Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז קיבלתי היום Nexus 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קונים מכשיר עם אנדרואיד שלא מגיע מגוגל, נקודה סוף. אלא אם בא לך להתעסק עם רומים ואז זה בסדר, אבל גם שם לא תמצא את הליטוש והיציבות שיש לך עם הנקסוס למיניהם מהמפעל.

עברתי לקרוא ספרים עם האפליקציית קינדל של אמאזון על הנקסוס 7, עובד מעולה. התמכרתי לטאבלט הזה ברמה שיומיים השבוע הסתובבתי איתו בכיס... מרגיש כמו אמא קנגרו. את בעיית העדר המודם הסלולרי עליו אני פותר עם tethering מהגלקסי נקסוס, הירידה בסוללה בטלפון זניחה והקצב מהיר מאוד (משהו כמו חמישה מגה על מגה וחצי ברשת של אורנג'. ראיתי גם תשעה מגהביט בהורדה אבל לא נשמע לי סביר).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שהבעיה שלי כרגע היא נפח חבילת הגלישה שמספקות רוב החברות הסלולריות (כן, גם ה"לא מוגבלות" שמאטות את המהירות לכמעט אפס אחרי 2 ג'יגה), שפשוט לא מספיקה לשימוש "מלא" בטאבלט כזה. מתי יגיע היום שנוכל לקבל חבילות גלישה נורמליות ומקבילות בתנאים ל-ADSL?

פורסם
ל ראיתי גם תשעה מגהביט בהורדה אבל לא נשמע לי סביר.

יש איזורים של אנטנות של 8-9 מגה של אורנג'.

לדוגמא ליד הבית שלי אני קבוע מקבל מהירות הורדה כזו מאורנג' על הנקסוס ועל ה4S שלי.

סה"כ המודמים במכשירים האלו תומכים עד 11 מגה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המסך של IPAD מאלף אותי - וזה כל ההבדל.

טאבלטים של אנדרויד שראיתי עד היום לא היו שם עדיין.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

המסך של האייפד 3 באמת טוב יותר, אבל ההבדל לא ממש מורגש אלא אם תחזיק אותם אחד ליד השני ותשווה. מכל בחינה אחרת, הנקסוס הוא המכשיר הטוב יותר.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

רוב ספרי הקריאה (פינוקי עייף זה לא ספר קריאה) קטנים מדף A4, הם למעשה בגודל דומה לטבלט שבין 7 ל10 אינץ'.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אגנוב טיפה את הנושא:

איך ה- Samsung P3110 בתור טאבלט 7 ?

אני מודע לכך שהנקסוס עדיף אבל ספציפית, המכשיר הזה כרגע מועמד אצלי מסיבותיי.

למישהו יש חוות דעת אישית מעבר למה שרשום באינטרנט ?

Veni Vidi Vici

פורסם
וואללה.

7" זה לא יצא קטן מדי לגלישה או קריאת ספרים/מגזינים?

דפ A4 הוא 14.3".....

הקינדל הוא בגודל 6".

מה שטוב לאמאזון...

אני מסכים שדפי אינטרנט מתאימים טוב יותר לאייפד, אבל אם אין לך ליקוי ראיה משמעותי תסתדר איתם מצויין גם עם ה7", ותמיד אפשר לגלוש במצב landscape אם זה בעייתי עבורך. מבחינת רזולוציה, אין שום בעיה לקרוא את העמוד של YNET גם כשאתה בportrait עם זום אאוט מלא.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,

בעקבות השירשור גם הזמנתי נקסוס 7 מוואל מארט.

מאחר ולא היה במלאי ה-8 ג'יגה אז הזמנתי את ה-16 ג'יגה שעלה סה"כ כולל הכל 1388 ש"ח

קבלתי אותו שלשום ועדיין לא יצא לי לעבור עליו יותר מידיי.

חסרון שנתקלתי בו שאין אפשרות להתקין WHATS UP

את היתרונות ושאר החיסרונות עדיין לא גיליתי.

אם יש מישהו שיכול להוסיף הערות ואפלקציות שווה מוזמן

ד"א ניסיתי להוריד את ה BLACK MARKET , לאחר ההורדה וההתקנה לא הצלחתי להפעיל אותו.

יש למישהו עיצות?

גילוי נאות: אני מחזיק פלאפון נקסוס S 8)

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

מפקיץ לטובת הסרטון המעניין הזה:

מתמצת היטב את ההבדלים בין אנדרואיד לאייפון ולמה קשה לחזור לאייפד אחרי שימוש בנקסוס.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן חברים,

אלו מביניכם שקנו Nexus 7 האם תוכלו להמליץ על כיסוי טוב ומגן מסך טוב למכשיר, בדגש על מגן מסך.

אשמח לקישורים,

תודה

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

• 11 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...