Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

458 בסטלביו פאס - בדרך לשלמות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, פעם ראשונה שאני שומע על המקום הזה, פשוט מהמם!

איזה יופי של נוף ועוד להיות שם עם רכב כזה בכלל מדהים..

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
לטעמי הוא פחות כביש נהיגה מהגרוסגלוקנר האוסטרי - למרות שהם דומים. טיב האספלט האיטלקי נופל מזה של האוסטרי, הוא גם צר יותר בחלק גדול מאורכו.

הגרוסגלוקנר זה הכביש הכי טוב שפגשתי עד כה! שילוב של סיבובים מגוונים, עליות, ירידות בכל כיוון נסיעה ונוף עוצר נשימה. ואספלט שופרא דה שופרא.

שהיתי שבוע בהיילגנבלוט (עיירה על הכביש בתוך השמורה)... וחרשתי אותו...

המקום מומלץ לא רק בגלל הכביש, כמובן, הנופים והאטרקציות למשפחות - חוויה!!!

http://www.grossglockner.at/en/hochalpenstrasse/

למי שמחפש נהיגה, עדיף לא בסוף שבוע בגלל רוכבי אופניים. זה כביש בתשלום שהתנועה בו דלילה יחסית גם בקיץ וגם בסופ"ש. בחורף יש ימים שהוא סגור.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

די אני כבר אוכל את הלב על המדינה שלנו,למה הכל פה דפוק?!

אין תראו מה קורה שם באירופה היפה,פשוט לקנא ולאכול את הלב.

אם פעם אמרתי אין כמו ישראל אני חוזר בי.

פורסם

ואני אומר הפוך - די כבר עם המסכנות הישראלית הזאת. יש בארץ כבישי נהיגה לא פחות טובים מהכביש הזה, ולא צריך לטוס עד איטליה ולנסוע מאות קילומטרים כדי להגיע אליהם. 150 ק"מ מהמרכז, צפונה או דרומה, ואתה יכול למצוא כבישים שאילו היו סוגרים אותם לכיוון אחד של התנועה, היו נותנים פייט גדול לנורבורגרינג עצמו. ואל תגיד לי "אבל לא סוגרים". ואת מעבר סטאלביו סוגרים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל הפאסים שהוזכרו כאן , ולמשל הפורדוי עם הרבה יותר פיתולים מהסטלביו והגרוס / הטרולים/הנשרים בנורבגיה שהם יותר רציניים, סובלים מהרבה תנועה.

מי שרוצה נהיגה הולך להרבה פחות ידועים כמו הנופנן,פורקה,גרימזל,מאלויה ועוד כמה שאין בהם הרבה תנועה ולא מעוניינים שייתפרסמו.

פורסם

הסרט מרהיב, הנוף יפה (ושווה גם עצירות בדרך, היכן שאפשר), המכונית חלומית. אז יבואו המהדרין בכשרות וידונו אם פרארי כזו אחרת עדיפה לנסיעה כזו... נחמד. או אם מעבר באלפים או בהרי הרוקי טוב יותר.

בשבילי - המעברים האלו טובים ומהנים בכל רכב. אם תחשבו רגע, אולי מתאגר יותר לעשות אותו בג'ולייטה דיזל או קליאו שכורה.

באיזה מקום מישהו כתב כי "כל כביש בדולומיטים הוא יפה". וצדק בכל מילה. עזר לי מאוד בתכנון טיול שם.

ואני אומר הפוך - די כבר עם המסכנות הישראלית הזאת.

+1

רוב האנשים שם הם מטיילים. מספר המקומיים קטן מאוד. כמה אנשים מהפורום ירצו לעבור לגור בקביעות שם בהרים? חודשים רבים קר מאוד ולפעמים מנותק בגלל השלג, הנסיעות היומיומיות קשות, עיקר הפרנסה היא מתיירות עונתית, כל הצרכים לחיי יומיום רחוקים וצריך להגיע למרכז עירוני.

אם תחפשו - תמצאו מישכתב בפורום איך זקנה מקומית שמכירה את הכביש 100 שנים התגרזנה עליו באלפים...

לא רע, אפילו טוב חיים כאלו, אבל סגנון חיים כזה מתאים לאנשים מסויימים בלבד.

אצלנו הכל בקטן, גם אורך הכביש והשיפועים - אבל במרחק קטן וסביר מהערים הגדולות. בכל ארץ יש יתרונות ויש חסרונות, בואו נמשיך עם מה שיש לנו פה, אפילו שלפעמים נורררא מעצבן. גם בכבישים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הנוף מדהים, הכביש נחמד והרכב.........פנטזיה.

אין רכב שמייצר אצלי תחושות כמו ה-458, פשוט מכונית העל הטובה בעולם.

למבורגיני היא ״אודי״ מדי, אסטון היא ״לנד רובר״ מדי, פורשה היא ״מרובעת״ מדי, פרארי פשוט מטריפה אותי כל פעם מחדש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...