Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצילו תיקנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה תרסיס מיקרוקפסולרי? אתה מתכוון ל-K300 או למשהו אחר? וכל כמה זמן לרסס? עשיתי את זה מספר פעמים ואני לא בטוח שזה עזר. חוץ מזה שאצלי (קומת קרקע) נראה שהם נכנסים באמת מהביוב ולא מהחלונות.

בכל מקרה, במשך המון זמן לא היה כלום אבל בשבועות האחרונים היו לי לפחות 10 ג'וקים בדירה. הקטע המוזר הוא שרובם כבר היו מתים או הפוכים בדרך למות כשראיתי אותם. רק אתמול אני יושב על המחשב איזה שעה וכשאני קם והולך שלושה צעדים אני פתאום רואה ג'וק ענק שוכב הפוך על הרצפה. מאיפה לעזאזל הוא הגיע? לפני שבועיים אלו היו שלושה ג'וקים בבת אחת שהופיעו כאילו משום מקום! אחד חי במקלחת, אחד מת ליד דלת הכניסה ועוד אחד מעולף על הרצפה בסלון...

רוני, קראתי לאחרונה כמה שרשורי תיקנים מהתקופה האחרונה, יש לי רק דבר אחד לומר:

אתה VETERAN אמיתי :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נצל"ש..

מישהו יודע מה היחס בין מים לדיזיקטול נוזלי ?

כמה סמק דיזיקטול, לכמה סמק מים בשימוש במרססת ידנית ? (אני יודע שהדיזיקטול לא חוקי, אבל נשאר לי קצת ואני רוצה לסיים אותו.)

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

יש יותר מפחיד - כשהחתולה שלך מביאה אלייך למיטה (כשאתה ישן) תיקן שהיא תפסה (עדיין חי), כדי לשחק בקרבתך ואז אתה מתעורר משילוב של תיקן על הגוף שלך וחתולה קופצת בציפורניים שלופות לתפוס אותו :evil: (ניסיון אישי :roll:).

החשש הגדול ביותר שלי היה שהיא תחליט לשחזר את אותה צורת משחק גם אם תתפוס ייצור ארסי :?

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
נצל"ש..

מישהו יודע מה היחס בין מים לדיזיקטול נוזלי ?

כמה סמק דיזיקטול, לכמה סמק מים בשימוש במרססת ידנית ? (אני יודע שהדיזיקטול לא חוקי, אבל נשאר לי קצת ואני רוצה לסיים אותו.)

5 סמ"ק בליטר.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
יש יותר מפחיד - כשהחתולה שלך מביאה אלייך למיטה (כשאתה ישן) תיקן שהיא תפסה (עדיין חי), כדי לשחק בקרבתך ואז אתה מתעורר משילוב של תיקן על הגוף שלך וחתולה קופצת בציפורניים שלופות לתפוס אותו :evil: (ניסיון אישי :roll:).

החשש הגדול ביותר שלי היה שהיא תחליט לשחזר את אותה צורת משחק גם אם תתפוס ייצור ארסי :?

יש להם בורג אלן קטן מתחת לאוזן ימין.

חצי סיבוב ימינה - הם עולים על המיטה אבל בלי צעצועים חיים :wink:

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

זה יפגע באיכות החיים שלך, זה זרחן אורגני שאתה כ"כ שש (ככה כותבים?) לרסס מסביב לך ולמשפחתך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבנתי.

כאשר מרססים בבית ריק, האם יש לרסס מעל הפנאנלים, או בחיבור של הפאנל עם הרצפה ?

בכלל, מישהו יכול לתת טיפים או הסבר לריסוס דירה עם חומר הדברה מקצועי ומרססת?

תודה

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אני גר ביחידת דיור 40 מר ועוד 250 מר גינה,וממש סבלתי בהתחלה מתיקנים אני מדבר על כמות של 10 תיקנים ביום ,K300,600 300+ רייד תיקנים,דה באגר,כולם עשו עבודה טובה בדיוק לשבוע,החלטתי לקנות בקבוק 1 ליטר פולריס לצאן,קניתי מרסס הצטיידתי במסיכת פילטרים כפולה,משקפי מגן כפפות ,סרבל הרמטי חד פעמי וכמובן מרסס 5 ליטר,והתחלתי במלאכה:

בחוץ בערב הרטבתי עם צינור את כל השטח בכדי לעדן את האדמה לספיגת החומר,ויום למחרת התחלתי לרסס במינון של ליטר אחד מוכן[20 מיליליטר חומר על כל ליטר מים]על כל 10 מ"ר,כולל כל הפתחים ביובים,סדקים בקירות בגובה של עד 1.5 מטר.

לאחר מכן לקחתי בקבוק של ספרי חלונות ריק,קצת חומר מהול במים וריססתי את הפאנלים של כל הבית ושפכתי קצת חומר בחורי ניקוז בכיורים .

