Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהי נכנסה בי מאחורה לאוטו לא נגרם נזק כמעט שיפשופש בפגוש האחרי אני לא בטוח שקוראים לזה פגוש החלק מתחת לבגאז יש לי גם כאבים בגב תחתון קצת . אגב אני נהג חדש ואני קצת נסער מהעניין אז סליחה על סגנון הכתיבה. מה הפרצדורה עקב התאונה?

פורסם

בקשר לנזקי רכוש, כדאי בשלב ראשון לתעד (לצלם, ולרשום בצורה מפורטת את ההתרחשויות) וכמובן לרשום את פרטי הנהגת והרכב הפוגע (מס' רישוי, מס' זהות, מס' רשיון נהיגה, מס' פוליסה), מיקום וזמן.

בנוגע לזנקי גוף באם עוד לא התפנית לחדר מיון מומלץ להגיע ולהבדק בהקדם האפשרי (ממש עכשיו), להתלונן על כל המחושים שנגרמו לך מהפגיעה ולציין שמדובר בתאונת דרכים, הדבר חשוב לצורך תיעוד רפואי לתביעת נזקי גוף. לאחר מכן יש לגשת למשטרה ולהוציא אישור על פרטי ת.ד. עם נפגעים

פורסם

כדי לגשת למיון עכשיו ? אני לא חושב שיש לי פציעה חמורה אבל אני לא רופא , ואני לא רוצה שירד לי עקב כך הפרופיל הצבאי . ההרגשה של גב תפוס קרה לי הרבנ פעמים בספורט אני מאמין שזה יעבור תוך יום יומיים אל שוב אני לא רופא

פורסם

כן, לך להיבדק. אבל תזכור, חברת הביטוח לא כיס עמוק שאפשר להוציא ממנו כספים על חרטא. יעקבו אחריך, יבדקו אותך, ילחצו עליך, יצלמו אותך, לא יאמינו לך. אתה תארת את התאונה כשפשוף קטן על הפגוש, כאבים בגב התחתון הם תלונות שנהגי מוניות מרבים להשתמש במקרה של שפשופים קלים. חברות הביטוח מכירות את כל הניסיונות האלה. אתה בנוי לזה?

ארז רונן

פורסם

קודם כל הגב הרבה יותר טוב הכאבים כמעט עברו לחלוטין אך אני אלך להבדק כדי להיות בטוח . בלילה לא שמתי לב אבל יש שבר קטן (בטמבון) ככה קוראים לזה? . מזל שהתאונה נגמרה ככה כי זה יכל להיות יותר גרוע . אני אנסע לתאר קצת את מה שקרה נסעתי בכביש בין עירוני במהירות של 80 בערך והרכב לפני בלם בחוזקה יחסית וכך גם הרכבים לפניו . אני הספקתי לעצור את הרכב וזאת שנתקעה בי לא הצליחה לעצור ונקעה בי . אני ההיתי באזור ה65 בערך אחרי הבלימה ואין לי מושג מה היתה המהירות שלה אבל במהירות. כזאת זה יכל להיות הרבה יותר רציני . אני צריך לשלם השתתפות עצמית למרות שאני לא אשם בתאונה ? ההשתפות של נהג חדש זו השתתפות שאני חושב שתעלה יותר מהנזק?

פורסם
אני צריך לשלם השתתפות עצמית למרות שאני לא אשם בתאונה ? ההשתפות של נהג חדש זו השתתפות שאני חושב שתעלה יותר מהנזק?

אתה לא נאשם בכלום. הרכב שפגע בך לא שמר מרחק והאשמה מוטלת עליו. השתתפות עצמית משלמים רק אם אתה תובע את הביטוח שלך. (ביטוח מקיף). אני מניח שבמקרה הזה, שאין מחלוקת מי אשם, חברת הביטוח שלה תשלם עבור התיקון. תעביר לסוכן הביטוח שלך את פרטי הרכב המעורב ותן להם לטפל בעניין.

ארז רונן

• ספונסר פורום
פורסם
אתה לא נאשם בכלום. הרכב שפגע בך לא שמר מרחק והאשמה מוטלת עליו. השתתפות עצמית משלמים רק אם אתה תובע את הביטוח שלך. (ביטוח מקיף). אני מניח שבמקרה הזה, שאין מחלוקת מי אשם, חברת הביטוח שלה תשלם עבור התיקון. תעביר לסוכן הביטוח שלך את פרטי הרכב המעורב ותן להם לטפל בעניין.

אני מוכן לבדוק לך את הרכב אם נפגע מעבר למגן,

כמובן ללא התחיבות מצידך.

לפעמים לא רואים פגיעה חיצונית אבל אכן יש פגגיעה, צור איתי קשר טלפוני ואנסה לעזור לך יותר.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

חברה אל תפחידו אותו עם ענייני חברות ביטוח, מדובר בחוק הפלת"ד, וככזה הוא שיוויוני, ישנו סעיף של כאב וסבל.

גש למיון, תיבדק, תעשה כל מה שהרופאים אומרים, ולא משנה כמה זה היה חמור או שלא חמור בכלל, עדיין גש לאחר מכן לעו"ד לתביעות גוף במתמחה בתאונת דרכים. זה לא עולה כסף לגשת ומסכום הפיצוי תפריש כ-8% לעו"ד בסף הכל.

העו"ד ינהל את הכל, אל תפחד.

אם תצטרך המלצה לעו"ד יותר מאשמח להפנות אותך.

אופנוען

פורסם

עוד לא הלכתי לרופא אני כנראה ילך היום לנרות שעברו 24 שעות עדין אפשר ללכת ? צריך לדווח למשטרה ?

פורסם
עוד לא הלכתי לרופא אני כנראה ילך היום לנרות שעברו 24 שעות עדין אפשר ללכת ? צריך לדווח למשטרה ?

אתה יכול ללכת למשטרה להגיש דווח, אתה יכול ללכת לבית חולים להבדק אבל תחשוב טוב לפני שאתה הולך אולי לסבך למישהו את החיים, האם באמת אתה סובל מהכאבים עקב השפשוף או שפשוט קבלת עצה רעה.

ארז רונן

• תוכן חדש...