Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצילו תיקנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נ.ב: ישנה אבקת טלק כנגד נמלים של כיגמת עולה משהו כמו 30 שח ודי יעילה אם אתה סובל מבעיה נקודתית של קן נמלים בחצר .

יש לי בעיה נקודתית במקלחת! אין קן או משהו, אבל יש שם טיילת מוזרה של כאלה על השיש והקיר ליד וגם לא כל היום אלא בשעות מסויימות שנעים יותר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

פולריס הוא חומר חריף מאוד שאסור בשימוש ביתי.

כנ"ל דיזיקטול\דורסן\פירינקס ושאר השמות שעולים כאן.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

+10

תהיו מבסוטים שאין תיקנים וכשיוולד לכם ילד עם 4 רגליים ועין שלישית בגב למי תבואו בטענות?

תפנימו טוב, מדובר בחומרים מסוכנים ביותר, רעילים, מסרטנים וידועים כמעוררי מוטציות בהריון.

עכשיו שכל אחד יחליט בעצמו מה הוא מרסס איפה, כמה ולמה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב, איך אני נפטר מהדיזיקטול שנותר לי ?

איזה חומר נוזלי מקצועי, (שמתאים למרססת גב) אוכל לקנות במקומו ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

סימשופר.

לתשומת לבך שגם הוא לא מיץ פטל אבל ברוב חומרי ההדברה התברואתיים המותרים בשימוש הוא מככב.

לדוג' הוא החומר העיקרי בחומר אפקטיב שהומלץ לעיל.

הוא יצא לך הרבה יותר זול.

תקפיד על כל כללי הבטיחות.

בהצלחה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

חזור לתגובה 20 בשרשור.

יש שם לינק, כנס אליו.

שים לב שהחומר הפעיל העיקרי באפקטיב (סיפרמטרין) הוא החומר הפעיל בסימשופר.

שים לב גם לריכוזי החומר הפעיל בכ"א מהחומרים.

בהצלחה.

פורסם
שבוע טוב לכל חברי הפורום.

לאישתי יש פוביה מתיקנים ולא משנה מה גודלם, ולצערי יש לנו אותם בבית, גם אחרי נקיונות של פסח אחרי שבועיים שלוש שוב יש אותם ושום דבר לא עוזר, להזמין מדביר זו האופצייה האחרונה שהייתי רוצה להשתמש אז מצאתי את המכשיר הזה http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/41f967f1-2c7f-46fa-9d06-a9cb872569e4?utm_source=TAVO&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_41f967f1-2c7f-46f

מה אתם אומרים יש מצב שהוא עובד או שזה עוד סתם פיקציה?

האם לכם יש פיתרון לא כימי כמו k300 למיניהם או מדבירים,

תודה

קניתי את המכשיר הנ"ל. כל 3 שניות יש רעש מוזר של קליק.

בינתיים הנמלים עדיין באים בכנופיות אבל שמתי לב שהזבובים ומעופפים אחרים בורחים די מהר מהבית.

לגבי תיקנים, אין לי מושג. אף פעם לא היו ובתקווה שלא יהיו.

פורסם

קניתי את המכשיר לפני כמה חודשים,וזרקתי אותו לפח אחרי שבועיים!

אולי זה צירוף מקרים,אבל מאז שחיברתי אותו לחשמל, התחילו להגיע הרבה יותר ג'וקים מהרגיל!

• תוכן חדש...