שאני עומד לנהוג בו יגרום לי להרגשה שרובכם ודאי מכירים.

אני מחפש אפשרות למכור את האוטו אחרי 2-3 שנים ולא רוצה להתקע לזמן רב ולהפסיד כסף רב

פורסם

דביר - אם כך אולי הגולף באמת מתאימה לך.

הוצאות האחזקה לא יהיו זולות, אבל אם התחשיב של שי מציע קירוב טוב וזה מתאים לך - לך על זה. אבל וותר על ה-V5. וגם על האאודי. היא סתם איטית :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני תודה.

אכן הגולף נראית כמכונית שתספק את הסחורה אך לאחר חיפושים רבים עדיין חסרים לי מספר פרטים:

א.אפשר למצוא בכלל אחת שמורה? מצאתי בינתיים 99 קועות ו-00 שמתאים בדיוק לתקציב לא מצאתי (רק V5)

ב.היא נמכרת במחירון ? מעל? מתחת?

ג.למה יש לשים דגש במכונית שעלול להוות בעיה בהמשך?

סליחה מראש על השאלות שעלולות להראות קנטרניות

אודה לכמה שיותר תגובות

פורסם
רוני תודה.

אכן הגולף נראית כמכונית שתספק את הסחורה אך לאחר חיפושים רבים עדיין חסרים לי מספר פרטים:

א.אפשר למצוא בכלל אחת שמורה? מצאתי בינתיים 99 קועות ו-00 שמתאים בדיוק לתקציב לא מצאתי (רק V5)

ב.היא נמכרת במחירון ? מעל? מתחת?

ג.למה יש לשים דגש במכונית שעלול להוות בעיה בהמשך?

סליחה מראש על השאלות שעלולות להראות קנטרניות

אודה לכמה שיותר תגובות

א. אפשר בהחלט. אם תחפש טוב טוב תמצא אפילו יותר מאחת.

ב. בד"כ מחירון מינוס.

172

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים,

אשמח לכל מידע נוסף על ה-GTI (אם שנת 00 למכירה אז בכלל טוב)

ובכל מקרה שוב תודה לכולם על העזרה

פורסם
תודה רבה לכל המגיבים,

אשמח לכל מידע נוסף על ה-GTI (אם שנת 00 למכירה אז בכלל טוב)

ובכל מקרה שוב תודה לכולם על העזרה

רק אל תתפלא אם תתקל בבעיות VAG טיפוסיות.

למרות שאולי לא תתקל...אני מעולם לא נתקלתי.(טפו טפו,חמסה חמסה. :lol: )

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

• תוכן חדש...