Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לראות את האייפון בדאבל דין אפשרי?

senior585
שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום. חיפשתי לא מעט ועדין לא קיבלתי תשובה מסודרת לשאלה שלי.

איך אצליח לחבר את האייפון לדאבל דין ולראות את האייפון בדאבל דין עצמו

ולשלוט על כל האייפון? בתודה

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כבל שניקרא כבל טלוויזיה לאייפון ניתן לקנות בכל חנות שמתעסקת עם סלולרי הכבל מתחבר למערכת ולאייפון ואתה רואה את המסך של האייפון במערכת אבל את עיניין המגע אתה משחק דרך האייפון אתה לא יכול לשלוט עליו מהמסך של המערכת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי

אני לא מכיר דרך לחבר את האיפון לדאבלדין רגיל ושגם הטאץ יעבוד, אבל יש מסכים יעודיים שאפשר לשלוט דרכם על האייפון .

תעשה חיפוש על mimics , אתה תמצע מידע בנושא.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש היום כבר כמה וכמה דרכים להעביר את התצוגה של הסמארטפון שלך למסך מגע וגם לשלוט עליו דרך מסך המגע.

MIMICS היום כבר פיתחו גישה להתחבר גם למערכות הפעלה מבוססות אנדרואיד ולא רק אייפון 4 ומעלה.

ויש היום עוד כמה חברות ביניהן נוקיה בעצמם שמפתחים ממשק שיתחבר למערכות דאבל דין ייעודיות.

אתרים כמו mp3car דומיהם שולטים בתחום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאד מרשים!

תודה רבה האמת שעזרת לי. עכשיו השאלה מאיפה אני מזמין את הערכה הזו של mimics?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נחמד,אבל! אין טעינה של מכשיר IPHONE ושים לב לצריכת סוללה.. מקום הטעינה תפוס וזה לדעתי בעייה

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תכנס לMP3CAR ותראה שם שיש להם אזור שלם למימיקס - אני לא אתפלא אם יש גם פתרונות לנושא הטעינה או שיהיה כל כך קשה לאלתר אחד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפטרון הזה יש כמה חסרונות שכדי להזכיר:

לא כל התוכנות באייפון תומכות ב landscape, ואלה שתומכות, לפעמים עובדות שונה. לדוגמה הנגן שיראה לך את שירים/אלבומים בצורה שונה. החייגן בכלל יהיה מוטה ב90 מעלות כי אין שם תמיכה.

אי יכולת לעבודה עצמאית. מה קורה אם שכחת את הטלפון? בעצם אולי זה יתרון - ישר תעלה הביתה לקחת אותו. אבל יש בעיה אם אתה לא הנהג היחיד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון ואלו הם דברים טריוויאליים שצריך לקחת בחשבון - אם יש בת זוג, כדאי מאוד שיהיה לה אייפון

:-D

או שהיא לא תנהג לך ברכב - אוי, אור לגויים! פתרון לכל הגברים :-P:-P:-P

כמו שאמרתי - מימיקס היום הם כבר לא הפרוייקט היחיד, אני חושב שלא מזמן העליתי לכאן או שמישהו אחר העלה לכאן את הפרוייקט שמפותח ישירות ע"י נוקיה.

ואני יודע שיש עוד פתרונות אבל זה מגיע ממקור שאני לא יכול לחשוף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנם כיום מכשירי דאבל דין של החברות המובילות (הדגמים האחרונים) שמתממשקות עם האייפון בעזרת כבל יעודי כך שהאייפון גם מוצג וגם נשלט דרך הדאבל דין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי ברכב החיבור בעזרת כבל וידאו מהאייפון, צריך להוריד בסידייה TVOUT לאייפון כדי שתוכל לשחק עם

התאמת התצוגה של האייפון על המסך.

יותר מזה יש לי SLINGPLAYER על האייפון למי שמכיר שמאפשר לי לראות את כל ערוצי הכבלים בדאבל דין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...