Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול שיצאתי מהאוטו נזכרתי ששכחתי את הפלאפון באוטו, באתי לפתוח את הדלת(של הנהג) היה רעש של קליק כאילו משהו השתחרר ומאז זה לא הדלת לא נפתחת יותר מבחוץ (מבפנים כן). אני חייב לסדר את זה כי אני לא יכול כל הזמן להיכנס מהצד השני!

הלכתי היום למוסך הוא אמר שהידית נשברה שהעלות של ידית חדשה עם הרכבה הוא 250 שקל לא כולל מעמ מה שלא נראה לי הגיוני! עזוב את זה שאני בטוח ב90% שהידית לא נשברה אלה השתחררה מהמקום.

מה אתם ממליצים? תודה

פורסם

תפתח את הריפוד של הדלת ושם תגלה חתיכת ברזל שמתחברת למנגנון הידית החיצוני,

חבר אותו חזרה ותהנה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

תלך למוסך שאתה מטפל אצלו תבקש טובה אם הוא לא ירצה תגיד לו שלום ולא להתראות

אתה יכול גם לנסות במקום של חלפים הם בדרך כלל גם עושים החלפה במקום אני מאמין שזה לא יעלה יותר מ100 ש"ח

פורסם
אבל איך אני בודק אם זה נשבר או השתחרר פשוט ?

כמו שהבחור אמר לך אתה צריך לפרק את הפלסטיקה או הריפוד שמוצמדים לדלת יש קליפסים צריך לתת לחץ עדין עם מברג ולאט לאט עד שתשמע קליק או קנאק ובדרך כלל יש גם איזה שתיים שלוש ברגים שצריך לשחרר בנוסף אחרי שתראה את הפנים אני מאמין שתדע לבד אם זה השתחרר או לא

• תוכן חדש...