Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ktm mx 125 1985

7172277
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה מדהים ! מה אתה עושה לגבי מדבקות? עלה לי רעיון להשתמש בגליון המדבקות של הדגם שאני בונה - אפשר לסרוק אותו ולייצר

על בסיס זה מדבקות בגודל אמיתי,דבר איתי עם אתה בענין,דבר נוסף,אני לא יודע איך זה היום אבל בתקופה ההיא לכל קטגוריית נפח מנוע היה רקע

שונה למספר מתחרה,אם אני זוכר נכון אז -רקע שחור ומספר לבן ב-125,רקע ירוק ומספר לבן ב-250 ורקע צהוב ומספר שחור ב-500

http://www.youtube.com/watch?v=uTPOuzewlf0

אני מתכנן לייצר לפלסטיקה מדבקות בצבע כחול בדיוק כמו שהוא ייצא מהחברה הבנתי שיש דף A4 מדבקה בצבעים, חשבתי להכין פורמט ב-WORD ולהדפיס את המדבקות כמו במקור ואז לבצע חיתוך בגודל המתאים .

אשמח לשמוע על רעיון אחר .

כך נראה האופנוע בשנת 84/5 מקורי :

mozjejzdalbz.jpg

שים לב למדבקה הכחולה על הפלסטיקה איפה שרשום elf זאת המדבקה שאני רוצה לייצר .

אגב הפלסטיקה איפה שרשום המספר מתחרה אצלי מגיעה בצבע ירוק לבן .

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פיזו 306 XT 1.8 כיום ZX 1.4

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מתכנן לייצר לפלסטיקה מדבקות בצבע כחול בדיוק כמו שהוא ייצא מהחברה הבנתי שיש דף A4 מדבקה בצבעים, חשבתי להכין פורמט ב-WORD ולהדפיס את המדבקות כמו במקור ואז לבצע חיתוך בגודל המתאים

קשה לי להאמין שתגיע רחוק עם הרעיון הזה. יש דרכים מקצועיות לייצר מדבקות רפליקה. אם תרצה עזרה אשמח לעזור בה"פ.

פורסם

שלום אם זה מעניין אותך יש לי אופנוע דומה משנת 1985 שאני מעוניין למכור האופנוע לפני שיפוץ אבל כל החלקים קיימים צור איתי קשר 052-2212721

• תוכן חדש...