Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד כמה הדגם הזה נדיר ב.מ.וו 840 ?

ravivhaik
שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ראיתי את הרכב הבא http://www.winwin.co.il/Cars/Ads/CarsAds,3132603.aspx?utm_source=a_ynet_hp&utm_medium=component&utm_campaign=ongoing&Ref=a_ynet_hp

שנראה מגניב והכל וגם נראה דיי נדיר (יצא לי לראות אולי פעמיים בכל חיי רכב כזה במציאות).

באיביי יש 10-15 למכיר בכל זמן נתון.

מישהו מכיר את המודל ? בעיות מיוחדות ? חלקים וכו ?

840.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדגם הנ"ל היה הקופה הגדולה הבאה בסדרת מכוניות ה-GT, והחליפה את הסדרה 6 E24 בשנת '89. נחשבת למכונית הרבה יותר מודרנית ומתקדמת טכנולוגית מקודמיה.

אני אישית הייתי מתרחק מהרכב במודעה הנ"ל- הוא עבר חיים, איך נגיד בעדינות... "לא קלים".

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

31,062 על פי ויקפדיה ,ב wheeler dealers הם שיפצו רכב כזה ,הרכב מורכב מדי ,איזה 6 או 8 רדיאטורים ,הקיצר זה בור ללא תחתית ,במיוחד בארץ וגם בחו"ל .

רק אם אתה בטוח שיש לך את הכלים והידע לגעת ברכב כזה ,תקנה ,המחירים כנראה ינועו סביב ה 70 - 90 .

אין הרבה רכבים מעניינים בארץ בטווח מחירים דומה ,אם אתה מחפש מראה של מכונית מהירה זה אוטו בשבילך אבל מעבר למראה ,אין שם כלום .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נדיר מספיק.

רק עשר כאלו יוצרו עבור ישראל בין סוף 1993 ומרץ 1994, וזו אחת מהן. היו גם מכוניות נוספות שיובאו ביבוא אישי.

בסה"כ יוצרו 4,728 יחידות של ה- 840Ci עם מנוע הארבעה ליטר. 1,780 מתוכן בגרסה ה"ישראלית" - אוטומטית לאירופה.

וחוצמזה, זו קופה דו-מושבית (המושב האחורי סימבולי) מרשימה מאוד. כן, גם עם המנוע הזה.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שבמידה ואתם לא יודעים בוודאות משהו לגבי רכב ספציפי זה פשוט לשון הרע לכתוב ב"רמיזה"שהרכב עבר משהו ובגלל זה לא נמכר הרבה זמן, מי שיש לו רכב שעבר משהו רוב הסיכויים שיתן אותו לראשון שמגיע ומראה קצת כסף , גם רכב טוב שאתה יודע שבמצב מדהים אתה לא מוכר ומחכה לקליינט.

זו שבמודעה אומנם הרבה זמן אבל הבחור לא מתפשר ,המחיר גם קצת גבוה ,בנוסף כל הסדרה 8 עומדות הרבה זמן ומחכות ,לו היה בארץ כזו גיר רגיל הייתי מוכר רגל בשבילה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

[

המחיר גם קצת גבוה ,בנוסף כל הסדרה 8 עומדות הרבה זמן ומחכות ,לו היה בארץ כזו גיר רגיל הייתי מוכר רגל בשבילה

אבל אז לא תוכל לנהוג בה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכבים הנ"ל עדיין לא הגיעו לסטטוס אספנות ולכן תצתרך להסתפק רק בזו המוצאת למכירה בארץ כי לייבא לא תוכל בשנים הקרובות בתור רכב אספנות.

טל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נדיר מספיק.

וחוץ מזה, זו קופה דו-מושבית (המושב האחורי סימבולי)

אתה אומר את זה מניסיון? כי גם בסדרה 6 E24 וגם בסדרה 8 E31 ישבתי בספסל האחורי, והאמת, הופתעתי לטובה. ישבתי שם די בנוחות (אני 1.86 מ')

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

[

המחיר גם קצת גבוה ,בנוסף כל הסדרה 8 עומדות הרבה זמן ומחכות ,לו היה בארץ כזו גיר רגיל הייתי מוכר רגל בשבילה

אבל אז לא תוכל לנהוג בה .

צודק ,אהבתי ,אבל הייתי כזה חר.. שהייתי נוהג אז הרגל הנוספת הייתה עוזרת. ראיתי באנגליה אחת כזו פעם גיר רגיל ומאז אני מאוהב באוטו הזה ובפיאט קופה באותה מידה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר סדרה שמונה אז 850 לפחות, שיהיה לך מנוע שמסוגל איך שהוא להזיז את התפלצת הזו (ושתוכל להתלהב שיש לך V12 :wink:)

יוחאי, אתה מגזים עם חוסר המקום ב8, ישבתי בסדרה 6 E24 מאחורה והכמות מקום שיש שם מכובדת ביותר, בסה"כ ב.מ.וו עיצבה את הרכבים האלה בתור 2+2 ולא קופה לשתי אנשים.

בסה"כ רכב מעניין ומאוד יפה (מזכיר בצורה מסויימת את הM1 האגדית) אבל צריך להיות מוכן לאכול הרבה חרא עם רכב כזה, כי חלקים אתה בטוח לא תמצא בארץ ובסוף תגלה שלרכב אולי יש פוזה של רכב ספורט,אבל הוא ממש לא כזה.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה. באמת לא שאלתי בשביל לקנות, אלא סתם מתוך סקרנות וכדי ללמוד משהו על הדגם.

תודה על כל התשובות.

פיזו 406 קופה מדהימה, אבל נתקלתי רק באחת לפני 10 שנים ומאז לא נתקלתי באחת כזו למכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...