Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארטפון חדש עד 1500 יש חיה כזו?

itsik170
שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

המכשיר של אחי החליט לקחת קורס שחייה ונפל לו לדלי של השטיפה :lol:.

אין לו כל כך תקציב לגלאקסי S3 וגם ה-S2 די יקר לו (2000 שקלים באילת).

יד שניה לא באה בחשבון, אלא אם מדובר במצב מאוד טוב ומחיר זול לעומת חדש.

התקציב שלו הוא 1,500 עם יותר גמישות כלפי מטה, המכשיר ייקנה על ידי באילת, ככה שאין מע"מ (גלאקסי S3 אפשר להשיג פה ב-3000), אז קחו בחשבון שמכשירים שיעלו במרכז 1,700 יתאימו כנראה לתקציה של אחי.

את האמת שאני לא הכי אוהב את המכשירים המיני סמארטפונים של סמסונג ככה שהם כנראה יירדו מהפרק.

בגדול הוא מחפש מכשיר של אנדרואיד (אם יכול להכנס מכשיר שאפשר להכניס לו ICS אז יותר טוב).

חשבתי של האקספיריה ארק S או אחד המכשירים של HTC, את המוטורולה הוא פחות אוהב.

למישהו יש הצעות?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוטורולה דפיי פלוס. עמיד מאוד למים מכות ושריטות. אמנם לא ברמה של האייפון, גלקסי ושות׳ אבל תמורה טובה מאוד למחיר בשביל סמארטפון בסיסי.

VW PASSAT 1.8T

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

SE WY19 Live With Walkman. סמארטפון קטן יחסית ("3.2) אבל עושה את העבודה מצויין. עלה לי בינואר 1200 ש"ח בהזמנה טלפונית מברס (חנות היבואן בקניון איילון), הובא לביתי בחיפה ללא תשלום נוסף. זה הדגם שסלקום אמורה לספק לקצינים בכירים (סא"ל עד תא"ל) במסגרת ההסכם עם צה"ל. משרת את בני נאמנה כבר 7 חודשים. החסרונות - מסך יחסית קטן (אבל ממשק המפצה על כך) והעדר ICS או JB רשמיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסך יחסית קטן (אבל ממשק המפצה על כך) והעדר ICS או JB רשמיים.

לא אמרת כלום...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא פירטתי - לסוני (בער SE) יש ממשק מיוחד למכשירי אנדרואיד בעלי מסך קטן (לא זוכר אם עד "3.2 או "3.5) אם גישה מהירה לפונקציות חיוניות מפינות המסך, ואולי עוד כמה ניואנסים - ככל הנראה ממשק מוצלח מאוד.

אני, אישית, משתמש ב-BB ובאיזה נוקיה 5800 עתיק כך שאיני יכול להעיד מנסיון אישי, אבל אותו בן שמשתמש ב-WLL מרוצה ממנו מאוד. לשני האחרים Nexus S בעל מסך "4, אבל זה סיפור אחר כיון שמדובר בדגם מעולה אבל קצת ישן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יתמזל מזלך, אז Samsung Galaxy Ace 2, לא יודע אם כבר הגיע לארץ, אבל זה מכשיר אנדרואיז מוזל ראשון שיש בו מעבד ליבה כפולה.

אם אין, אז Samsung Galaxy Ace Plus, שעל הנייר משתווה לSGS1.

ואם כבר SGS1, אז יש את הגירסה המעט משודרגת שלו בשם SGS PLUS.

אם אתה מוכן להתפשר על יד שניה, אתה יכול לחפש סמארטפונים בגודל מלא כמו מוטורולה ATRIX או SGS2. אני קניתי את ה-SGS2 שלי במצב חדש בסכום דומה - 1700 ש"ח. אני בטוח שאם הייתי חופר עוד, הייתי מוצא יותר זול.

אפשר גם לחפש גירסאות אמריקאיות כמו Samsung Epic 4G וכאלה, יכול להיות שיהיה יותר זול, אבל ייתכן שהם יסבלו ממוזרות אמריקאית כזאת או אחרת, כמו TETHERING חסום, חוסר אפשרות התקנת אפליקציות צד שלישי או מעבד/זיכרון שונים מגירסת מקור, חוסר עברית בגלל חוסר רום רשמי/מקוסטם לדגם, ונעילת סים לחברת סלולאר אמריקאית.