עבר כבר חודשיים וחוץ מגופות פה ושם בשבוע הראשון לאחר הריסוס לא ניתקלתי בכלום,רצוי לציין שרמת הזבובים,היתושים ,והדבורים אצלי בגינה ירדה באופן מורגש ביותר,שלא נדבר על בעיית החלזונות שנעלמה לצמיתות.

רצוי לציין שהחומר מכיל זרחן אורגני .[וביום הריסוס וביום הבא שלאחריו לא ישנו בבית והרחקנו את כל הכלבים מהבית]עוד הערה :החומר קטלני למקורות מים ולחיים בהם כדוגמת אקווריום]

מכל השיטות והכסף המיותר שכל שבוע הייתי קונה K** הפולריס נתן תמורה מלאה למחיר והכי חשוב נישאר לי עוד 0.6 ליטר שזה מספיק לעוד קיץ בכייף.עלות החומר 100 שקלים למי שיש לו רישיון ,וישנן חנויות המוכרות את החומר לאזרח הפשוט במחיר של 212 שקלים [ה112 שקלים נוספים -עמלת סיכון "ישראלית אסלית" אני מניח..]

בהצלחה.

נ.ב:ממליץ בחום לאטום כל חריץ וחור לשמור על הגיינה במטבח לרוקן זבל בתדירות גבוהה לבדוק תקינות רשתות,ולהשים רשתות סינון קטנות בפתחי הניקוז.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יש המלצה לחומר פחות חריף שלא מצריך יציאה מהבית? יש כלב והוא קצת בעייתי לכן מעדיף שלא לעבור איתו דירה ליומיים.

אני צריך משהו לג'וקים ונמלים (נמלולים הכי קטנים שיש)

מדובר על בית פרטי עם חצר (אין דשא) מלאה עצים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תראה סה"כ כל החומרים הם נהדרים כאשר ברשימת המומלצים כחומרים "ידידותיים יותר" יש את K2000 ו"דה באגר".

שניהם חומרים יחסית דומים המכילים חלקיקי קפסולוט נייחים שבזמן הריסוס יושבים על המשטח והגוק/חרק עובר דרכם ואותם קפסולוט פעילים ניתפסים ברגליו השעירות ואיתם הוא ממשיך לביתו ושם הם ממצב סטטי מתפרקים ופוגעים במערכת העצבים של שאר טפילים החיים יחד איתו. אני פחות התלהבתי מהרעיון כי ראיתי שהתרסיסים האילו יעילים ממש עד לשבועיים,ומחירם לא זול יחסית.

הפולריס הוא בעצם חומר וטרינרי לריסוס צאן ובקר ויעודו העיקרי כנגד פרעושים וקרציות על הצאן עצמו ובסביבתו,יתרה מזו כבר מזמן גילו את סגולותיו ויעילותו הנוספות כנגד שאר טפילים ובניהם,תיקנים,מעופפים,טרמיטים,עש,תולעים נמלים וכו'..

אמנם החומר נועד לריסוס ישיר של צאן וסביבתו אך בפירוש לא הייתי ממליץ לך להשתמש איתו על כלבים וחתולים .

אתה אומר שאין לך דשא ומניסיוני זה דבר יותר יעיל בריסוס לספיגת החומר ישירות לאדמה ,ובנוסף כלבים אוהבים להתגרד בדשא ולהנאתם ולפעמים לאכול אותו כשהם סובלים ובעיות עיכול וכאבי בטן,ככה שאת החלק הזה חסכת לעצמיך במידה ותחליט לרסס את השטח בפולריס והכלב שלך יהיה יותר מוגן.

יש לציין שברשותי 4 כלבים[1 לברדור+3 בולדוג צרפתי גיזעיים] והם עדין חיים איתי בשלום ומסתובבים בשטח המרוסס,הכי חשוב להרחיקם בזמן הריסוס ולפחות 12 שעות לאחר הריסוס בשטח.

אני העדפתי לא לישון בבית באותו הלילה היות ואצלי ביצעתי ריסוס בתוך המבנה במקום סגור.

אם יש לך אלטרנטיבה ליום להתרחק מהבית מיד לאחר הריסוס אז הייתי ממליץ לך בחום על הפולריס,חומר קוטל יעיל לטווח ארוך[יעילות מוכחת של בין 4 חודשים עד שנה תלוי במקום ובאיכות הריסוס].

בהצלחה.

נ.ב: ישנה אבקת טלק כנגד נמלים של כיגמת עולה משהו כמו 30 שח ודי יעילה אם אתה סובל מבעיה נקודתית של קן נמלים בחצר .

פורסם

מסתדר מסתדר,אמנם הם נוחרים מפליצים ואוכלים[שואבים] כל דבר שהם רואים ולא הכי חכמים אבל הלברדורית מפצה בגדול!8)

2012-05-06 18.06.50.jpg

2012-05-24 15.40.15.jpg

2012-05-25 13.17.01.jpg

• תוכן חדש...