Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום

ראיתי את הפורום שלכם ואני חושב שאתם עושים פה עבודה מעולה

הבעיה שלי היא כזאת-לא מזמן קניתי פולו שנת 96

אך התחלתי לגלות בה בעיות שהפריעו למהלך התקין של הנהיגה

ולפי הפורום והנחיותיו התחלתי לסדר את הדברים

אם זה פלסטיקה שבורה שתיקנתי בעצת הפורום

או ניקוי בית המצערת (יש לציין שלפניי הניקוי הרכב היה נכבה בהפעלת המזגן)

אך הבעיה שהתגלתה לאחר כמה ימים מזמן ניקוי בית המצערת היא כזאת

הרכב מניע בקושי לאחר לילה של מנוחה

וגם לאחר ההנעה הנסיעה בשלב הראשוני קשה מאוד

אני מרגיש כשאני לוחץ על הגז הרכב בקושי מגיב ואף נחנק

הייתי במוסך והאדם שבדק לי את הרכב אמר לי להשאיר אותו ללילה ובבוקר הוא יחבר אותו למחשב וינסה לאתר את התקלה

אלא שלמחרת קיבלתי טלפון ממנו שאין לו את התוכנה המתאימה לפולו שלי והוא לא יכול לבצע את התיקון ולכן לא גבה ממני שקל.

אין לי מושג היכן התקלה ולאן ללכת

אשמח להמלצות לרעיונות מהו הדבר שגורם לדברים האלו

תודה ענקית מראש וכל הכבוד לכל חברי הפורום (אתם לא מבינים לכמה אנשים אתם עוזרים)!

פורסם

הסטרטר מסתובב אך אינו מניע והסלד נשאר נמוך

רק פעם השנייה זה מניע

אך אם הרכב נסע לפני כן ולא עמד לילה אז הוא מניע ללא בעיה וללא סלד נמוך

פורסם

אם אתה מהמרכז גש למוסך רון.

הבעיות יכולות להיות פשוטות :החל ממצתים,שהגיע זמנם להחלפה,חיישן טמפ' מזייף/לא תקין/בעיה חשמלית כלשהי.

ועד בעיה במצערת,שאולי ניקוי לא מספיק והיא זקוקה לניקוי מקיף יותר ו/או תוספת של כיוון בסיסי,שלא בוצע.

לדעתי,רק אחרי אבחון מקיף,שלא דרך מסך המקלדת תוכל לדעת יותר מה הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רשם לך קולאוטי - רשימה שלמה של דברים שייתכן שגורמים לבעייה.

בדר"כ, הנהג הממוצע אינו יודע לאבחן את הגורם לבעייה (לפעמים ניתן להצביע על מספר גורמים אפשריים). כ"כ - יש להתחבר עם סורק ולראות אם יש תקלות כלשהן.

ממליץ לך לגשת למוסך רון ליישור קו (אני מאמין שתוכל ללמוד גם מהעבודה במוסך קצת על הרכב).

alfa 156 2.5.

פורסם

ניראה כמו בעית לחץ דלק שסתום חד כיוני לא מחזיק לחץ ,פילטר דלק סתום או לחץ דלק נמוך ...אחרי עמידה ממושכת הלחץ לו נישמר וצריך הרבה סטרטרים או כמה ניסיונות עד שהלחץ עולה שוב ,

• תוכן חדש...