אז בתור יד שניה הייתי ממליץ לחפש מכשיר שנרכש בארץ (לפי החוק, מ01.2011, כל טלפון נייד שנמכר בארץ חייב להיות סימפרי) או הובא מאירופה סימפרי, וכמובן לקנות במקום מסודר שתוכל לקבל בו חשבונית מס עם מספר IMEI.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ממליץ על הסמסונג W.

אמנם המסך גדול יותר וטוב יותר מהסוני neo V

אבל המכשיר עצמו (הסמסונג) מגמגם קשות,

לפחות בגרסה שלי יצא לשחק אתה (נדמה לי אורנג').

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב כנראה אני הולך על הארק.

גם בחנות פלאפונים המליצו עליו וגם באינטרנט הוא זוכה לביקורות טובות.

המחיר באילת: 1550.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גלאקסי W.

מכשיר מעולה במחיר 1350 שקל.

הופתעתי לחלוטין כשקניתי אותו לחברה שלי עד כמה באמת הוא טוב.

הרבה יותר טוב מהS1 מבחינת ממשק וביצועים.

מומלץ.

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אחרי שהייתי היום בחנות מכשירים באילת, קניתי את הסנסיישן XL כולל אחריות יצרן לשנה.

המחיר של האקספיריה ארק עמד של 1,650 אבל אז הגיעה הצעה על ה-HTC שלא יכלתי לסרב.

בגלל שכבר קניתי לכמה חברים צפוניים גלקסי S3 דרכו, הוא הביא לי את המכשיר ב-1,700 שקלים, אחרי הנחת מזומן ועוד הנחות של מנהל סניף בגלל שאני עדין ירכוש לחברים שמעוניינים מכשיר דרכו.

עכשיו אתם תגידו לי עם העסקה משתלמת.

אגב, מדובר ברשת בסט-מובייל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתעלק,

הפלאפון של אשתי מקולקל ואני רוצה לחבר אותה לעתיד ושיהיה לה נחמד ונוח.

בהתחלה חשבתי ללכת על סמארטפון מ"המאוד זולים" (עד 800 ש"ח). לאחר שקראתי מעט והתנסיתי, הבנתי שזה מוריד מאוד את כל חווית השירות בסמארטפון ופשוט הופך ליותר סיוט, מנוחות.

אני משתמש באייפון ומאוד מרוצה אבל הוא יקר לי מידי ולכן הוא ודומיו בקרב האנדרואיד לא באים בחשבון.

לאחר שקראתי מעט ברשת החלטתי להקציב לנושא עד 1500 ש"ח ואם ניתן לרדת במחיר, מה טוב.

אשתי תשתמש בעיקר במייל, BT, GPS , וויבר, ווטסאפ ושימושים רגילים של טל'.

העלתי מס' אופציות:

1. Samsung Galaxy W I8150

באיליין עולה 1415 ש"ח

יש חנויות מעט זולות יותר אבל לא משהו שקרוב אליי פיזית.

הביקורות מאוד טובות.

2. Samsung S5830 Galaxy Ace

באיליין 1139

ביקורות פושרות.

3. Samsung Galaxy Ace Plus S7500

איליין- 1277

עברית לא מלאה

ביקורות פושרות

4.MOTOROLA DEFY PLUS

אי ליין 1238

ביקורות לכאן ולכאן

היתרון: עמידות.

5. SonyEricsson Xperia RAY 2.3.4 עם עברית מלאה

איליין 1267

KSP 1330

לכאורה מאוד חזק והביקורות סה"כ טובות

6. Sony Ericsson Neo V עברית מלאה 2.3

איליין 1314

דינמיקה סלולר 1297

KSP 1440

מס' שאלות:

1. מבין אלו, מה עדיף?

2. אני חושש מעט מקנייה בחנות פרטית ומאידך לא סובל לקנות אצל המפעילות.

לפי חוות הדעת, איליין מקבלת חוות דעת מאוד טובה ובעבר קניתי שם מוצר ובסה"כ היה בסדר.

מצד שני, קראתי את התגובות הלא טובות ולשונם בתגובה הייתה מאוד מתנצחת ואפילו מאיימת ויתרה מזו חזר שם הנושא שכל פעם שהוכנס מכשיר באחריות, יצא שיש לו תקלה שאיננה מכוסה. (מדובר כמובן בדעות מיעוט).

3. בכל המכשירים רשום שנה אחריות ע"י איליין. לא אמורה להיות אחריות יצרן דרך היבואן?

אשמח לעזרתכם,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...