Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות הרכב הזה, רציתי לדעת מה חוות הדעת שלכם על הרכב הזה?

האם המנוע אמין ?

עד כמה כוח תומך המנוע הזה?

מה ההבדל בינו לבין ה fr? (חוץ מ 15 סוסים)

ובכללי על הדגם הזה?

תודה

פורסם

היי חבר

אני בעלים של הרכב הנ"ל, חייב לומר שאני מאוד אוהב את הרכב.

הרכב הנ"ל בעל מנוע TFSI, כלומר טורבו K03 (לא אותו הטורבו אשר מגיע במנועי ה20VT) בשיטת הזרקה FSI, אותה שיטת הזרקה קיימת גם בR8 לדוגמה (חוץ מזה אין קשר בין המנועים), סה"כ מנוע אמין שמסוגל לשאת כוח רב מהמקורי. כמובן שבשלב מסויים תצטרך לחזק חלקים מהמנוע אבל בגדול המנוע הזה פתוח להצעות. למנוע הנ"ל יש כמה מחלות קטנות שאם דואגים לבדוק אותן בזמן ולטפל בשמנים איכותיים ובזמן אין סיבה שתתקל בתקלות מיותרות, אבל כמובן מנוע זה מכשיר מכני בעל תקלות. לדגם המנוע הנ"ל יש מגוון רחב של אופציות וחלקי שיפורים , משום היותו זהה כמעט לגמרי לגולף מרק 5 GTI, ולכן מה שמתאים לגולף מתאים לסיאט.

ההבדלים בין הFR לבין הSPORT UP בעיקר מורגשים בקוסמטיקה, בזמנו ההבדל היה 10K במחיר, ולכן אין ספק שזה דיל משתלם להביא ספורט אפ במקום FR ולמעשה לקבל אותו רכב בדיוק פשוט בלי גימור FR פחות כסף. משום שלמעשה הדגם של הספורט היה הלאון הראשונה מסוג MK2 או 1P (אותו הדבר שם שונה), היה מבצע בארץ על רכבים עם קיט K1 טמבונים וחצאיות, לכן ישנם רכבים עם הקיט הנ"ל שמסתובבים בשוק וניתן לרכושם (גימור נחמד הרוב אוהבים אני קצת פחות).

בכל מקרה חשוב לדעת ממי לקנות, לבדוק היסטורית טיפולים וגם איכות החלקים שהורכבו. רוב הרכבים הללו מושכים שיפורים ולכן חשוב לדעת מה קונים וממי.

בהצלחה

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

יש גולף gti mk4 כמה שנים חשבתי להחליף, אז הלכתי לראות לא מזמן sport up אחת שהציעו אותה למכירה פחות מהמחירון.

הגעתי לרכב ממש לא אהבתי איכות חומרים ירודה עיצוב פנימי פח אשפה ,החלטתי להישאר עם שלי ולשפר אותה קצת.

מה שלא יהיה באיזה ובאיזה דגם סיאט לא יהיה גולף נקודה . 

• תוכן חדש...