Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה קצת כללית, אבל לרכב שהוא 11 שנים על הכביש (מצב מכני טוב), לאחר שיבצעו לו בדיקה במ.מ.מ יש סיכוי טוב שיבקשו להוריד מחיר על דברים יחסית זניחים. לדוגמא מצבר שעל 40% ממחזור החיים, שריקה מאוד קלה בבלימה , ואזעקה שלפעמים נדלקת לבד בלילה (אולי בגלל מצבר).

* משהו נוסף שאשמח לדוגמא זה לכסתחים ידועים ודיי קבועים שמופיעים בדוחות.

- גילוי נאות, אני עוד לפני מכירת רכב וקצת מודאג שלא יורידו לי במחיר על כל פיפס קטן (ואם הוא קצת יותר גדול, אז האם נהוג להוריד מחיר תיקון מלא?)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

לא מבין מי יקח רכב של 11 שנים לבדיקה. בזבוז זמן משווע. עושים סיבוב עם מישהו שמבין. ולהתראות. ככה אני עשיתי בכל אופן עד עכשיו וטפו טפו השיטה הוכיחה את עצמה. גילוי נאות - הרכב שלי בן 15 .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני לדוגמה, הייתי לוקח רכב לבדיקה גם אם הוא בן 11, מישהו שמבין לא יכול לדעת אם יש פגיעה בשלדה.

אם הבטיחות שלך לא חשובה לך, אז כן, אין עם זה בעיה, אתה לא צריך לקחת את הרכב לבדיקה וכן, אתה יכול להיות עם הרכב 15 שנה וגם 100 שנה, אין שום קשר.

ולפותח השרשור-כן, יכולים לבקש, אבל אתה לא חייב להוריד, הכל תלוי בכמה אתה רוצה למכור את הרכב, אני אישית, לא הייתי מוריד על מצבר תקין ובטח לא על שריקה, במידה והבלמים תקינים כמובן, זה מה שנקרא בלאי סביר, הוא לא קונה רכב חדש.

פורסם

בלאי מסוים מגולם כבר במחיר הרכישה הנמוך.

קח בחשבון שהבדיקה היא אמצעי מיקוח, אז קח בחשבון שתצטרך להוריד עוד אלפיה במחיר לאחר הבדיקה - תנהל את המו"מ בהתאם.

אם זה רכב מבוקש, אנשים פחות יעקמו פרצוף על ליקוי כזה או אחר. אם אתה מוכר רנו מגאן, תתכונן להישחט.

פורסם

אם הבטיחות שלך לא חשובה לך, אז כן, אין עם זה בעיה, אתה לא צריך לקחת את הרכב לבדיקה וכן, אתה יכול להיות עם הרכב 15 שנה וגם 100 שנה, אין שום קשר.

אם אתה קונה רכב ש-11 שנה על הכביש כנראה שממילא בטיחות לא בראש מעיינך....

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

רכב 5 כוכבים עם שלדה שבורה יהיה פחות בטיחותי מרכב בן 10 שקיבל 4 כוכבים אבל השלדה שלמה.

לא כל רכב בן 10-11 לא בטיחותי, ברור שלא כמו רב הרכבים החדשים, אבל יש כאלה עם בטיחות סבירה.

פורסם

תודה לכולם!

הרכב נמכר בסופו של דבר, פולו 16V 2001 75 כ"ס , אלף שח מתחת למחירון (המחירון 17 לאחר שקלול ק"מ)

בבדיקה התגלה קושי מסויים בקלאץ' (החלפתי קלאץ לפני כ3 שנים) וקצת חריקה ברברס. רטיבות שמן (לא נזילה), והרכב צריך טיפול 10 בקרוב...אחוזי מנוע היה 75% בגלל פלאגים.

ללא תאונות, ואין צורך בתיקוני צבע (כסוף מטאלי).

הרכב עבר רק 82000 משנת 2001 , ככה שהיה יחסית פשוט למכור. פירסמתי יום שישי, אחרי חמישה ימים נמכר.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תוכן חדש...