Jump to content

ener-g

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

הנקודות של ener-g

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אני מקווה שהטענה שלך נכונה.רק מוסך רון יוכל לענות על זה וההבדל הוא שמתל אביב זו חזרה במונית של 80-100 ש"ח ומיהוד 20 ש"ח.יחי ההבדל הקטן
  2. הבעיה היחידה היא שהמוסך הוא בת"א ואני לא יכול להשאיר את הרכב שם (להלן הרכב עושה בעיות בהנעה רק אחריי לילה שישב לנוח)
  3. אני מאזור בקעת אונו הייתי במוסך באור יהודה ומוסך שני ביהוד המוסך השני מורשה פולקסווגן
  4. אז בהודעה הקודמת שפירסמתי מניתי את הבעיות של הרכב (לא מניע אחריי מנוחה של כמה שעות ואז כאשר מניע הרכב מגמגם ונחנק בשניות הראשונות) במוסך הראשון-האיש אמר שאין לו את התוכנה של הרכב ולכן אינו יכול להתחבר למחשב לכן גם לא גבה תשלום-יצא צדיק. מוסך שני-מוסך מורשה פולקסווגן-בתחילה אמרתי לו שניקיתי בעצמי את הבית מצערת,הוא לא היה כל כך מבסוט מזה וניסה לתלות בניקוי שביצעתי את הבעיות אך זה סידר לי את הבעיה הקודמת שהייתה לי ברכב וכעת נתגלעה בעיה אחרת. הוא ניסה להתחבר עם המחשב לרכב אך ללא הצלחה-ככה הוא טוען.לא הייתי ליידו בעת ההתחברות וכאשר חזרתי הוא אמר לי שהוא לא יכול להתחבר ולכן לא רואה בעיה אבל ניסה לשכנע אותי לאור הסימפטומים להחליף חיישן טמפרטורה מבלי לקחת אחריות אם זה יעזור או לא על ההחלפה של החיישן רצה 250 לא כולל מע"מ ומבלי התחייבות לפיתרון. אני אובד עיצות-יש למישהו רעיון מה לעשות?
  5. תודה רבה ,עוד הצעות מלבד ללכת למוסך.. מה יכולה להיות הבעיה?
  6. הסטרטר מסתובב אך אינו מניע והסלד נשאר נמוך רק פעם השנייה זה מניע אך אם הרכב נסע לפני כן ולא עמד לילה אז הוא מניע ללא בעיה וללא סלד נמוך
  7. קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום ראיתי את הפורום שלכם ואני חושב שאתם עושים פה עבודה מעולה הבעיה שלי היא כזאת-לא מזמן קניתי פולו שנת 96 אך התחלתי לגלות בה בעיות שהפריעו למהלך התקין של הנהיגה ולפי הפורום והנחיותיו התחלתי לסדר את הדברים אם זה פלסטיקה שבורה שתיקנתי בעצת הפורום או ניקוי בית המצערת (יש לציין שלפניי הניקוי הרכב היה נכבה בהפעלת המזגן) אך הבעיה שהתגלתה לאחר כמה ימים מזמן ניקוי בית המצערת היא כזאת הרכב מניע בקושי לאחר לילה של מנוחה וגם לאחר ההנעה הנסיעה בשלב הראשוני קשה מאוד אני מרגיש כשאני לוחץ על הגז הרכב בקושי מגיב ואף נחנק הייתי במוסך והאדם שבדק לי את הרכב אמר לי להשאיר אותו ללילה ובבוקר הוא יחבר אותו למחשב וינסה לאתר את התקלה אלא שלמחרת קיבלתי טלפון ממנו שאין לו את התוכנה המתאימה לפולו שלי והוא לא יכול לבצע את התיקון ולכן לא גבה ממני שקל. אין לי מושג היכן התקלה ולאן ללכת אשמח להמלצות לרעיונות מהו הדבר שגורם לדברים האלו תודה ענקית מראש וכל הכבוד לכל חברי הפורום (אתם לא מבינים לכמה אנשים אתם עוזרים)!
×
×
  • תוכן חדש...