Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיום תקופת "נהג חדש"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי לפני יומיים בדואר מכתב אדום ומפחיד ממשרד הרישוי, פורט בו על כך שאני מסיים את תקופת "נהג חדש" בסוף החודש ובגלל שיש לי עברה אחת של מהירות בעיר עד 20 קמ''ש עליי ללכת לברר בקשר לבדיקות מסוימות במשרד הרישוי.

הלכתי היום נאמר לי שאני צריך תאוריה מחדש ולחנוך שוב תקופה של שנתיים כנהג חדש.

למה זה ככה?

תאוריה מקובל עליי לעשות לא נורא, אבל למה שוב שנתיים נהג חדש?

יש אפשרות לערער?

תודה.

כפיר

ככה בחיים אף אחד לא יסיים את ה"נהג חדש" שלו.

ברור לי שהייתי צריך לסוע 50 אבל על 70 קמ''ש שנסעתי לפני שנתיים הם עושים מזה כל כך סיפור?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

על טעויות משלמים ..

ולפעמים בזמן

לפעמים בכסף

אין מה לעשות זה החוקים

לגבי נהגים חדשים החוקים נוקשים יותר

פורסם

ופה אני מודה לעצמי על שסיימתי את התקופה הזו ללא עבירות מהירות, איך זה קרה, אני מבטיח לכם שגם אלוהים לא יודע, בתחילת דרכי הייתי כמו כל הפלצנים, מרביץ לדוושה עד הסוף.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
ופה אני מודה לעצמי על שסיימתי את התקופה הזו ללא עבירות מהירות, איך זה קרה, אני מבטיח לכם שגם אלוהים לא יודע, בתחילת דרכי הייתי כמו כל הפלצנים, מרביץ לדוושה עד הסוף.

מזכיר לי איך גם אני לפני חודש בערך סיימתי את הנהג חדש בצורה חלקה (הייתי צריך לשלם כמה דוחות ישנים כדי שישחררו את ההגבלה של המשטרה, אבל חוץ מזה שום נהיגה מונעת או טסט או הארכה, כלום)

בהתחשב בעובדה שגם אני בהתחלה הייתי מהנהגים היותר פרועים ויצאתי מהמון מקרים לא יפים בצורה חלקה בגלל הרבה מזל.

פורסם
מזכיר לי איך גם אני לפני חודש בערך סיימתי את הנהג חדש בצורה חלקה (הייתי צריך לשלם כמה דוחות ישנים כדי שישחררו את ההגבלה של המשטרה, אבל חוץ מזה שום נהיגה מונעת או טסט או הארכה, כלום)

בהתחשב בעובדה שגם אני בהתחלה הייתי מהנהגים היותר פרועים ויצאתי מהמון מקרים לא יפים בצורה חלקה בגלל הרבה מזל.

אני לא יצאתי יפה ממקרה אחד, ובגלל זה אני כבר לא מכיר מהירויות של מעל 120 קמ"ש...

ודוחות, היה לי רק אחד, עשיתי זיגזגזים (מעבר חד בין נתיבים) בכביש מהיר בפקק מרגיז

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
קיבלתי לפני יומיים בדואר מכתב אדום ומפחיד ממשרד הרישוי, פורט בו על כך שאני מסיים את תקופת "נהג חדש" בסוף החודש ובגלל שיש לי עברה אחת של מהירות בעיר עד 20 קמ''ש עליי ללכת לברר בקשר לבדיקות מסוימות במשרד הרישוי.

הלכתי היום נאמר לי שאני צריך תאוריה מחדש ולחנוך שוב תקופה של שנתיים כנהג חדש.

למה זה ככה?

תאוריה מקובל עליי לעשות לא נורא, אבל למה שוב שנתיים נהג חדש?

יש אפשרות לערער?

תודה.

כפיר

ככה בחיים אף אחד לא יסיים את ה"נהג חדש" שלו.

ברור לי שהייתי צריך לסוע 50 אבל על 70 קמ''ש שנסעתי לפני שנתיים הם עושים מזה כל כך סיפור?

עברת עבריה שבתוספת השלישית, אי לכך החוקים מטילים עליך לחזור לנק' המוצא ממנה התחלת את מסעך.

מאחר וצברת עבריה בודדת, קבלת "רק" תאוריה+שנתיים, ישנם כאלו הנדרים לעבור מחדש גם מבחן מעשי(טסט).

אף אחד לא מסיים:shock:

נו באמת, תהיה קצת יותר רציני.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

רגע אם יש לי 6 נקודות (נסיעה בלי טסט) אז אני יצטרך גם לעשות תיאוריה מחדש ?

נ.ב. יש לי עוד כמה עבירות אבל בלי נקודות

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

• תוכן חדש...