Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ktm mx 125 1985

7172277
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי תודה רבה לך אני יריץ חיפוש בנושא, דיברתי גם עם בית המיסב יש מצב גדול שהוא יכול לארגן לי את החלקים הנ"ל מחר אני שולח לו את החלקים (אני צפוני) הם יושבים בחולון נקווה שהם יוכלו לעזור .

תודה רבה לכל העוזרים .

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פיזו 306 XT 1.8 כיום ZX 1.4

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תריץ חיפוש בגוגל ktm mx 125 1985 זה האופנוע הנ"ל .

ומאיפה הסקת בדיוק שהוא מתקדפ יותר ? משנת 85/84

תראה, המידע שאתה מעביר לא ממש ברור ומעורר תהיות, אבל זו לא בעיה שלי. אין כמעט תמונות של הדגם הנ"ל בגוגל מעבר למה שאתה העלית. בשנת 1985 התחלתי לרכב על אופנועים ומרכז ההתעניינות שלי דאז היה בדיוק בנישה הזו. מה שאני אומר, שבאמצע שנות השמונים קירור מים, מונושוק וברקס דיסק היו מאד נדירים, בוודאי שבאופנועי 125 שבד"כ לא מקבלים את השכלולים בהתחלה. העיצוב גם לא מתאים לתקופה, אלא למעט מאוחר יותר. מצד שני, מדובר ב KTM שתמיד היו חוד החנית בתעשייה, כך שבכל זאת ייתכן ואתה צודק.

לגבי מיסבים נסה לבדוק אצל דן סלע מערכות הנעה, במפרץ חיפה. http://www.d.co.il/3303730/26700/

פורסם
תראה, המידע שאתה מעביר לא ממש ברור ומעורר תהיות, אבל זו לא בעיה שלי. אין כמעט תמונות של הדגם הנ"ל בגוגל מעבר למה שאתה העלית. בשנת 1985 התחלתי לרכב על אופנועים ומרכז ההתעניינות שלי דאז היה בדיוק בנישה הזו. מה שאני אומר, שבאמצע שנות השמונים קירור מים, מונושוק וברקס דיסק היו מאד נדירים, בוודאי שבאופנועי 125 שבד"כ לא מקבלים את השכלולים בהתחלה. העיצוב גם לא מתאים לתקופה, אלא למעט מאוחר יותר. מצד שני, מדובר ב KTM שתמיד היו חוד החנית בתעשייה, כך שבכל זאת ייתכן ואתה צודק.

לגבי מיסבים נסה לבדוק אצל דן סלע מערכות הנעה, במפרץ חיפה. http://www.d.co.il/3303730/26700/

להלן תצלום של KTM MX 125 1985 ויש המון המון מידע על האופנוע ברשת בפרט על השנים 84-85

j1kyw2ybmjia.png

ברקס דיסק קדימה, בולם גז אחורי, אגזוז לאוונצי מקורי, קרבורטור דולארטו מקורי כל זה הגיע עם האופנוע בשנת ה- 80 .

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פורסם

משום מה גם אני זוכר איזו שהיא כתבה על האופנוע הזה,נדמה לי שגם ראיתי אותו בתחרות כלשהיא בסוף שנות ה-80 תחילת ה-90,

בכל אופן ,קירור מים וברקס דיסק קידמי לגמרי הגיוני לשנת 84-85,כל המוטוקרוסים היפנים היו מאובזרים ככה, ב-86 נדמה לי,הונדה כבר היו גם עם דיסק אחורי ב-CR וב-87 סוזוקי עם הRM,

בהצלחה בשיפוץ!

התמונות המצורפות: ה-RM250 87 שלי לפני שיפוץ וה-CR500 85 של חבר אחרי שיפוץ.

תמונה 037.jpg

תמונה 078.jpg

פורסם

כמה שהם יפים ממש תאווה לעיניים .

אהבתי את ה-500 ממש מדהים ,לא שלה- RM חסר הכול אופן ממש מדהימים .

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פורסם

אגב,לגמרי במקרה גם אני משפץ כרגע KTM ,הנפח 250 אבל במידה קצת יותר קטנה...

פי 12 יותר קטן למען הדיוק :wink:

096.JPG

124.JPG

פורסם
אגב,לגמרי במקרה גם אני משפץ כרגע KTM ,הנפח 250 אבל במידה קצת יותר קטנה...

פי 12 יותר קטן למען הדיוק :wink:

זה אותו אופנוע בדיוק כמו שלי מה שיש בתמונה 2 ממש מדהים ,אפשר לשאול מאיפה ניתן להשיג ?

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פורסם

הפלסטיקה בשלב הצביעה :

y2z2nywijukn.jpg

עדיין לא הגיעו החלקים החשובים לי באמת שזה הכסא בית קלאץ דיסק קידמי רגלית קיק רגלית הילוכם :-( לא יכול עדיין להתקדם במנוע .

בנוגע למייסבים הצלחתי לארגן כמעט את כולם נותרו עוד שני מייסבי סיכה תודה רבה ל -orenuchx שהפנה אותי לבית המייסב .

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פורסם

הפלסטיקה אצלי סוף סוף לאחר הצבע שימו לב על המיכל דלק יש תאריך משנת 84/85 :

4dkdzcm3lomz.jpg

32mdnymin2xw.jpg

rmivtjgzluyy.jpg

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פורסם

אתה כנראה לא מעודכן, המקום נסגר לפני מספר חודשים ומאז גם לא היטיב הגורל עם הבעלים.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

נראה מדהים ! מה אתה עושה לגבי מדבקות? עלה לי רעיון להשתמש בגליון המדבקות של הדגם שאני בונה - אפשר לסרוק אותו ולייצר

על בסיס זה מדבקות בגודל אמיתי,דבר איתי עם אתה בענין,דבר נוסף,אני לא יודע איך זה היום אבל בתקופה ההיא לכל קטגוריית נפח מנוע היה רקע

שונה למספר מתחרה,אם אני זוכר נכון אז -רקע שחור ומספר לבן ב-125,רקע ירוק ומספר לבן ב-250 ורקע צהוב ומספר שחור ב-500

http://www.youtube.com/watch?v=uTPOuzewlf0

• תוכן חדש...