Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קומפרסור קטן כמו זה למשל : http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731471&came=177

יכול להיות תחליף קבוע לניפוח בתחנת דלק ? מוצא חן בעיני לנפח בבוקר ולא לאחר נסיעה כשהצמיגים חמים.

מצד שני האם עלולה להיות בעיה של לחות בצמיג?

תודה.

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם
אין בעיה בכלל. אחלה קומפרסור ואל תדאג מלחות.

תודה. האם ניתן לסמוך עליו למדידה?

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם

יש לי קומפרסור שמאוד דומה לזה והייתי עושה השוואות בינו לבין המודד לחץ הזה שאתה שם על הונטיל והוא קופץ עם מוט קטן ונעצר איפה שהלחץ עומד והיה מדוייק ללא בעייה. תקנה את המוט הקטן הזה זה כמו עט עולה 10 ש"ח. שם לב:

634249960944843750_M.jpg

פורסם

אכן, כדאי שכל מי שקורא את זה יקנה מדיד קטן כזה: הוא זול, קל לנשיאה, מדויק וגם אמין (לא יוצא מכיול מכל טלטול קטן) וכשמשתמשים בו קל יותר למדוד לחץ אוויר באופן מדויק (בבוקר לפני נסיעה) ובתדירות הרצויה, אחת לשבוע. כמו כן, המדיד מאפשר לוודא לאחר הניפוח שהקומפרסור בבית או בתחנת הדלק אכן מדייק ולא מזייף.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אכן, כדאי שכל מי שקורא את זה יקנה מדיד קטן כזה: הוא זול, קל לנשיאה, מדויק וגם אמין (לא יוצא מכיול מכל טלטול קטן) וכשמשתמשים בו קל יותר למדוד לחץ אוויר באופן מדויק (בבוקר לפני נסיעה) ובתדירות הרצויה, אחת לשבוע. כמו כן, המדיד מאפשר לוודא לאחר הניפוח שהקומפרסור בבית או בתחנת הדלק אכן מדייק ולא מזייף.

למה בעצם מדיד קטן כזה עדיף על המדיד של הקומפרסור ? ואיפה מוצאים אחד כזה ? הכי טוב לינק, או שם.

תודה.

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם

מדיד שכזה נימצא בכל חנות חלפים או באוטו דיפו. הקומפרסור גם מדוייק מאוד רק טוב שיהיה מדיד כזה שייתן לך אינדיקציה אם בכלל כדאי לך להוציא את הקומפרסור ולנפח.

פורסם
מדיד שכזה נימצא בכל חנות חלפים או באוטו דיפו. הקומפרסור גם מדוייק מאוד רק טוב שיהיה מדיד כזה שייתן לך אינדיקציה אם בכלל כדאי לך להוציא את הקומפרסור ולנפח.

הבנתי. תודה. מישהו כתב פה למעלה שלא לסמוך על המדיד של הקומפרסור...בגלל זה שאלתי.

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם

מקפיץ...אשמח להסבר מדוע המודד של הקומפרסור פחות טוב ממודד "עט" פשוט.

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם
מקפיץ...אשמח להסבר מדוע המודד של הקומפרסור פחות טוב ממודד "עט" פשוט.

אין מושג כיצד אתה קובע שמודד של קומפרסור פחות אמין ומדוייק ממודד עט שכזה. אם הקומפרסור חדש ואטום כמו שצריך הוא ידייק באותה המידה. גם בתחנות הדלק המודד הדיגיטלי יכול לזייף לכאן ולכאן ואי אפשר לדעת זאת.

פורסם
אין מושג כיצד אתה קובע שמודד של קומפרסור פחות אמין ומדוייק ממודד עט שכזה. אם הקומפרסור חדש ואטום כמו שצריך הוא ידייק באותה המידה. גם בתחנות הדלק המודד הדיגיטלי יכול לזייף לכאן ולכאן ואי אפשר לדעת זאת.

אני לא קובע. אני שואל מכיון שמישהו טען כך בתחילת

הדיון ...

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם
אני לא קובע. אני שואל מכיון שמישהו טען כך בתחילת

הדיון ...

אז טען! יעלו פה עוד 1001 תיאוריות וטענות אבל הן לא יוכחו עד שלא תבדוק את העניין בעצמך ידידי.. :)

פורסם
אז טען! יעלו פה עוד 1001 תיאוריות וטענות אבל הן לא יוכחו עד שלא תבדוק את העניין בעצמך ידידי.. :)

מקבל, אבל איך למעשה אני יכול לדעת אם המודד מדייק ? לנג'ס לאיזו פנצ'ריה כדי להשוות בין המודד שלהם לשלי ?

ותכל'ס - מאחר וממילא ששולפים את החיבור בורח קצת אויר, אולי כדאי תמיד למלא קצת יותר וזהו. הבנתי שיתר לחץ זה לא נורא.

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

• תוכן חדש...