Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתקין חיישן נקישות על רכב ללא חיישן (כמו בכותרת). יש לי מיקום טוב על הבלוק, ו 12V. אין לרכב מחשב או הזרקה (אלא קרבורטור), והייתי רוצה לקבל חיווי בצורת נורת לד.

זה אפשרי? מה רשימת הקניות?

פורסם

לדעתי לא אפשרי עם נורת לד, ואם כן זה יהיה מצריך בניית מעגל מסובך מאוד עם צריבת רכיבים עם הרבה התעסקות בבניית מעגל אלטקטרוני מתוחכם, ומה מדיוק יציג לך הלד?? הבהוב?? צריך לבנות מעגל למשל שמעל ערך מסויים של דטונציה ידליק את הלד וזה יהיה מאוד קשה להגיע לערך הזה, צריך קודם לבצע "מחקר" על המנוע ולגלות מהו הערך התקין ומהוא הגבול, בקיצור תיאורטי זה אולי אפשרי, יעיל זה ממש לא חבל על המאמץ אפשר להציע פתרון אחר שיהיה טוב יותר.

מה שכן אתה יכול לחבר את החיישן נקישות ובעזרת סקופ לקבל חיווי זה אפשרי יותר ולדעתי קל יותר ויעיל מאשר נורת לד.

השאלה היותר מעניינת אותי היא למה זה נחוץ לך אולי יש פתרון אחר יותר ויעיל לבעיה.

פורסם

מנוע אטמוספרי עם יחס דחיסה גבוה. לא רוצה לסמוך על שמיעה בלבד, בעיקר בגלל שהליפטרים מיכניים והמנוע רועש מאוד.

פורסם

אני מציע לך לוותר על הפרוייקט מכיוון שתצטרך לבנות פילטרים מתאימים למנוע שלך בכדי לסנן את כול הרעשים שאינם קשורים לדטונציה והדבר כרוך בלא מעט השקעה של זמן.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...