Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של Ferrari Aurea (וסקירה שיוסיף צוקרמן).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרטים:

"האוריאה עושה שימוש במנוע השמונה צילינדרים בתצורת V של ה-360 מודנה, עם 500 כ"ס (400 "בלבד" במודנה) שיאפשרו למרכב השוקל 1,250 ק"ג ביצועים משוערים של 3.9 שניות מ-0 ל-100 קמ"ש ומהירות מרבית העומדת על 325 קמ"ש".

ועוד פרטים, כאן :wink:

פורסם

"האוריאה עושה שימוש במנוע השמונה צילינדרים בתצורת V של ה-360 מודנה, עם 500 כ"ס (400 "בלבד" במודנה) שיאפשרו למרכב השוקל 1,250 ק"ג ביצועים משוערים של 3.9 שניות מ-0 ל-100 קמ"ש ומהירות מרבית העומדת על 325 קמ"ש"

ולא רק זה ידידי.. הוא גם המנוע הבלי נראה הראשון מסוגו בעולם! D:

04b.jpg

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

עזבו אותכם מנוע ,איזה עיצוב פשוט מדהים(רק טיפה גרוטסקי אבל בטעם) אחד הדברים היפים יותר שראיתי.מכונית של באטמן נראית כמו קורקינט ליד הפרארי הזאת.אולי זה רק אני אבל תראו מה היא הזכירה לי

ncm10.jpg

03_GTHeck_450.jpg

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לפי דעתי העיצוב יותר מדי "מנופח ועגלגל"

אני מעדיף את הסגנון של F50

נמוך רחב וארוך זה מכונית ספורט

לא כמו חצי ביצה של קינדר

פורסם

מה זה ההגה הזה???? הוא יכול להשאר ככה רק אם אם יש לו סיבוב של 0.25 בין נעילה לנעילה.

חוץ מזה דיי מעפן לייצר מכונית שנראית ככה ומאיצה רק ב-3.8 שניות למאה הרי ככה כל המכוניות על היום אז זה דיי מיותר:mm_nah: ..........

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

ולא רק זה ידידי.. הוא גם המנוע הבלי נראה הראשון מסוגו בעולם! D:

LOLLLLLLLLLLL :lol::lol::lol:

היא שואבת השראה עיצובית רבה מהאנזו (לא נאמר פלגיאט, כי שתיהן של פרארי):

הפנסים האחוריים, הספויילר הפורמולואי הקדמי. תרגיל נחמד ביח"צ.

MCS 2008

פורסם
מה זה ההגה הזה???? הוא יכול להשאר ככה רק אם אם יש לו סיבוב של 0.25 בין נעילה לנעילה.

חוץ מזה דיי מעפן לייצר מכונית שנראית ככה ומאיצה רק ב-3.8 שניות למאה הרי ככה כל המכוניות על היום אז זה דיי מיותר:mm_nah: ..........

אין ספק שהמדד העיקרי שלפיו נמדדת מכונית הוא הזמן שלוקח לה להאיץ מאפס למאה.

זה, והזמן שלוקח לפתוח את הגג. והצבע של הג'אנטים. ואם אפשר להתקין נאון או לא.

3.8 שניות? הם בסדר? הסיויק קופה האצ'בק של דויד מהשכונה עושה את זה בפחות :-P

פורסם

בוקר טוב

עזבו אותכם ממנועים ונתונים, המכונית הזאת (כמו הרבה אחרות) למי שיהיה אותה, אולי יעביר אותה במלא סדנאות שיפור אז ככה שהנתונים תמיד יכולים להשתנות

וכל הכבוד לפרארי על העיצוב המשעשע והלא רגיל

אהבתי נורא את השמשה הקידמית(תשימו לב איפה היא ניגמרת)

ביכלל המכונית ניראת כמו ציפור טרף עצבנית

לאוניד

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...