Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איפה אני יכול למצוא הונדה סיוויק החדשה שנתון 2006-2007 מליסינג

הסתובבתי בהרבה חברות ליסינג מהידועות והם לא מחזיקים

תודה

פורסם

בשום מקום.

רכבי 2006-7 כבר מזמן סיימו את השירות שלהם בציי הליסינג ומה שמוכרים עכשיו במגרשי המכירה של החברות זה בעיקר דגמי 2009-10 עם קצת שאריות מ 2008. רכבים ישנים יותר תמצא רק בסוכנויות הטרייד אין למיניהן וגם אז יהיה מדובר ברכב שהוא יד שנייה מליסינג (כלומר אתה יד שלישית).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שים לב שבשנת המודל 2006 יש גם סיוויק צורה ישנה וגם צורה חדשה, מהדגם שנמכר עד לא מזמן כחדש.

כמו שכתב לך צביקה פיק אין כבר סיוויק 2006 או 2007 מליסינג, הכי חדשה שתצליח למצוא היום היא ממודל 2009. מה שכן, מידי פעם נכנסות לטרייד אין סיוויק כאלו שהיו בליסינג ביד הראשונה ולפעמים גם רכבים שהם יד ראשונה מפרטי. שווה להירשם בסוכנות ולבקש מהם שיצרו איתך קשר ברגע שנכנס רכב כמו שאתה מחפש למאגר, כך תוכל להקדים ולהגיע לרכבים הטובים.

פורסם

http://www.autocenter.co.il/sale/.aspx?s=1&grp=1&sug=312

יש להם שנתון 2006,יד 2 ליסינג לשעבר עם ק"מ נמוך. הנתונים נשמעים מבטיחים פרט לכך שהם אינם נותנים אחריות על הרכב.

קח את הרכב לבדיקה ותראה איך אתה מתקדם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש סיבה לכך שאתה נעול על הרכב הזה? לדעתי הוא קצת OVERPRICED בשביל מה שהוא נותן.

לשיקולך.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

חברות ליסינג מחזיקות מלאי בן 2-3 שנים, שסיים את תקופת הליסינג או ההשכרה שלו.

לכן מכונית ממודל 2006-7 כנראה שלא תמצא בחברות הליסינג (אולי בודדות, מלקוחות שביצעו עסקת טרייד אין והחזירו את הסיוויק הישנה שלהם). לכן, אם זו הבחירה שלך, כנראה שתצטרך להסתפק בקניה מפרטי או ממגרש של סוחר מכוניות משומשות.

גיל מאוויס

• תוכן חדש...